Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acilen cevap verebilir misiniz?

    12 PM kullanıyorum. IOS sürümü: 14.7.1... Pil sağlığı %86. pil hızlı gidiyor diye düşünüyorum ve gün içinde parlaklığı en yükseğe aldığım zaman ısınma başlıyor.

    Aldığımdan beri hiç ios güncellemesi yapmadım ama artık birçok uygulamayı yükleyemiyor yada güncelleyemiyorum. Bu nedenle mecbur kaldığım için güncelleme yapacağım.

    öncelikle bu ilk iphone'um ve tecrübem yok. foto, dosya vs silinmeden nasıl güncelleştirme yapabilirim ? (bazıları her halükarda silinir diyor)

    ve 12 PM kullananlar hangi sürümü tavsiye edersiniz? (her sürüm için birçok sorun duydum, bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. ios 17'yi beklemeli miyim?)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbfrkn -- 5 Ağustos 2023; 10:21:18 >
  • fbfrkn F kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir veri kaybı olmadan güncelleme yapabilirsiniz. İster telefon üzerinden ister iTunes üzerinden farketmez. iPhone u geri al yaparsanız veri kaybı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbfrkn F kullanıcısına yanıt

    Isınma konusunda bu sıralar her telefon ısınıyor. Özellikle gece uyuyup yastığın altında unutulan telefon 😀

    telefon yastığın altında uyuyakalmışım ve iOS şarjı durdurmuş. Uyarı olarakta iPhone çok ısındığı için şarj durdurdu diyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. peki 12pm için hangi sürümü tercih etmeliyim.? sanırım 16.2 ve 16.6(en günceli) diğerlerine göre daha iyi denilmiş

  • Sürüm konusunda bir şey diyemem hocam. Ben 12 pro kullanıyorum. Yeni sürüm gelince yükleyip geçiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    hiç inanmıyorum buna ısınmak var ısınmak var benim 12 mini cayır cayır yanıyodu o kadar ayar falan yaptım ayarladım yeni yeni oturdu daha

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkex D kullanıcısına yanıt

    keyfin bilir

  • Arkadaşlar selamın aleyküm.
    Ben en son 6 Plus kullanıp uzun bir süreden sonra iPhone 12 pro Max aldım kullanıyorum da. En son kullandığım android cihazlardan sonra 12pm çok yavaş şarj oluyor gibi geldi.
    Sizin cihazlar %0 dan %100 e kaç saatte doluyor 3 saati buluyo mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    Adaptörün kaç w ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ve en az 20 Watt bir şarj aleti kullanmanız gerekiyor, ya orijinal Apple 20 Watt Type-C, veya Spigen F210 gibi kaliteli bir ürün. Apple’ın eski 5 Watt’lık şarj aletlerinden kullanıyorsanız 3 saatten uzun da sürer :)

    Ben %20-%80 yaparım her daim, 80’de pil koruma şarjı duraklattıktan sonra çekerim fişten, orijinal Apple 20 Watt şarj aleti ile ortalama yarım saat, belki 40 dakikada %20-%80 oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende dün itibari ile iphone 7 den bir iphone 12pro ya gectım. tanıdık arkadasımdan aldım sadece bataryayı yenıledi bildiğim bir cihazdı. pc den itunes ile temizleyip en guncel surume yukselttıp aktarımını yaptım. telefon kullanmıyormusum dedirtti. 1 sene daha kullanıp cıhaz ederini kaybetmeden i16 ya i16pro veya hangi adla cıkarsa seneye geçiş yapıcam. şimdilik hersey guzel en stabil sürümü bulunca buyuk ıhtımal sene içerisinde guncelleme yapmam sımdılık hayırlısıı

  • Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    Büyük bir sıçrama olmuş hayırlı olsun, 12 Pro’dan 14 Pro’ya geçseniz pratikte yaşayacağınız farklar, daha kalın ve ağır bir telefon, dinamik ada ve daha uzun giden şarjdan ibaret olacak, örneğin kamerada kağıt üzerinde büyük fark olsa da çekimlerde fark çok az, 12Pro da günlük kullanımda yağ gibi akıyor, 120 Hz meselesi pek de aranmıyor, Androiddeki gibi büyük bir fark yaratmıyor çünkü halihazırda 12 Pro ekranı zaten muhteşem bir ekran, iOS optimizasyonu sayesinde de 60 Hz’da bile akıcı görünen bir deneyim sunuyor insana.

    15 Pro’da titanyum kasa ve Type-C giriş var, ekran 14 Pro ile birebir aynı kalmış, sadece çerçeveler biraz daha incelmiş. Ana kamera ve Pro Max için zoom kamerasında kağıt üzerinde büyük fark var, pratikte ne fark yaratıyor incelemeler çıkınca göreceğiz. A17 Pro işlemci özellikle oyunlarda büyük fark oluşturacağa benziyor, Resident Evil Village gibi yeni nesil sayılabilecek konsol oyunlarının 17 Pro serisine gelecek olması özellikle ekran kartı performansının ne olacağı hakkında fikir veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Eylül 2023; 13:24:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara aldınız? Benim de aynı şekilde arkadaştan alma durumum var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    yani hocam sosyal medya bile kullanmıyorum. bu tip detaylardan ziyade paramın karsılıgını enflasyona karsı koruma tedbiri olarak model yukseltirim. acıklayaacak olursam iphone 4 almıstım 2009-2010 zamanıydı uzun süre kullandım ve telefonu degistirmemiştim sonrasında sırasıyla iphone 5s kullandım ve iphone7 kullandım hep ufak farklar ödeyerek model yukseltmıstım fakat iphone7 den sonra bir turlu fırsat bulup iphone 11 ve ustune gecememiştim cunku aradaki ödenen tutar cok fazlaydı benım için.nihayet fırsat bulup 12pro ya gecebıldım oda ikinci el. aynı durumu yasamamak adına teknik detaylar degılde daha cok guncel kalmak telefondan keyif almak adına yaparım bu değişimi.

  • ahmtulsnn kullanıcısına yanıt

    kutu fatura var vatanbilgisayardan alınmaydı garantisi yeni bitti.biraz kıyak yaptı 20k ya aldım ben.piyasanın baya altında cok samimi dostum birazda iphone7 mi guncellemek istediğimi biliyordu o yuzden boyle bır fıyata verdi. kendisi i14pro ya gecmıstı bostaydı cıhazı kıyak yaptı anlayacagınız.

  • Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın arkadaşınıza sahip çıkın hocam:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebbx41 E kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun bende nisan ayında iphone x den geçtim 12 proya. muhteşem bir telefon bataryası ve ios 16 dışında. umarım pil sağlığınız yüksektir. ben %81 pil sağlığı ile dışarıda günü çıkarsam da ev içinde falan sosyal medya kullandıkça şarja takmak zorunda kalıyorum. pili değiştirmeyi düşünüyorum ama orijinal batarya çok pahalı. %75 falan olunca bakacağız artık. iphone x kadar olmasa da ios 16 da ki kasma problemlerinden muzdaribim bir de. umarım ios 17 ile çözülür.

  • Arkadaşlar 15 aldığımız için eşimin 12 pm sini vermek istiyorum. 256 gb. Nerdeyse 0 kondisyonda. Sahibindendeki fiyatları anlayamadım. Kaça verebilirim bu telefonu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

    Ya evet ben de merak ediyorum bu konuyu ; yurt dışından 3 sene önce aldığım 12 PM 256GB ;2024 Ocak ayında tüm hatlarla kullanılabilir duruma gelecek ve ben de o zaman satışa çıkartacağım .

    O zaman sartışa çıkarttığımda yani 2024'te, sınırlama kalkıp tüm hatlarla kullanılabilir duruma geldiğinde yurt dışı olarak çıkartamayacağım değil mi satışa ?


    Teşekkürler .

  • Yeni güncelleme geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.