Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.869
Cevap
382
Favori
2.348.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27902791279227932794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt

    Sorun devam eder. Pilinizi değiştirin hallolur.

  • Pil sağlığı çok hızlı düşüyor 10’dan 15.7.3’e güncelledim iPhone 7’yi. Max 6 ay olmuştur pil sağlığı şu an 93. Birkaç gün önce 95ti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihen ios 13 veya 14 yüklü iPhone 7 128GB siyah renk satan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt
    telefonun içi açılıyor pili çıkartıp yenisi takılıp, sıvı geçirmezlik bantı dahi takılmadan apar topar toplanıp size veriliyor. Kimse sizin telefonu sıfırlamakla, versiyon güncellemekle uğraşmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an sadece son versiyona mı güncelleyebiliyoruz? 13lerde kalmıştım uygulamalar çalışmamaya başladı direkt 14e geçişin bi yöntemi var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

    bu bant olayı her modelde varmı hocam artı servisten servise değişen bir durummu eğer öyleyse batarya değişimi sağlıksız bir işlem olmuyormu cihazlar için?

  • 15.7.4 her ne kadar güvenlik güncellemesi olsa da soru işaretlerim var. iPhone 7 sahibiyim. İş için kullanıyorum. 2020 yılında almıştım. 2019 sonu üretimi olan iPhone 7'lerden. Pil sağlığım da %86. İş için kullandığımdan dolayı kullandığım programlar belli. Youtube vs gibi programlar kullanmıyorum. Fakat günlük kullanımda pil inanılmaz hızlı bir şekilde düşmeye başladı. Bir sorun olabilir diyerek telefonu yedeksiz sıfırladım. Sadece telefon rehberimi vcf formatından telefona çektim. Bunun dışında ekstra olarak yüklediğim 1 tane uygulama yok. Ancak batarya inanılmaz şekilde gidiyor. Gün sonunu zor getiriyorum neredeyse. Bir anda neden bu hale geldi anlamak güç. Batarya sağlığım %80'in altında olsa bu durumu anlayabileceğim ancak şu haliyle garip gelmeye başladı.

    Bu tip bir durum yaşayan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 29 Mart 2023; 21:34:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynısı oldu, ısınma da başladı. Pil sağlığım %100. 15.7.3 daha iyiydi.

  • toran_aga kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende ısınma yok. Uygulamalarımı yükledim tekrar. Şu anda daha iyi. Günü çıkartıyorum. Ama akşam eve geldiğimde muhakkak şarja takmam gerekiyor. Yaklaşık 5 saat civarı ekran süresi alabiliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 için orjinal sorunsuz arka kamera nerden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus mı sizinki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip 7ye Deji Max taktım geçen ay. orijinal pil 76daydı, arada takılmalar, donmalar vardı. değiştirince pili biraz düzelme oldu takılmalar gitti ama öyle açık ara bir fark oluşmadı hız olarak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt

    Hocam, ekran süresi nasıl? Tek kullanımda 6 saat gidiyordu iOS 10’da, 15’te 3 buçuk saat falan gidiyor tek şarjda. Orjinal pil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Hocam 15.7.3’te cihaz. iOS 10 kadar olmasa da fena değil. Ben şu an kullanmıyorum, yedek cihaz konumunda ama bir ay Deji Max ile tüm gün şeklinde kullandım. Ama denilene göre uzun ömrü olmuyor bu pillerin, ileride tekrar değiştirebilecekseniz takın bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar , elime 7 senelik biraz hor kullanılmış 32gb iphone 7 plus geçti. Depremzede olduğumdan yeni telefon alacak durumum yok , şuan için bir süre kullanmayı düşünüyorum. Bataryası %75 durumda ve Pil durumuna baktığımda "Servis" yazıyor. Açıklama dediğimde bataryanızla ilgili bir sorun var yetkili servise teslim edin yazıyor. Cihaz çok geç şarj oluyor "+2 saat" . Günlük +/- 15 dk telefonla konuşuyorum , bununla birlikte +/- 6 saat civarı ekran süresi verip şarj bitiyor. İnternete girmiyorum bile çoğu zaman.


    Orijinal bataryası 1559 TL denildi. Telefonun temiz kullanılmış ya da 1 yıl garantili yenileme yapılmış olanları 5 k civarı satılıyor zaten. O kadar masraf yapmak istemiyorum. Bataryanın yan sanayi ürünlerine baktım fiyatlar gayet uygun geldi bu ürünleri kullanan var mı acaba? Yada önerebileceğiniz şu güzel ben bunu kullanıyorum diyebileceğiniz batarya markaları var ise değerli önerilerinizi bekliyorum.



    https://www.deji.com.tr/
    iPhone 7 Plus Mucize Batarya Deji 3519mAh
    https://www.deji.com.tr/iphone-7-plus-batarya-mucize-batarya-deji-min-3516


    woyax wunderbatterie türkiye
    Woyax iPhone 7 Plus Batarya 3510mAh Yüksek Kapasite
    https://woyax.com.tr/collections/iphone/products/woyax-iphone-7-plus-batarya-3510mah-yuksek-kapasite

    Anladığım kadarı ile woyax deji'nin ürettiği kendi tabirleri ile premium sınıf dedikleri bataryaları. İçerik olarak extra kutu içeriği ve en önemlisi "sıvı/toza karşı koruyucu bant" ile geliyormuş . Normal dejilerede bu bant yokmuş.



    rova bilişim
    Apple iPhone 7 Plus Batarya Pil 3410 mAh (Yüksek Kapasiteli)
    https://www.rovabilisim.com/iphone-7-plus-batarya-pil

    Rova bataryalarının ise 1 yıl kvk garantisi altında olduğu ve genelde cihaz tamirlerinde kvk teknik servisleri tarafından kullanıldığı söyleniyor. Birkaç telefon tamircisi de önermişti bunu bana, bunda sıvı koruma bandı yokmuş sanırsam.


    Bu 3 ürün için internette yüzlerce olumlu ve olumsuz yorumlar okudum , kafam çok karıştı . Ürünler içerisinde bizzat kullandığınız , duyduğunuz , bildiğiniz yok bu markalar iyi değil şunu deneyin dedikleriniz varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 21 Nisan 2023; 22:51:32 >




  • ChiefMeister kullanıcısına yanıt
    Deji bataryayı iPhone 7 için kullanmıştım, tavsiye ederim. Bir sorun yaşamadım. Max modeli varsa onu almanız daha da iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .

  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Hayır normal 7.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphpne 7 plus var daha yeni bataryasını değiştirdim dejiyle 32 gb hafıza var orta fiziksel tuşunu yeni değiştirdim sadece parmak izi çalışmıyor onun dışında temiz hiç bir sıkıntısı yok almak isteyen olursa iletişime geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrrystaL -- 12 Mayıs 2023; 15:12:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar
    İos'a oldukça yabancıyım, kızıma easycepten yenilenmiş iphone 7 plus aldım şubat 2023 de.
    Geçen haftalarda orta tuşu bozuldu, videolarda ses oynatmama, wahtsappda ses kaydı oluşturamama gibi garip sıkıntılar çıkınca easycep e götürdüm. 12 ay garantili olduğu için ekran değişimi gerekli dediler ve değiştirdiler.Tam bu zamanlarda da yazılım güncellemesi gelmişti ve yapmıştım güncellemeyi. Şu an 15.7.5 var telefonda.

    Geçen hafta kızım kullanırken ekranlar arası geçişte, uygulama açarken vs ekranda donmalar oluyor dedi sık sık.

    Yine easycep'e götürdüm. Ekranın yeni değiştiğini yazılımsal sıkıntılar olabileceğimi ve fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurulumu denemem istendi. Ben de apple kimliğini kaldırıp fabrika ayarlarına sıfırladım, kurulumu yaptım.

    Ama sorun yine devam ediyor. Hatta geçen tamamen kapanmış açılmamış bir süre, hard reset yaptırdım kızıma açıldı ama ara ara ekran donmaları devam ediyor.

    Acaba easycep in sonradan taktığı ekrandan mıdır, 15.7.5 e güncellemeden midir kafam karıştı, sıktı da artık. Easycep e gidip geri veresim var . Yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim.

    Not. Eğer 15.7.5 den ise bir önceki sürüme geçebilir miyim ve nasıl?

    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 27902791279227932794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.