Şimdi Ara

Apple Pencil Silikon Uç Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Apple pencil için yedek uç bakınırken YouTube algoritması yine beni avladı ve karşıma şöyle bir video çıktı. Üç farklı, 1-2 biraz tamper cam yoksa riskli, yöntem ile uç koruma yöntemi göstermiş bir Asyalı vatandaş.

    https://www.youtube.com/watch?v=d4pf0Bbz3Gw&list=TLPQMjUwODIwMjBA_albg93XWQ&index=3


    Dikkatimi çeken ise son yöntem, yani silikon uç başlıkları oldu. Biraz bakındım fakat Türkiye'de bir ürün filan bulamadım. Bilen gören var mıdır? Açıkçası etkinlğini ve ömrünü denemek adına almak isterdim.

    https://tr.aliexpress.com/item/4001223521288.html?spm=a2g0o.detail.1000023.4.1ad2ab8e1IOC9f


    *Ekleme


    Bu da bir diğer öneri:

    https://www.youtube.com/watch?v=n49JrzFg9Xk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyazarim -- 25 Ağustos 2020; 13:49:18 >







  • merhaba,

    ben kendi sürecimi ve yaptığım alımları anlatıyım umarım sana aydınlatıcı bilgiler verir. 12.9 ipad 2020 cihazımı 1-2 hafta önce teslim aldım. cihazı almadan önce karar verdiğim baseus paperlike ekran filmini uyguladım. paperlike için görüntü kalitesini düşürdüğü söyleniyor fakat ben tablet ekranından hayati güzel bir netlik beklemediğim için çok ciddiye almadım.

    paperlike ekran filmini uygulamamdaki neden yazım ve çizimlerde kalemin ekranda çok hızlı hareket etmemesi ve daha stabil yazım çizim yapmak istemem.

    konunun bu aşamasında paperlike denen uygulama tamamen mat ekran filmi öncelikle onu belirteyim. bu matlık kimileri için (ben dahil) sevimli gelebilir, özellikle kalemin yazım yaparken çıkardığı ses falan oldukça iyi lâkin biraz memur çocukluğundan kalma biraz evdeki televizyon kumandasını strec'e sarıp kullanarak büyümüş bünyenin getirisi "lan bu kalemin ucunu eskitir" dedim ve görselini paylaştığın tip cover'ları n11 den satın aldım (32tl).

    paperlike da kalemin kayıp gitmesine mani oluyor bu arada ama yeteri kadar değil.

    uçlar 1-2 gün önce geldi....

    dün biraz çizim ve yazım denedim, her ne kadar hassasiyet düşmese de şöyle düşün bazen elinde kışlık eldiven varken klavyede yazı yazmak gibi, 0.5 uç ile yazı yazarken 0.9 a geçmek gibi. evet yazım ve çizimde kalem daha iyi dur kalk yapıyor, evet kalem ucu daha uzun süre dayanıyor ama biraz garip geldi.

    o paperlike kağıt hissi tamamen gitti silikon malzeme olduğu için tamamen sessizlik hakim oldu, ya işte nasıl anlatıyım afyon sucuğunu zarı ile yiyor gibi, halısaha maçında ağızda maske takılı gibi bir gariplik katıyor.

    alınır mı... TR seviyesinde 30 tl ücret sizi ne kadar etkiler ona göre karar verin. alıyım dursun 30 liradan ne olacak diyebilirsiniz veya ankara'da yaşıyorsanız müsait zaman benim uç ile deneyebilirsiniz.

    ben aldım bugünlerde zaten tablete alışmayı deniyorum uzun yazı veya ders imkanım yok bir gün tekrardan dersler başlarsa sanırım yazım aşamasında bu uçları sadece yazım güzelliği için kullanırım, yoksa ucun orjinali 4 tane 125 tl falan apple da.


    (yazım hataları için kusura bakmayın)




  • bilgiler için teşekkürler hocam.

    sanırım verimli olmuyor uçlar gerçi malzemeden de kaynaklanıyor olabilir ama 30TL vermektense orijinal 4'lü uç seti daha mantıklı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.