Şimdi Ara

Apple Mac Pro tekerlek kitinin Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple Mac Pro tekerlek kitinin Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor
    Apple, bu ayın başında WWDC kapsamında yeni M2 Ultra çipli Mac Pro modelini tanıtmıştı. Bir süredir Mac Pro serisi Apple’ın resmi web sitesinde listelenmiyor ve satılmıyor olsa da bu ürün için geliştirilen “tekerlek kiti” Türkiye mağazasında satılıyor. Elbette bu ilginç bir şey değil. Zaten ilginç olan da ürünün satılması değil, hangi fiyata satılıyor olması.



    Mac Pro tekerlek kitinin fiyatı iPhone 11 ediyor



    Apple Mac Pro tekerlek kitinin Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor
    “Mac Pro Tekerlek Kiti” Türkiye’de Apple tarafından 23.219 TL’ye satılıyor. Ürünün ABD fiyatının ise 699 dolar olduğunu belirtelim. Bu kitin işlevini ise ürünün adı özetliyor diyebiliriz. Kaldı ki Apple da ürünün öne çıkan özeliğini “Mac Pro’nuza hareket kabiliyeti katar” olarak ifade ediyor. Öte yandan tekerlek kiti yerine iPhone 11 veya yine Apple mağazasından Apple Watch Series 8 (11.999 TL) + ikinci nesil AirPods Pro (6.899 TL) + MagSafe Duo şarj aygıtı (3.549 TL) ve bir de parlatma bezi (549 TL) almak mümkün.



    Ayrıca Bkz.M2 Ultra çipli Mac Pro tanıtıldı! İşte 2023 Mac Pro özellikleri ve fiyatı



    Mac Pro tekerlek kiti hem 2019 hem de 2023 model Mac Pro’lar ile uyumluyken kutusundan elbette sadece tekerlekler çıkmıyor. Kutu içeriğinde bir adet 1/4 inç - 4 mm altıgen tornavida ucu da bulunuyor. Apple ayrıca Mac Pro ayaklarının tekerleklerle değiştirildiğinden kasanın yüksekliğinin yaklaşık 2,54 cm arttığını da söylüyor.




    Kaynak:https://www.apple.com/tr/shop/product/MX572ZM/A/apple-mac-pro-tekerlek-kiti







  • "Ürünün ABD fiyatının ise 699 dolar olduğunu belirtelim." denmiş haberde. Minik sıradan bir teker için 175 dolar verme zaten. Doların 1 milyon lira (eksi para ile) olduğu zamanlar bile verilmez. 2 lira olduğu zamanlar bile verme. Bu tekerlerin ederinin inanılmaz üstü bir fiyat olan 700 dolara satılmasının en önemli sebebi Apple'ın insani duyguları manipüle ederek güttüğü düşük maliyet-yüksek kar politikası. Apple'ın avukatlığını yapmadan önce biraz daha düşün.
    Bir de Apple araba yapsın diyorduk. Yazıklar olsun topunuza tekerinize.

    Ekleme: Konuyu Türkiye'ye özgü sananlar var. Hayır tüm dünyada dudak uçaklatıyor, Apple'ın neden böyle yaptığını açıklamış Marques kardeşim:
    Apple'ın avukatlığını yapmayacağım fakat şu güzel tarafı da anlatayım. Bu yıl Mac Studio m1 max aldım. Profesyonel olarak stüdyoda kulllandığım için performansı ile ilgili soru işaretleri vardı kafamda. Onlarca program ve plugin kullandığım için kurulumu resmen 15 güne zor bitirdim. Ürünü sahada deneme şansım olmayacaktı 14 günlük iade sürecinde (bu bile müthiş bir satış sonrası desteği) Aradım kendimi tanıttım, ne işle uğraştığımı anlattım. Beni daha yerkili birine aktardılar, tatlı bir sohbet sonrası bana 14 gün daha ek iade süresi verdiler!!! Bu zaman zarfında uzun uzun denedim aleti ve beni tatmin etmedi. İade ettim m1 ULTRA modelini aldım. Evet pahalılar ama göze görünmeyen birçok noktada da harika bir firma.. Hımm ama şu tekerlek konusunda işin suyunu 10 kere çıkarmışlar...
  • O paraya adam tutup taşıttırırız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de Apple araba yapsın diyorduk. Yazıklar olsun topunuza tekerinize.

    Ekleme: Konuyu Türkiye'ye özgü sananlar var. Hayır tüm dünyada dudak uçaklatıyor, Apple'ın neden böyle yaptığını açıklamış Marques kardeşim:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 29 Haziran 2023; 11:00:59 >
  • Ve bu arada tüm dünyada dudak uçaklatıyor, Apple'ın neden böyle yaptığı açıklanmış:

  • Türkiyede ucuz şeyler dudak uçuklatıyor artık haber değeri yok.

  • 3D YAZICI İLE YADA BAŞKA BİR FİRMAYA DAHA UCUZA YAPTIRA BİLİRİZ O PARAYA 4 TEKER ALMAK YANINDA USTADA HEDİYE OLSA GEREK

  • Lastiğin kendisi 20$ gerisi Apple Vergisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 28 Haziran 2023; 23:06:25 >
  • Ferrarinin tekerleğini alamıyorduk şimdi Mac Pc nin tekerliğini alamıyoruz. Teşekkürler uzun adam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonra koyun sürüsü diyince ağlayıp böğürüyorlar :D

  • Bu tekerlek 2.300TL olsaydı kanımca bu fiyata bile laf edenler çıkardı.

  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    "Ürünün ABD fiyatının ise 699 dolar olduğunu belirtelim." denmiş haberde. Minik sıradan bir teker için 175 dolar verme zaten. Doların 1 milyon lira (eksi para ile) olduğu zamanlar bile verilmez. 2 lira olduğu zamanlar bile verme. Bu tekerlerin ederinin inanılmaz üstü bir fiyat olan 700 dolara satılmasının en önemli sebebi Apple'ın insani duyguları manipüle ederek güttüğü düşük maliyet-yüksek kar politikası. Apple'ın avukatlığını yapmadan önce biraz daha düşün.

  • Kış lastiği fiyatı da alabilir miyiz?

  • Hep derim apple = keriz silkeleyici. Arkadaşlar markaya para veriyorsunuz ürüne değil. :)

  • "Mac Pro’nuza hareket kabiliyeti" katar derken bu paraya mutfağa gider bulaşıkları dizer, çamaşırları asar vs.. demek istemiş hep yanlış anlıyorsunuz.

  • joven kullanıcısına yanıt
    O fiyatta çok zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple'ın avukatlığını yapmayacağım fakat şu güzel tarafı da anlatayım. Bu yıl Mac Studio m1 max aldım. Profesyonel olarak stüdyoda kulllandığım için performansı ile ilgili soru işaretleri vardı kafamda. Onlarca program ve plugin kullandığım için kurulumu resmen 15 güne zor bitirdim. Ürünü sahada deneme şansım olmayacaktı 14 günlük iade sürecinde (bu bile müthiş bir satış sonrası desteği) Aradım kendimi tanıttım, ne işle uğraştığımı anlattım. Beni daha yerkili birine aktardılar, tatlı bir sohbet sonrası bana 14 gün daha ek iade süresi verdiler!!! Bu zaman zarfında uzun uzun denedim aleti ve beni tatmin etmedi. İade ettim m1 ULTRA modelini aldım. Evet pahalılar ama göze görünmeyen birçok noktada da harika bir firma.. Hımm ama şu tekerlek konusunda işin suyunu 10 kere çıkarmışlar...

  • olcaydemirci O kullanıcısına yanıt
    AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Yıl olmuş 2023, hala Apple kullanan var mı? :)))))

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    ne yaptım 1-2 dolar maliyetli bir tekerlek. sanırsın gümüşten yapılmış.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.