Şimdi Ara

Apple TV'de IPTV sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde Türk Telekom Fiber internet var. Yine modeme kabloyla bağlı Router üzerinde de Apple TV. Bunların hepsi kabloyla bağlı, yani Apple TV'de direkt modeme bağlı diye düşünebilirsiniz.


    İnternetim iyi olmasına ve Apple TV üzerinden de takılmadan YouTube gibi uygulamalara bağlanılabilmesine rağmen IPTV'de, özellikle akşam saatlerinde, kasmalar yaşıyorum. Bu kasılmalar resmen çıldırtacak boyutta oluyor. Devamlı Buffering diyip takıla takıla devam ediyor. Elle DNS verme işini denedim, biraz aktıktan sonra yine kasılma devam ediyor. Uygulamayı (iPlaytv) güncelliyorum, Apple TV'yi güncelliyorum, sistemi yeniden başlatıyorum yine de takılma devam ediyor. Hatta bir kez fabrika ayarlarına bile döndürdüm ama yok yani, takılmalar devam...


    Bana yardımcı olabilecek önerilerinizi acilinden bekliyorum. Lütfen duyarsız kalmayalım...




  • iptv üyeliğinizi değiştirin. Sorun server kaynaklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde 4g internetin iyi çekiyorsa eğer çünkü 50-60 mbps en kötü hız testi verir, 4g internetini bağla ya da cep telefonundan iptvyi dene. Orda da donuyorsa büyük ihtimal iptv aldığın yer kaynaklıdır sorun. Bölgesel internet kısıtlamaları oluyor çünkü, akşam üzeri avrupa çıkışlarını düşürüyorlar. Yukarıdaki arkadaş net bir cevap vermiş ama yanlış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YouTube gibi uygulamalarda sorun yok sadece iptv de sorun yaşıyorum diyor. Belirttiğiniz gibi İnternet kaynaklı bir sorun olsa diğer uygulamaların da etkilenmesi lazım. Ama diğer uygulamalarda sorun olmadığını özellikle belirtmiş. Akşamları aynı sunucuya diğer iptv üyeleri de bağlandığı için muhtemelen sunucu kaldırmıyor. 1080p iptv yayını için 9mbps internet bile yetiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 7 Mart 2023; 7:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.