Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.920
Cevap
235
Favori
394.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eoktay

    Evet çalışıyor. Biz kullanıyoruz.
    Dys üzerinden çıktı alabiliyor musunuz? Alıyorsanız java sürümünüzü paylaşır mısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerkartalfb

    Dys üzerinden çıktı alabiliyor musunuz? Alıyorsanız java sürümünüzü paylaşır mısınız

    Çıktı ihtiyacı olmadığı için hiç denemedim. Cihaz yanımda değil ama resmi siteden Java'nın son sürümünü indirmiştim. Bir problem olmadı.

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz standlardan kullanıyorum uzun süredir ancak hala sorunum devam ediyor. Olmadık yerde internet kopuyor, koptuktan sonra da bazen ağı görmesine rağmen internete bağlanmıyor. Ağda bir sorun olmadığını varsayıyorum çünkü diğer cihazlarımda ve monitör kullanmadığımda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. 🤔
  • Arkadaşlar merhaba. M3 MacBook Air'e geçiş yaptım. iCloud hesabımda 2 TB'ye yakın dosya var. Mac bu dosyaları kendi kafasına göre indiriyor. Ben bu dosyaların bilgisayarda bulunmasını istemiyorum. Otomatik indirmeyi engellememin bir yolu var mıdır?

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla yok hocam. Bende indirime işleminin ardından indirilenleri sil diyerek temizliyorum.

  • carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Aslında yakın zamana kadar böyle bir durum olmuyordu Mac’te. Keza iPad ve iPhone tarafında böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Bunun bizim tercihimizde olmaması kötü.
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    apple support
    Mac’inizdeki saklama alanını en iyi duruma getirme
    https://support.apple.com/tr-tr/guide/mac-help/sysp4ee93ca4/mac
  • Arkadaşlar konudan bağımsız fakat eğer ihtiyacı olan varsa Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğum Office 365 var elimde 15 aylık ve 6 kullanıcılı olan paket mağaza fiyatı şu an 3780 lira ben hiç kullanmadım 2000 liraya vereceğim ilgilenen olursa mesaj gönderebilir. Etkinleştirme ve yükleme işlemlerinde de yardımcı olabilirim.

  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim ama buradan da olmadı.

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Bende hep böyleydi hocam.
  • carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Keşke Apple bir ayar koysaymış. :)
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    İlk icloud kullanmaya başladığımdan beri gelmesini istediğim tek ayar 😄
  • _ornitorenk kullanıcısına yanıt

    Deneme yanılma yapmanız gerekir...


    Macboook bluetooth klayve ve fare ile kullanın, monitöre bağlamadan, aynı sorun oluyor mu?


    Oluyorsa o zaman başka bir routera (en kolayı telefonu hotspot yapıp ona bağlanmak olur) bağlanıp deneyin, aynı sorun oluyor mu?


    Oluyorsa, o zaman monitörle veya bağlantı kablosuyla mı ilgili mi diye, mümkünse macbook cihazınızı başka bir monitöre veya TVye bağlayıp durumu kontrol edin, aynı sorun oluyormu?


    Yine oluyorsa, router, bluetooth klavye/fare ve monitör hepsini denemiş oldunuz, başka donanımsal denenecek bişey kalmadı demektir. Yazılımsal olarak backup alıp, resetleyip sadece klavye/fare tanıtıp öyle denenebilir.

  • macbook(air m1) u sabit sarjda kullanmaktayım. bilgisayar başından kalkınca prizi fişten çekiyorum(mesela yarım saatlik mola gibi). geri taktığım zaman yüzde 80 e sabitlenen pil koruma modundan çıkıp sarj olmaya başlıyor ve bu sürekli tekrar ediyor. ne yapmalıyım? bilgisayar başında olmadığım zamanlarda fişten çekmemeli miyim, çekmesem sıkıntı olur mu?

  • Arkadaşlar merhaba ilk macbook deneyimim olacak m1 air almak istiyorum illustrator ve photoshop kullanmak için alacağım (8-256 air 13.3)

    1 önerir misiniz

    2 fiyat olarak nereleri kovalamak doğru olur ?

    Yada m2 mi kovalayayim
  • Bazen kullandığım M1 Air'in sesi durduk yere gidiyor kapatıp açınca düzeliyor. Bunu yaşayan var mı?

  • merhaba bu konuda bilgisi olan biri lütfen bana yardım edebilir mi ben geçenlerde amazonun kendisinden m2 air satın aldım, sistem raporundan framework'lere baktığımda son değişiklik tarihini 21 mart 2024 olarak görüyorum ve bu ne anlama geliyor, framework nedir en ufak fikrim yok. ben cihazı 27 martta sipariş ettim 29unda açtım sıfır paketli bir şekilde. kurulumunu yaptım. acaba benden önce biri bu cihazı satın alıp iade etmiş olabilme ihtimali var mı. açtığımda pil devri de 2'ydi ama ilk üretildiğinde test ettiklerinde pil devri 2 olmuştur diye düşündüm ve foruma baktığımda da kimisi benimki 0 geldi demiş ama çoğu kişinin de 2'ydi o yüzden sorun etmedim. sistem raporu hakkında bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi lütfen

  • kinemania K kullanıcısına yanıt

    Bir süredir Safari 17.4.1 sürümünü kullanıyorum; yanlış gözlemlemediysem CPU kullanımı stabil olup Chrome ile aşağı yukarı aynı hale gelmiş. YouTube'ta donma sorunu giderilmiş. Sayfa kaydırmalarda CPU kullanımı yükselse de çok aşırı seviyelere fırlamıyor. Şükür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 17 Nisan 2024; 21:3:42 >
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.