Şimdi Ara

APPLE İPOD TOUCH SORUNU KENDİSİ KAPANDI AÇILMIYOR ITUNES BU HATAYI VERIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iTunes could not connect to the iPhone *** because an unknown error occurred ( 0xE8000001 )

    arkadslar ipod touch u en son oyun oynarken oyundan cıkmadan dırek tusu kıtleme dugmesıne bastım sonra bısı oldu mu dıe tekrar actım bısı yoktu tekrar tus kıtledım cebıme koydum.bı saat sonra falan muzık dınlıcektm tus kılıdıne bastım ama acılmıyor suanda.suan evdeyım bılgısayara bagladım ıtunes acıldığında bu hatayı verıyor.Boyle bır sorunla karsılasan var mı yada neden boyle oldugu hakkında bılen arkadaslar nası yardım edebılırsınız ?



  • Ctrl + Alt + Delete ile görev yöneticisine girin.İşlemlerden iTunesHelper.exe uygulamasını kapatın.Daha sonra iPod'u bilgisayara bağlayın ve iTunes programına girin.Düzelmesi gerekiyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: j.r.duke

    Ctrl + Alt + Delete ile görev yöneticisine girin.İşlemlerden iTunesHelper.exe uygulamasını kapatın.Daha sonra iPod'u bilgisayara bağlayın ve iTunes programına girin.Düzelmesi gerekiyor..


    fakat ipod touch um da acılmıyor arkadasım kabloyu taktıgımda itunes otomatık o hatayı verıyor ve ipod hıc bısekılde acılmıyor nası duzeltebılırız bunu arkadaslar neden kaynaklanıyor olabılır
  • iPod bilgisayara bağlıysa çıkarın.Daha sonra 10 saniye boyunca Home ve Power tuşlarına basılı tutun.Cihazın normal açılması gerek.Daha sonra yukarıda yazdığım işlemi yapın.
  • 5 saniye home tuşuna basılı tut, home basılı dururken power tuşuna 10sn basılı tut sonra sadece home a basmaya devam et recovery moduna girsin.

    Eğer elinde firmware varsa yap bunu. Itunes dan shift tuşuna basıp recovery butonuna basıp çıkan yerden firmware yi göster. Yüklenmesini bekle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azawarai

    5 saniye home tuşuna basılı tut, home basılı dururken power tuşuna 10sn basılı tut sonra sadece home a basmaya devam et recovery moduna girsin.

    Eğer elinde firmware varsa yap bunu. Itunes dan shift tuşuna basıp recovery butonuna basıp çıkan yerden firmware yi göster. Yüklenmesini bekle.


    bu sekılde format atms gıbı olucak da ben ıcındekılerı fln kurtarmanın bı yolu var mı onu dusunuodm yok galıba arkadaslar ya saat 1 den berı acılmıo yanı hıc bı sekılde son care zaten restore etmek olucak sanırm

    ayrıca arkadaslar muzıklerın album kapaklarını daha basıt bı sekıılde ekleme yolu yokmu yanı her defasında ıtunesten gırıp mı yapmamız lazm




  • Iart diye bir program var 50 kapağa kadar kendi otomatik atabiliyor. 50 den sonrası paralı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.