Şimdi Ara

Apple Servis Telefon Renk Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar hızlıca konuya gireceğim ben bir iPhone 6 Plus sahibiyim. Geçen gün telefonumu düşürdüm. Bunun sonucunda da telefon kasadında ezikler, çizikler meydana geldi. Ayrıca ekranda da ufak bir çatlak var. Bildiğiniz gibi Apple parça değiştirmek yerine hasarlı parçaların fiyatını sizden temin ederek telofonu yenisiyle değiştiriyor. Benim öğrenmek istediğim ise Silver olan iPhone'umu değişim sırasında başka bir Silver model yerine Space Grey ile değiştirebilir miyim? Şimdiden cevaplara teşekkürler.

    Ayrıca kasa ve ekran ücreti ne kadardır? Bilenler varsa lütfen bilgilendirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedaAlperen -- 13 Nisan 2015; 23:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • FedaAlperen kullanıcısına yanıt
    Hocam renk değişimi, model değişimi, kapasite değişimi olmuyor serviste. Birebir elinizde ne varsa servisten o cihazın tamamiyle aynısından veriyorlar, ki kendilerinin de bu duruma yapabileceği bir şey yok, sistem sadece buna izin veriyor. Bu arada Apple'da iki değişim türü var. Birincisi ekran değişimi ve iPhone 6 Plus için bu 380TL. Bu fiyata sadece ekran değişimi yapılıyor yani yeni cihaz verilmiyor ve ekran değişimi fiyatı ile işlem yapabilmek için cihazın kasasında bir yamukluk veya ekranı takmayı engelleyecek bir hasar olmaması gerekiyor. Bu arada önceden cihazlara ekran değişimi sırasında takılacak ekran bulunmuyordu ve bu yüzden sadece ekran değişim fiyatına cihaz değişiyordu. Şimdi ise sadece cihazın ekranı değiştiriliyor ve size kendi cihazınız teslim ediliyor.

    İkincisi ise cihaz değişim fiyatı ve 6 Plus için 1130TL tutuyor. Bu sabit bir fiyat ve kullanıcı hatasından dolayı cihazın değişimi gerektiğinde bu fiyattan işlem görülüyor. Yani diyelim cihazın kasasında ezikler var fakat cihazda hiç bir arıza yok, o zaman bile 1130TL ödüyorsunuz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok soğolun. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki cihazı değiştirmeden sadece kasayı ve ekranı değiştirmek mümkün mü? Mümkün ise bunun fiyatı ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FedaAlperen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam maalesef. Apple, kasa değişimi yerine sadece cihaz değişimi yapıyor. Fakat ekran değişimi 380TL fiyata yapılıyor eğer kasada ekranı değiştirmeyi engelleyecek bir problem yoksa. Zaten varsa da geriye tek seçenek olarak 1130TL verip değişim cihazı almak kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 14 Nisan 2015; 0:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki çok sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.