Şimdi Ara

Applock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Telefonumdaki android sürümü 4.2.2 iken çıkan güncellemeyle 4.4.2'ye yükselttim. Ancak telefonumda kurulu applock uygulaması telefonu kapatıp açtığımda veya telefon uzun süre uykuda kaldığında çalışmamaya başladı. Her seferinde applock'a girip aktiflestirmem gerekiyor. Önceki android sürümünde böyle bir sorun yoktu. Applock arka planda sürekli çalışıyordu. Şimdi ise applocka bir kez girmem gerekiyor ki kilitli olarak tanımladığım uygulamalar tekrar kilitlenebilsin. Aksi halde kilitli uygulamalara şifresiz rahatça girilebiliyor. Applocku kaldırıp başka kilit uygulamaları da yükledim, hepsinde aynı sorun. Telefonun bütün menülerine (mobil veri, korunan uygulamalar, Güç yöneticisi, sistem başlatıldığında uygulamayı başlatma vs..) girip arka planda çalışması için ayarlar yaptım. Ancak problem düzelmedi. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 16 Eylül 2014; 16:55:47 >







  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Diyeceğim bütün ayarları yapmışsın zaten başkada bir yolu yok. Applock son sürümü kullaniyon değil mi? bide applock ayarlarına bak.
  • Applock ayarlarinda sorun yok. Dedigim gibi baska kilit programlarinda da ayni problem olustu. Android surumunu yukseltmeden once boyle bir sorun yoktu zaten.
  • Bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu beyler? Android 4.4.2 ve Applock kullanmiyor mu kimse? Bi el atsaniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 18 Eylül 2014; 10:44:20 >
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    dostum android sürümüyle alakalı değil çünkü bende aynı sürümü kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Senin cihazın yazılımsal bir sorunu var demek ki.. Bir yerde çakışıyor ve ya izin vermiyor..
  • Cevaplarin icin tesekkurler. Yani android surumunu yukselttikten sonra applockun calismamasi bir tesaduf mu? Bu yazilimsal sorun nasil giderilebilir peki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 19 Eylül 2014; 0:23:39 >
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Rica dostum. Sorunun güncelleme mi yoksa senin cihaza özgü bi sorun olduğundan emin değiliz. O yüzden hangi marka model telefonu kullanıyorsan, forumda konusuna bak ve orda güncelleme yapan bi arkadaşa applock û kurup denemesini rica et. aynı sorun ondada var mi. Eğer onda yoksa fabrika ayarlarına sıfırlarsın telefonu ve düzelir. ama sorun ondada oluyorsa başka bi çözüm bulmak gerekecek..
  • Teşekkur ederim arifakinti. Telefonum Huawei Ascend P6. Dedigin gibi yapmak mantikli. Once fabrika ayarlarina dondureyim. Olmazsa konu acarim telefonumun oldugu yere. Eyvallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 19 Eylül 2014; 12:23:43 >
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Aynı telefonu kullanıyoruz

    Bilgilerini yedekle fabrika ayarlarına sıfırla ;)

    Edit:Hangi romu kullanıyorsun, B634 mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 19 Eylül 2014; 12:50:36 >
  • Tesaduf iste :)

    Rom ne bilmiyorum da; Telefonun kendi derleme numarasi dedigin gibi B634, evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 19 Eylül 2014; 14:06:43 >
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Çevrim ici güncelleme yapmışsın ondan kaynaklanıyor olabilir. Ben şimdi applock û tekrar kurdum, korunan uygulamalarda izin verdim ve başlatma yönetimin de izin verdim. 1 saat falan denedim hic sorun yok. yeniden başlattım yine sorun yok. teli actigim gibi direk mesajlara girdim ve hemen şifre istedi. Yani tıkır tıkır çalışıyor.. Bilgileri yedekle fabrika ayarlarına sıfırla ve korunan uygulamalar ve başlatma yöneticisine ekle tamamdır..
  • Butun uygulama guncellemeleri cevrimici degil mi zaten? Yoksa android surum guncellemesinden mi bahsediyorsun? Korunan uygulamalari biliyorum da, baslatma yoneticisi nerde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 19 Eylül 2014; 16:13:26 >
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Hayır. Misal ben internetten indirip telefonun hafıza kartına yükleyip o şekil kurdum. Çevrim ici güncelleme gelmeden 1 hafta önce b634 û kullanıyordum. Sonra telefonlara güncelleme olarak geldi.. Neyse soruna gelirsek, fabrika ayarlarına sıfırladı isen, linkteki konuya bak:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88888674
    Son sayfalarda başlatma yöneticisini açma sanal tuşları gizleme radyoyu aktif etme ve başlangıçta huawei yazısı gelirken bi takılma oluyor. O sorunların hepsini çözümü var. Onları yapmalısın. Ve önce root olacaksın tabiki.. Konu başındada anlatılmış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 19 Eylül 2014; 16:26:30 >
  • Cok tesekkurler arifakinti. İlgin ve emegin icin. Linki inceliycem. Eyvallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dradar

    Cok tesekkurler arifakinti. İlgin ve emegin icin. Linki inceliycem. Eyvallah.
    xperia z android 4.2.2 sürümünde aynı sorunu yaşıyorum. applock için tema yüklemiştim sanırım o yüzden oluşuyo sorun. applock temasından önce default temada bu sorun yoktu. dün gece hem temaya hem de applock uygulamasına güncelleme gelmiş onu güncelledim bakalım sorun devam ediyor mu biraz kullanmak lazım.
  • Durumdan haberdar edersen sevinirim kvothe. Ben de fabrika ayarlarina dondukten sonra sonucu buraya yazarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 19 Eylül 2014; 21:52:39 >
  • Telefonu fabrika ayarlarına döndürmen sorunu çözmedi arkadaşlar. Sanırım telefonu root etmem gerekecek. Hadi hayırlısı..
  • dradar D kullanıcısına yanıt
    Valla aynı romu kullaniyoruz ama bende sorunsuz calisip sende calismamasi ilginc. uygulamayi kaldir bidaha yükle. yüklerken sonraki sonraki yükle dedikten sonra. yükleme tamamlandi aç ve bitti diye secenek var. orda onlara basmadan önce ortadaki arka planda calisma ve baslangicta calistirma seceneklerini isaretle sonra aç a bas..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dradar

    Telefonu fabrika ayarlarına döndürmen sorunu çözmedi arkadaşlar. Sanırım telefonu root etmem gerekecek. Hadi hayırlısı..

    ben uygulamayı güncelleyince sorun çözüldü hocam.
  • Kilitleme uygulamalarına karşıyım çünkü kırması çok kolay en iyisi kauncherlerdeki app kilitleme özelliği öyle launcher tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.