Şimdi Ara

Apple yeni iPad Mini’yi en erken 2023’ün sonlarında piyasaya sürmeyi planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple yeni iPad Mini’yi en erken 2023’ün sonlarında piyasaya sürmeyi planlıyor



    Analist Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılanlara göre, halihazırda piyasada bulunan ve Eylül 2021 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan iPad mini, Apple tarafından yenilenmeye hazırlanıyor. Belirtilenlere göre Apple, an itibariyle yeni iPad mini üzerinde çalışmaya başlamış durumda.



    Yeni iPad mini'de ana odak işlemci olacak



    Kuo, yeni iPad mini’nin mevcut modelden tasarımsal açıdan çok büyük farklılıklar içermesini beklemiyor. Dolayısıyla yeni iPad mini özellikler bakımında yine 8,3 inç ekran, 5G desteği, Touch ID güç butonu ve USB-C bağlantı noktası gibi yetenekleri barındıracak. Değişimin ada odağı ise işlemci/çip tarafında olacak. Yani A15 Bionic çipi değişecek fakat yerine hangi yonganın geleceği şimdilik belirsiz.



    "Katlanabilir iPad olası değil"



    Kuo, yeni iPad mini hakkında ek ayrıntılar paylaşmadı, ancak Apple'ın en azından 2025'e kadar iPad mini'yi katlanabilir bir iPad ile değiştirmesinin pek olası olmadığını, çünkü katlanabilir bir iPad'in bir iPad mini'den çok daha yüksek bir fiyata sahip olacağına inandığını söyledi. Hatırlayacağınız üzere daha önceki haberler katlanabilir bir iPad’in geliştirildiği yönündeydi.



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir iPad yolda olabilir: Fiyatı ile şok edecek!



    Katlanabilir iPad için söylentiler 2024 yılını işaret ediyor olsa da Kuo’ya göre Apple bu hamleyi en erken 2025 yılında yapacak. Öte yandan yeni iPad mini ise 2023 yılının sonlarında gelecek. Ancak olası bir gecikme yaşanırsa ürünü 2024’ün ilk yarısına ertelendiğini görebiliriz.







    Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/12/27/kuo-new-ipad-mini-late-2023-or-early-2024/







  • iPad dünyasında en sevdiğim şu Mini’ler ya çok tatlılar.

    Mini 1 siyah rengine aşık olarak gidip Mini Retina almıştım ama o renk üretilmiyormuş üzülmüştüm. Hâla YpuTube Netflix akıcı çalıştırıyor.

    2013’den beri vay be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılıyorum hem ele çok rahat oturuyorlar hem de kullanımı inanılmaz rahat ayrıca performans olarak da hiçbir şekilde ne bi takılma ne de bi kasma söz konusu bile değil ben iPad mini 5 kullanıyorum 7. nesilini bekliyorum ve 120 hz olabilir diyorlar olursa süper olur ama batarya konusunda ne yaparlar bilmem çünkü tek sevmediğim yönü ipad mini modellerinin batarya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji-tutkunu T kullanıcısına yanıt
    Hele şu an ki tasarımı muhteşem. Param olsa düşünmeden bir tane alacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.