Şimdi Ara

ARABA FARI HAKKINDA BİR SORU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
20.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler dostum bi araştırayım internetten bide resim eklermisin varsa elinde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzdag

    millet philips x-treme power manyak aydınlatıyo yol performası haketten %80 artıyo
    focus 2000 model standart h4 vardı biri patladı araştırdım en son çıkan bu ben beklemiyodum bu kadar

    dostum foto koyarmısın birde bu ampul ne renk yanıyor
  • Dostum aracının fotoğraflarını eklermisin
  • Arkadaşlar Philips X-treme Power ampül alacaktım (H7). İnternetten almak kolayıma gelmişti ama kargo, gecikme falan olacak diye gidip sanayiden almaya karar verdim. Bulabileceğimden pek umudum da yoktu. Çünkü daha önce iskitlerde aramış, ivedik'e yönlendirilmiştim. Orada da bulup bulamayacağım garanti olmadığından piyasada pek olmadığını düşündüm. Parçacılara ağızla Philips X-treme Power diye anlatıp tarif etmesi güç olduğundan internetten birkaç tane örnek ürün fotosunu indirip elime çıktı aldım öyle gittim bu kez. Birkaç dükkan gezdikten sonra buldum. Adam hemen alıp geleyim dedi (tahminimce bir başka komşusundan falan aldı). 3-4 tane almış gelmiş eline. 55YTL'ye aldım çiftini, haberiniz olsun. (internette 75-80 civarına satılıyor) Değiştirmeden önceki ve sonraki hallerini imkan bulabilirsem çekmeye çalışırım. Buraya yüklerim.
  • philips far ampülleri oldukça iyi
  • ya ben karşıdaki aracın gözünü almaktan çekiniyorum. Çok mu duyarlı bir sürücüyüm neyim. Bu xenon un parlaklığı sıradan ampulle aynı olanı var mıdır ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RealShark

    Arkadaşlar Philips X-treme Power ampül alacaktım (H7). İnternetten almak kolayıma gelmişti ama kargo, gecikme falan olacak diye gidip sanayiden almaya karar verdim. Bulabileceğimden pek umudum da yoktu. Çünkü daha önce iskitlerde aramış, ivedik'e yönlendirilmiştim. Orada da bulup bulamayacağım garanti olmadığından piyasada pek olmadığını düşündüm. Parçacılara ağızla Philips X-treme Power diye anlatıp tarif etmesi güç olduğundan internetten birkaç tane örnek ürün fotosunu indirip elime çıktı aldım öyle gittim bu kez. Birkaç dükkan gezdikten sonra buldum. Adam hemen alıp geleyim dedi (tahminimce bir başka komşusundan falan aldı). 3-4 tane almış gelmiş eline. 55YTL'ye aldım çiftini, haberiniz olsun. (internette 75-80 civarına satılıyor) Değiştirmeden önceki ve sonraki hallerini imkan bulabilirsem çekmeye çalışırım. Buraya yüklerim.


    fotoğrafları bir başka başlığa ekledim

    http://forum.donanimhaber.com/m_13877647/mpage_5/key_//tm.htm#20007402




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.