Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Sadece pasaporta kayıt ettirince başkasını hattını kullanamaması sorunu var.üç senelik süre geçince her hatla kullanılabilir hale geliyor.
  • Le7els kullanıcısına yanıt
    Açılışta logo flash problemi fixlendi.İOS 14,5 beta yükleyenler tekrar 14.4.1 dödüklerinde bile sorun kaybolmuş oluyor.Birtek bu sorun yok.5G kullanılan ülkelerde hat zayıflayıp LTE geçtiğinde aranma ve aramalarda ses gitmeme sorunu vardı ve çok problem çıkarıyordu.Türkiye’de 5G olmadığı için kullanıcıları etkilemedi.IOS 14.4.1 nerdeyse sıfıra düştü.IOS 14.5 tamamen yok olacak.IOS 14.3 ile başlamıştı.VoLTE kapama 5G olan ülkelerde yoktu otomatik açık geliyordu.Manüel olarak düzeltilmeye çalışıldı.Fakat yine saçma bir durum var 5G olan ülkelerde kullanıcılar VoLTE yaralanmıyacakmı? IOS 14.5 bu hatada düzeltilecekmiş.Özet iPhone 12 serisi gerçekten yazılım olarak sorunlu ve oturmadı ne yazıkki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Mart 2021; 12:47:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulsylmz005

    Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar herkese. Ben de Amerika’dan alınma 12 pro Max ile arkanızdayım. Kılıf arıyorum. Tam istediğim şekilde bir kılıf bulamadım. Kimler Nasıl kılıf kullanıyor acaba? Paylaşmanız mümkün mü?

    Apple’ın silikon kılıfını kullanıyorum gayet güzel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 12 serisinde en çok pro ve pro max yaşanan flashlight ( açılışta Apple logosu parlayıp anlık siyah ekranda bir kaç saniye bekleyip yeniden normale dönmesi sorun ) hatası 14.5 çözülmektedir.Hemen bu durum dan kurtulmak isteyen arkadaşlar 14.5 beta 3 yükleyip kurtulabilirler.Beta olayı sorunlu olduğu için tekrar DFU restore ederek iOS 14.4.1 dönüş sonrası flashlight fix olayı çözülmüş halde oluyor.Özeti 14.5 betanın içindeki flashlight fix güncellemesi kalmaya devam ediyor ve 14.4.1 sorun yokolmuş oluyor.Bir küçük uyarı beta profil yükleyerek iOS 14.5 beta 3 geçmek biraz sorunlu çünkü. DFU restore ile 14.4.1 dönmek uğraştırıyor.Bilmiyen arkadaşlar iOS 14,5 beklemesini tavsiye ederim.Zaten ayın 23 yayınlanacak. flashlight donanımsal değil yazılımsal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Mart 2021; 3:32:47 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Apple henüz resmi bir açıklama yapmadı etkinlikle ilgili yarın beta 4 çıkması lazım 30 mart tarihinde de yapabilirmiş etkinliği gelsin artık şu 14.5 gelsin be

  • Arkadaşlar iPhone 12 kullanıyorum cebime koyup aldığımda üstü toz doluyor ama aşırı rahatsız edecek kadar fazla sizdede oluyor mu çözümü var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    30 Mart olma olasılı çok düşük .Çünkü hıristiyanlarda bahar bayramı var.Ayın 30 yarım gün 31 tam gün tatil.Her zaman bu lansmanlar salı gününe getiriliyor.Hiç bir zaman ay sonuna 30 kaymadı.23 salı lansman olur ve gece 00:00 İOS 14.5 yayınlanır.Aslında yoruma gerek yok tarih geldi bekleyip görücez.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    inşallah dostum 23 martta olur etkinlik ama 1 hafta kısa bir süre kalmasına rağmen apple acıklama yapmaması ilginç

  • Arkadaşlar 14.4.1 sürümüne güncelledim şöyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım.


    Bildirim geliyor ding ediyor. 1dk sonra aynı bildirim yine ding diye bildirim sesi veriyor. Açıyorum bakıyorum aynı bildirim.


    Var mı aynı problemi yaşayan arkadaş ?

  • whatsapp bildirim sorunu yaşıyorum. Sorun yaşayan oldu mu

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Whatsapp bildirimlerinde bir sorun yok.İOS 11.4.1 kullanıyorum.Dediğiniz hiç başıma gelmedi.Sadece SMS geldiğinde bakmadığımda tekrar hatırlatan ses veriyor.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Şimdi oldu hocam hatırlatan ses olabilir bu. Belki de smslerde dir sadece. Bunu kapatabiliyor muyuz ? 14.4.1 de olmaya başladı bu 14.4 de yoktu.

  • İOS 14.5 beta 4 dün akşam yayınlandı sizce daha beta serileri daha gelirmi yoksa 23 martta final sürümünü yayınlarlarmı

  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    Gelmez çünkü güncelleme nosunun sonu a ile bitiyor yani final sürümünden önceki son beta sürümü
  • icagan İ kullanıcısına yanıt

    o zaman 23 martta finali yayınlarlar inşallah

  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    23 de lansman gece 00:00 da iOS 14.5 yayınlanır.Beta iOS seri nosu bunu gösteriyor.ios14.5 beta 4 gelmez GM gelir sonrasında 23 iOS 14.5 yayınlanır.Çok küçük ihtimal 30 salı yayınlanır.Ama sanmıyorum.Çünkü 5G bağlantı hatasından 5G olan ülkelerde sorun var bendede 5G sorun var.Artı iphone 12 flashlight sorunu var açılırken logo kaybolup 5 saniye sonra gelmesi hatası.Bir çok insan bu yüzden iyade ve değişim istiyor ve artık insanlar sıkıldı ben de dahil.iOS beta yükleyerek bu sorunlar gideriliyor bizzat denedim.Bunları Apple hızlı şekilde çözmeyi amaçlar.tahminim 23 de lansman bitiminde iOS 14.5 gelecek.Umuyorum bu şekilde olmasını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2021; 12:42:47 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Bende aynı şekilde çok büyük sorunlar yaşıyorum özellikle daha öncede bahsetmiştim hattım turkcell volte özelliği açık aktifken gelen ve giden aramalarda sürekli sorun yasıyorum şuan volteyi kapalı kullanıyorum mecburen sorun yasamıyorum bu sekilde

  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    Burda bir saçmalık var iPhone 12 serisi kullanan VoLTE kullanamıyacakmı?Bunu acil çözmeli Apple.Almanya’da yaşıyorum Türkiye’de olduğunda VPN sayesinde sanki Almanya’da kullanıyor gibi ücretsiz Avrupa’yı arıyorum.Almanya’da GSM hatları tüm Avrupa’yı ücretsiz arama hakkı var.E VoLTE yok ne yapıcam yüksek faturamı ödücem şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Mart 2021; 13:35:49 >
  • evet cok cok haklıısn sacmalık beta serisi kullanan kişiler bu sorunun ortadan tamamen kalktığını buradan yazmıslardı ınsallah düzelir devam edersede ben 12 pro max elden cıkarırım direk dahada almam

  • 12 pro max te 61 w luk şarj aletini kullanabilir miyim? Macbook pro için kullanıyorum normalde bu şarj aletini

  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.