Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
847.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sergeant43 S kullanıcısına yanıt
    Ben şu an 8.1.3 deyim 1 ay önce 5s aldım iOS 8 ile gelmişti yani iOS 7 hiç kullanmadım Uzun süredir Android kullanıyordum. İos nun stabilitesi,market kalitesi Android e göre kesinlikle daha iyi ama iOS da Sıkıntılar var.Biraz önce ayarlar menüsündeyim kendiliğinden ana ekrana Attı bazen de uygulamalardan atıyor bakalım ne zaman düzelecek.iphone 6 kullanan arkadaşım var o da bazen uygulamalardan atmaya rastladığını söyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi çok sık değil arada sırada yapıyor ayarlardan hiç atmadı ama bazen uygulamalardan atıyor....7 şu anda iyi kullanım zorluğu yok şarj iyi gidiyor şikayetleri duydukça beklemede kalıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Oluyor,nedeni muhtemelen ram şişmesi ve cihazın uzun süre kapatılmadan kullanılmış olmasıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen açma kapama tuşundan gelen aramayı meşgule aldığımda telefon 1-2 dakika donuk kalıyor. Sebebi ne olabilir?
  • Arkadaşlar normalde İngilizce klavye kullanıyorum emoloji tuşuna bastığımda ifadeler geliyor. Buraya kadar herşey normal. Sonra yine emoloji ye basınca Türkçe klavyeye dönüyor. Emoloji bidaha basınca eskisi yani ingilziceye atıyor.
    Capitol Apple'a gittim bi eleman bende de öyle dedi ama 1 gündür böyle dedim bende. O da klavye ayarlarından sil dedi Türkçeyi o zaman. Baska yöntemi varmı ?
  • telefonumu ayarlar menusunden sıfırladıktan sonra acılmayıp elmada takılı kalıyor. Akasya'dan randevu aldım sizce ne gibi bir öneri sunarlar? Değişim olabilir mi?
  • merhabalar, bu telefonun şarjı konusunda net bilgiler verebilecek var mıdır telefon çalmadıkça öyle aman aman açıp kurcalayıp gezmem uygulamaları falan kurup düzdükten sonra oyun yok edge ile kullanırım dışarıda sadece lazım olursa mobil internet kullanırım evin içinde wifi'a sürekli bağlı kalır böyle bir kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarmaz mı yahu? internette herkes çift şarj çift şarj kablo ile geziyorum yetmiyor falan falan eğer gerçekten böyleyse sanırım vazgeçeceğim... teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Sen telefonu kullanırsan yeter. Ama telefon seni kullanırsa yetmez. Bu böyledir.
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    o dediklerinle çok rahat 1,5 günü görürsün cihaz sıfırsa yani batarya sıfırsa.
    ben senin dediklerine ek whatsap ve konuşma lı 1-1,5 günüm var.
  • ios 8.1.3 ü iyi bir Wi-Fi üzerinden güncellemedim arkadaşlar ufak tefek hatalar takılmalar var yeniden nasıl yükleme yapabiliyoruz ? iTunes üzerinden mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumda yeniyim de imzamı bi türlü sizinkiler gibi yapamadım ilk sayfadaki linkleri yapıştırıncada olamdı ne yapcam ?
  • Merhaba arkadaşlar.1 sene daha garantisi bulunan telefonumu satıyorum ilgilenen varsa ;http://forum.donanimhaber.com/m_102346591/tm.htm
  • Beyaz 16gb lumia 925'm var kutulu faturalı 7 ay garantili ekran 10/9 kasa 10/7 iphone 4S-5-5S ile üzerine fark vererek takaslamak istiyorum.Eğer lumia 925 kullanmak üzerinede para almak isteyen varsa mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5S 16 GB Space Gray
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
    Telefonu geçtiğimiz sene Haziran ayı gibi aldım, ilk akıllı telefon deneyimimdi. Stabilitesi olsun , kullanım kolaylığı olsun( Android'teki gibi ram temizle,rom at filan pek bilmem) iPhone aldım.
    Şarj konusunda biraz takıntılıyım galiba ki dışarı çıktığımda gözüm hep şarj göstergesinde . Sonradan öğrendiğim bir kaç yöntem,kısıtlama (!) ile şarjı biraz daha ii gitmeye başladı ama kesinlikle içim rahat değil , özellikle %50 nin altında dışarı çıkıyorsam.
    Ama evdeysem abartısız biçimde 8saat 57 dakika kullanım süresi aldım %1'e düştüğünde.Bekleme sürem 14 saatti ama telefonu telefon yapan tüm özelliklerden feragat etmem de cabası . (%10 FIFA 14 götürmüştü , oyun da oynadım )
    Bir de kılıf konusunda bir sorum olacak ,
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telkilspeck15076&categoryId=16102&sku=TELKILSPECK15076&wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=COPHqba4yMMCFazKtAodtiYALg
    telefonu bu kılıfla birlikte kullanıyorum, sinyal gücünü azaltma ve wifi bağlantısını düşürür gibi şeyler duydum bir bilgisi olan var mı?




  • Space gray 16gb ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler youtube videolarını açamıyorum anlamadım gitti instagram da ilk kurduğumda videoları açıyordu şimdi onda da açılmıyor var mı bu sorunları yaşayan
  • culutas26 C kullanıcısına yanıt
    eğer kılıf metalse kenarları metalle kaplandığında wifi ve şebeke çekiminde düşüş oluyor fakat silikon ya da plastikse düşme olmuyor.
    kılıf metal değil gibi duruyor.
  • Space gray 16gb 5 aydır kullanıyorum eklermisiniz
  • Arkadaşlar telefonumun üst tuşu bozuldu randevu almam lazım.Elinde fazla olan varsa yardımcı olabilir mi geçen sefer yardımcı olmuştur bir arkadaş sağolsun.
  • Hocam kılıf plastik ama , kılıf çok kalın . İnternet bağlantısından mıdır nedir , fark edilir bir düşüş var .Kılıftan olabileceği aklıma geldi...
    Sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.