Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Chaveez Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
26.129
Cevap
905
Favori
1.765.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun . Rica etsem eyer iki ayrı hard diskiniz varsa aynı anda takıp kontrol edebilir misiniz ikiside aktif kakıyor mu?

    çünkü ben bir başka ürün için sordum n.11 de satıcı USB ler hard disk desteklemez diye cevapladı ( enteresan)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi çok anlamsız bir cevap . Karşı tarafa peki bu USB girişleri ne işe yarıyor diye bir sorayım bakalım ne diyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oziko kullanıcısına yanıt

    Hocam hubların nasıl kaba olduğunu düşündünüz? Hiç kullandınız mı? Valla bende 7in1 ve ufak çakmak kadar boyutu. Fotoğraflardan bana da kaba geliyordu ama gayet ufak, hatta şaşırtıcı derecede ufak.

  • ferhatali99 F kullanıcısına yanıt

    Neden direkt bu ürüne yöneldiniz, özellikle bir sebebi var mı? Alacaksanız https://www.amazon.com/gp/product/B084ZDPNTT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 bunu alabilirsiniz. Satıcının kendi kuponu ile 20 dolar oluyor ürünün kendisi.

  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt

    bir macbooka 10-15 bin tl veren için 150 tl hiçbirşey sayılmaz   alıyorsak tam alalım bari. teşekkürler cevabınız için

  • efesb kullanıcısına yanıt

    Hariciler hubdan aynı gücü çekmedikleri için 2 tanesinin sorun yaratması ondandır, usbler ile hariciler aynı yapıda değiller ve aynı güçle çalışmıyorlar. Bu üründe 1 tanesi kesin çalışıyor da, 2 tanesini bilemiyorum. Deneme imkanım olmadı çünkü 2 adet hariciye sahip değilim, imkanım olursa deneyeceğim. Bu arada satıcı hiçbir şey bilmiyor büyük ihtimalle, o usb portlarından hariciyi çalıştırmama ihtimaliniz yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 9 Kasım 2020; 15:27:46 >
  • siparişi verdim hocam :) Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

  • 19 ekimde i5 macbook air siparisi vermistim ama hala gumrukte gozukuyor. Ne zaman elime ulasir acaba?

  • yemre95 kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe ne zaman geldi hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün kargoya verilen base model alan bir arkadaşımız var mı? Varsa ne zaman sipariş verdiniz ve teslim tariiniz neydi?

  • Konuda bir sürü hub tavsiyesi var. Alıp kullanıp memnun kalan var mı yoksa uygun fiyatlı olanlar mı tavsiye ediliyor sadece.
    Çılgınlar gibi 10-15 girişli bir ürün aramıyorum da
    2 ya da 3 usb 3.0 1 hdmi 2.0 bir de pd özellikli bir hub benim işimi görür ileriye dönük olarak da hatta bunların içeren bir model var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt

    E daha yeni aynı sayfada mesajlarım var ama kullanıp mı yazıyorlar diye sormuşsun hocam. Mesajın içeriğinde zaten kullandığımı çok rahat görebilirsin, hadi diyelim öyle sanmadın, o zaman da attığım linkte 5bin küsür kişi yorum yapmış. Yorumun çok enteresan cidden, sonunda bir de görmene rağmen böyle bir model var mıdır gibi bir soru da sormuşsun.

  • Raydr1c kullanıcısına yanıt

    Hocam zAten günlerdir burada hub tavsiyesi var ben de biliyorum bir çok kişi sipariş verdiği henüz eline ulaşmamış kullanamamış ürünün linkini paylaşmış elbette sağolsunlar fakat ben alıp tüm özelliklerini hali hazırda kullanmakta olup değerlendirme yapabilecek seviyede deneyim sahibi kişilerden tavsiye istedim. Malumunuz bağlantı sorunları kopmalar vs yaşanıyor genel olarak apple’ın orjinal dönüştürücülerini almak gerektiği yönünde tavsiyeler var.

    Kaç bin kişinin yorum yaptığına dikkat etmedim. Bunu yapacak olsam amazon’da aratır en çok satılanlar arasından tercih yapar buraya yazmazdım. Sizin mesajınızın satır aralarında bazı özellikleri denemedim gibi ifadeler yer alıyordu o sebeple atlamış olabilirim .

    saygılar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 9 Kasım 2020; 19:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    VAVA 7in1 hub bugün teslim edildi. 5 dakika kadar aktif olarak hub üzerinden şarja takılı, hdmi bağlı, 3 usb portu da dolu çalıştırdım ve herhangi bir sorun yoktu. Aynı zamanda ısınmadı da. Hub çok küçük bir şey, çakmak boyutunda. Materyali çok hoşuma gitti, gayet sağlama benziyor. İşin özü, aldığıma pişman olmadım ve benim aldığım kurdan 270TL gibi bir fiyata tekabul ediyordu. Bu fiyata ekstra piyasadaki diğer ürünlere göre sd ve tf card portunun olması da gayet iyi.

    @Worm Holes Şöyle bir mesaj atmıştım ürün geldiğinde, belki fikir verebilir. Buna ek olarak 3 usb portunu 2 flash disk ve 1 arduino takarak denedim ve ayrıca yine ek olarak wifi kopması olmadı. Denemediğim şey 2 tane harici disk bağlamak, bunu da bazı hublarda diğerinin gücünü kestiği için arkadaş sormuştu. Genel olarak yorumlarım bunlar.





  • gaisensei kullanıcısına yanıt

    Gümrüğe 28 ekimde geldi hocam

  • yemre95 kullanıcısına yanıt

    Bende 18 ekimde i5 air siparis ettim, aynen 28inde gumruge girdi ve halen orada.


    Kabak tadi verdi artik. Hevesim kacti kacacak 2-3gun daha gelmezse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

    teslim tarihiniz nedir?

  • jisfer kullanıcısına yanıt

    Adam hala gümrükte diyor sen teslim tarihiniz nedir diyorsun bir değişiksin valla

  • Type-C hub arayanlar aşağıdaki ürüne de bakabilirler. 11.11 kampanyasıyla alıcam ben. PD şarj girişli olmayanı alıcam çünkü 4 portlu macbook kullanacağım için gerek duymadım. Onun yerine 1 tane daha fazladan USB olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.


    Şuanda mağazada kupon da veriliyor. 6 in 1 modeli 23 dolara düşecek çarşamba günü. üzerine 1 dolar daha düşerse 22 dolara ücretsiz kargoyla alıyorsunuz. vergisi 20-25 tl falan çıkar.


    https://www.aliexpress.com/item/32863704575.html?spm=a2g0o.cart.0.0.95b03c003oSy6u&mp=1





  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.