Şimdi Ara

Aprilia Atlantic 500 Yorumlar için içeri buyrun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2003 model bir aprilia atlantic 500 var anlaştık arkadaşa yarın gidicem satışını alıcam bi deli cesareti geldi alim dedim.
    Siz değerli forum üyelerinin fikrini almak isterim performansı nasıldır yakıt konusu nasıldır nihayetinde 500 lik bir makina
    uzun yol için uygunmudur.

    Biraz kumar oynadıgımı düşünüyorum çünkü baya yaşlı bir makina nihayetinde. Ancak baya diri oldugu için aldım.
    bu parça konusunda ne düşünüyosunuz biraz abartılıyor şuanda herkes aprilia parçası bulunmaz şöyle böle v.b... denilen kadar varmı problem?

    Bi yorumlayın şu motoru bana fikirlerinizi merak ediyorum =))



  • Kimsedenmi ses cikmaz....

    Aldim motoru arkadaşlar. Detay ogrenmek isteyen olursa belirtsin sorulari cavapliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorunuz hayırlı olaun. Lastikleri düz bassın. Motor hakkında km ve fiyat bilgisini merak etmekteyim . bide uzun yol için uygun mu deyişinizden ilk uzun yola çıkmanızdan sonraki değerlendirmeleri burada paylaşırsanız benim gibi bu tarz motorlara bakanlar için bilgi toplama mahiyetinde olur. İyi sürüşler
  • 6 Bin tl ye geldi bana motor tabi sigorta ve satış hariç bunlarıda dahil edersek 6 bucuga gelmiş olucak daha 20 binde İlk izlenim olarak biraz çok yaktığını düşünüyorum ancak arkadaslarım normal oldugunu söylüyor 125 cc den buna gecince biraz fazla geldi tabi. Çok güçlü bir motor yolda gidişi hakimiyeti en güzeli konforu beni inanılmaz etkiledi. bu yaz için ege turuna cıkıcam arcılı bir şekilde 2 kişi gidicez ancak ondan önce hafta sonları bir günlük kıyı köy turu yapmayı düşünüyorum 150 km gidiş 150 km geliş şeklinde bunuda uzun yoldan sayabilirsek 1 ay içerisinde paylaşıcam detaylı olarak. =))
  • motorun foto koysana merak ettim nasıl temiz mi
  • Yaşını aldığı için arıza çıkarma riski yüksek yedek parçası ocağına iincir ağacı dikebilir...Ayrıca servis ağı zayıf diye biliyorum..Keşke bi yamaha veya burgman bakaydın.Hayırlı olsun..
  • Yedek parça konusunda assında biraz ön yargı var bende o şekilde yaklaştım ilk başta ancak bütün parçaları piaggio ile aynı mekanik olarak. Zaten bu model sadece türkiyede tutulmayan bir model yurt dısından gün içinde istediğiniz her parçayı getirtebiliyosunuz. Fotoğraflarını atarım kısa süre içerisinde =))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.