Şimdi Ara

APPLE iPOD NANO 8 GB 5. NESİL vs. SONY NWZ-S545 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ipod ve sony nin bu modelleri arasında kaldım.... ses kalitesi benim için önemli bir özellik... tavsiyelerinizi bekliorum (+) ve (-) leri nelerdir bana açıklarsanız iyi olur.

    (sonynin bu modelini kullanan arkadaşlara soruyorum bu model sizce kullanışlı mı)

    meşhur bir alışveriş sitesinde ipodu:194 tl sonyi 149 tl ye buldum

    sizce hangisi daha iyi olur bence benim için şimdiden teşekkürler



  • s545 üst segmentteki bir model değil.yanında gelen kulaklık da kötü zaten.bütçeniz uygunsa s755 i öneririm.kullanıcı yorumları iyi olduğu yönünde.
  • 194 ve 149tl fiyatlar refurbished için mi? Refurbished almadan önce başka kullanıcı yorumlarını okuyup alın. Çünkü her ne kadar "sıfırlanmış" dense bile genellikle çok inceden inceye sıfırlamıyorlar. Bu yüzden sorunlar çıkabiliyor. O zaman keşke 50-100 daha verip sıfır alsaydım diyebilirsiniz. Ses kalitesi bakımından ise, yanlarında gelen kulaklıklarla her iki cihazında ses kaliteleri mutlaka size aynı gelecektir. Eğer kulaklık değiştirirseniz ekolayzır ayarlarıyla sony öne geçer derdim ama s54X serisi için pek iyi şeyler söylenmiyor. S63X serisinin ses kalitesi çok iyiydi ama yeni nesil S serisi daha aşağıdaymış. Daha yeni teknolojide ses kalitesini niye kısarlar anlamak güç. Belki de insanları A ve X serisine yönlendirmek içindir. Kısacası ses kalitesi olarak ikisi de iyidir. Siz daha çok kullanışlılık,özellik kısımlarına bakın. Mesela video çeker misiniz gibi.
  • s639f kullandım gerçekten ses kalitesi çok iyiydi... nano da kullandım s639f bence biraz daha iyiydi... fakat s545 hakkında birşey diyemeyeceğim...
  • adam ne sormuş siz ne cevap vermişsiniz yuh
  • İkisini de kullandım, sonynin o modeli cok dandikti, kulaklıkları da öyle... Apple daha kaliteli malzeme kullanmış ve sesi de daha iyi... S755 vs de alma çünkü ben aldım 1 günde iade ettim ses çıkmıyor cihazda ;) demedi deme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.