Şimdi Ara

Apple watch WiFi ile arama (telefon kapalıyken)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuzdur WiFi araması destekleyen operatörlerden iphonelar ile uçuş modunda bile arama yapılabiliyor. Keza telefon ve saat aynı WiFi agına baglıysa saat üzerinden de yapılabiliyor fakat telefon kapalıyken bu mumkun olmuyor bunu aşmanın bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 4 Ekim 2019; 9:9:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Saat telefon uçak modunda iken wifi aramayı destekleyen gsm operatörünün şebekesine telefon üzerinden bağlı olduğu için arama yapıyor. Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten. Telefon kapalı olunca şebeke bağlanatısı kesiliyor haliyle sattinde şebeke bağlantısı telefon üzerinden olduğu için kesiliyor. Bildiğim kadarıyla sadece facetime üzerinden sesli arama yapabiliyoruz telefon kapalı iken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatte wowifi özelliği yok sanırım. Ben duymadım hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sintech

    Saat telefon uçak modunda iken wifi aramayı destekleyen gsm operatörünün şebekesine telefon üzerinden bağlı olduğu için arama yapıyor. Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten. Telefon kapalı olunca şebeke bağlanatısı kesiliyor haliyle sattinde şebeke bağlantısı telefon üzerinden olduğu için kesiliyor. Bildiğim kadarıyla sadece facetime üzerinden sesli arama yapabiliyoruz telefon kapalı iken.
    tamamda telefon ucak modunca iken gsm ile ilişiği kesiliyor yani kapalı olmasından normalde bi farkı yok mantık olarak saatten farkı kalmıyor ikiside wifiye baglı fakat telefon wifiden arama yaparken saat yapmıyor. apple destek ile görüştüğümde telefon kapalı olsa dahi arama yapılabileceğini belirtiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.