Şimdi Ara

Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimleriyle ilgili hataları kabul etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimleriyle ilgili hataları kabul etti
    Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimlerinin her zaman doğru çalışmamasına neden olan "Ekran Süresi" ile ilgili sorunları doğruladı. Bu nedenle, bazı durumlarda çocuklar cihazı ebeveynlerinin istediğinden daha uzun süre kullanabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu



    "Ekran Süresi" ebeveynlerin çocuklarının cihazındaki uygulamaların kullanımını izlemelerine olanak tanıyarak, belirli uygulamaların ne zaman kullanılabileceğine dair sınırlar belirlemenize ve belirli saatlerde erişimi tamamen engellemenize olanak tanır.



    Çocuklar cihazları kullanmaya devam edebiliyorlar



    Ancak bir sorun nedeniyle bu önemli işlev hatalı çalışıyor. Zira ebeveyn, ekran süresi ayarlarını değiştirdikten sonra, bunlar çocukların cihazlarına her zaman doğru şekilde uygulanmıyor ve çocuklar iPhone veya iPad'lerini ebeveyn denetim ayarları yapılmış olsa bile kullanmaya devam edebiliyorlar. Her şeyin doğru ayarlandığından emin olmak için ebeveynin çocuğun etkinlik verilerini izlemesi ve programla karşılaştırması gerekebiliyor.



    Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimleriyle ilgili hataları kabul etti
    The Wall Street Journal'a göre, Apple daha önce cihazlar arasında ayarların senkronizasyonunda sorunlara neden olan bir hatanın varlığını kabul etmiş ve iOS 16.5'te düzeltildiğini duyurmuştu. Ancak hatanın iOS 17 beta da dahil olmak üzere ürün yazılımının mevcut sürümlerinde hala mevcut olduğu ortaya çıktı. Apple temsilcileri ise sorunun farkında olduklarını ve bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını açıkladılar.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/07/30/apple-confirms-screen-time-reset-bug-will-get-fixed







  • Teknoloji şirketlerindeki mühendislerin genel olarak çocukları tanımadığını düşünüyorum ben. Mesela evdeki LG buzdolabı elektrik gidip gelirse çocuk kilidini devre dışı bırakıyor. Hadi bu neyse ama LG çamaşır makinesine koydukları çocuk kilidi bir tuş haricinde bütün tuşları devredışı bırakıyor. O tuş hangisi mi? Büyük, yuvarlak, led ışıklı açma/kapatma düğmesi Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimleriyle ilgili hataları kabul etti 


    Daha geçen yeğenime eski android telefonlardan birisini ayarlayayım dedim. Family link ile yönetmek üzere supervised account oluşturdum. Her şey çok güzel ama Youtube Kids uygulamasındaki içerik kısıtlama ayarlarında içerikleri tek tek ben onaylayacağım seçeneği supervised account için desteklenmiyor. Çözüm için ne gerekiyor? Telefonda tam yetkili bir hesap ile oturum açmak. Bu sefer de telefon kontrolünü kaybediyorsunuz.


    Tek demek istediğim "Tom is a genius".





  • Benimde dertli olduğum konuya değinmişler. Bende kendi kendime bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diyordum.

    Oğlumun tabletine bazen engel koyduğumda açığını bulmuş kolayca aşabiliyor. Ek süre iste diyip devam ediyor.

    O zaman da bütün uygulamaları gizle demek gerekiyor, o zaman da cihaz boş oluyor.

    İnşallah ipados16 da hallederler de yeni tablet aldırmazlar bize.

    Maalesef ipad mini5 e 17 desteği vermeyecek galiba.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.