Şimdi Ara

Apple m1 ne kadar götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben m1 macbook air almayı düşünüyorum bu laptopun beni ne kadar götüreceğini merak ediyorum.sizce bu laptop ne kadar götürür 6 sene götürür mü? sıkıntı çeker myim? Windows laptoplar gibi bilirsiniz bazı Windows laptoplar bir süre sonra performans düşüşü yaşarlar fln macbook bana ne gibi sıkıntılar çıkarabilir yada sıkıntı çıkarır mı?



  • su anda M1 , apple silikonun ilk serisi oldugundan, muhtemelen ikinci nesilde ciddi iyilestirmeler ve bu nesilindeki sikintilardan arinmis bicimde yeni bi versiyon urun yelpazesi sunacaklardir. acil degilse, bekleyin almayin derim.


    Eger acil laptopa ihtiyaciniz varsa alin, apple MacOs ekosisteminde calisiyorsaniz cok asiri sorun cikaracgini zannetmem.

  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi sıkıntılar olduğundan bahseden misiniz? Görünürde cihazlarda sıkıntı yok çünkü, yazılımsal bazı problemler var sadece, zamanla çözülecektir onlar da.

  • Notebooku kullanım amacınıza göre değişir. Eğer internet,office, yazı-makale yazma gibi bir alanda kullanılacak ise uzun yıllar götürür. İleride render alırım, video editlerim vs gibii ihtiyaçlar olacaksa güçlü olan bir modelin tercih edilmesi daha yerinde olacaktır. M1 de ben sorun yaşayan okumadım. Sadece ısınma ile ilgili birkaç serzeniş olsa da genele yayılmış durumda değil. Apple bu işlemciyle bombayı patlattı diyebiliriz.

    Yalnız m1 işlemcilere windows yüklemesi şu an mümkün değil. Yani mümkün ama bootcamp ile değil. Diğer yazılımlarla da yüklemesinin zahmetli olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fansız m1 Air kullanıyorum ben herhangi bir ısınma görmedim eski makinem Proydu cayır cayır ısınıyordu fan seside cabası.

    Bu M1 air şarjdayken bile ısınma olmuyor. Beni çok şaşırtı m1 mac ler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.