Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.892
Cevap
483
Favori
2.596.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar acaba bu ilerleyen günlerde veya aylarda fiyatlar nasıl olur sizce? Yükselir mi düşer mi? Ona göre bu ocak ayı içinde almak mantıklı olur mu?
  • Arkadaşlar selamlar lightning to 3.5 mm dönüştürücü önerisi verebilecek olan var mı? Kendi audio technica kulaklığımı kullanmak istiyorum kaliteli bir dönüştürücü arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim takasla 4 aylık bir cihaz buldum iki güne kadar kızım için almayı düşünüyorum

  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    4 aylık olması iyi bir şey, alıcı çok kullanmamış anladığım kadarıyla. Umarım iyi bir cihazdır, işinizi görür.
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt

    bak şimdi her yeni ios sürümünde iosun kullandığı alan artıyor hersene bir ios sürümü çıktığını biliyoruz güncelleme alıyor güncelleme yapmazsan uygulama çalışmıyor bu sefer uygulama güncelliyoruz uygulamaların kapladığı alanda artıyor. buda hafızayı dolduruyor ve telefonda yavaşlama oluyor işte yüksek hafızanın hıza etkisi burada ortaya çıkıyor. testler gelen ios sürümüyle bi fark göstermez ama 2 sene sonra yeni ios yüklü iphonelarda yapsınlar bence o zaman ortaya çıkar farkları.

  • Le7els kullanıcısına yanıt
    İphon 6 ya hatta 5 e guncelleme geldi canavar gibi kullanıyor millet :)
  • Le7els kullanıcısına yanıt
    :) 3 sene boyunca ne telefonunu ne de uygulamaların hiçbirini güncellemeden telefonunu kullanan arkadaşım var ve herhangi bir sorun yaşamadı. Uygulamaları güncellemek telefonu güncellemek zorunda değilsin.
    Telefonlarda ssd var artık 1,5gb civarı okuma hızları var siz hala telefonun hafızası dolduğu için yavaşladığını düşünüyorsanız yapacak bir şey yok.
    Apple’ın yaptığı şu yıllar geçtikçe yazılan uygulamalar çalışmak için daha fazla güç istiyor, eski telefonlardaki cpu’lar ise bu uygulamaları hızlı çalıştırmak için çok fazla güç harcamak zorunda kalıyor. Bu nedenle o telefonlardaki cpu’ları güncellemelerle daha yavaş frekanslarda çalışmasını sağlıyor ve bu sayede kayda değer batarya süresi alabiliyor ancak batarya süresini korurken telefonu yavaşlatmış oluyor.
    Yani sizin anlayacağınız depolamalar telefonunuzun hızını etkileyecek en son etken, zaten apple’da bugüne kadar sadece yazma hızlarında farklı depolama birimleri kullanmış, bu da telefonda render vs yapmadığınız sürece sizin hissetmeyeceğiniz anlamına gelmektedir.




  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    Hocam ben burda neler okudum ; ekranda sorun var dediler dokunmatik sorunlu dediler sonra auuuvvv ekran koruyucudan oluyormus kaliteli aldım düzeldi dediler. Bitmedi ; ekran soluk sarı dediler sonra auvvv night shift true tondan oluyormus kapattım düzeldi dediler. Yine bitmedi ; sabaha kadar şarj %100 dolmuyor dediler sonra auuuuv iyileşmiş pil şarjı acıkmış dediler kapattım düzeldi dediler. Şimdide bu çıktı
  • Sabırla cevap vermeye çalışıyorum ama illa duymak istediklerini söylememi bekliyorlar. :)
  • Merhaba herkese selamlar. En son 2011 yılında 3GS modelini kullanmıştım. Şimdi bir markanın(android) amiral gemisi bir modelini kullanıyorum. Aklım iphone'da :) Sizlere sorum şudur. Teknoloji ile cidden haşır neşir birisiyim ve bütçem ocak 2021 tarihi itibariyle iphone 11'e yetmekte. Aldığım telefonu 2-3 sene kullanan birisi değilim belki 1 sene kalmaz değiştirebilirim. Güncel tarihe baktığımızda iphone 11 64Gb almak mantıklı mıdır? Telefonu 1 sene sonra satıyorum desem çok değer kaybı yaşar mıyım? Yoksa fiyatı biraz daha artırıp(yaklaşık 3500 lira kadar) iphone 12 almak mı mantıklı?

  • Durotan35 kullanıcısına yanıt
    iphone 11 bundan 1-2 sene sonra bile iyi satılır bence, yani en azından birkaç modele taş çıkarır. Eğer kısa süreli bir kullanım düşünüyorsanız alın derim ben.
  • 2 yıl sonra sanırım son yılı olur. Xs'ler pek gözükmüyor ama xr hala var ve son yılı sanırım artık düzgün satıcılarda. Yan satıcılar hala 8 bile satıyor. 11 son ucuz iphone olacak gibi se 2'yi saymazsak.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Evet son yılı olmaya doğru gider. Güncellemeler de eklendikçe onlarda da başlar yavaştan kasmalar.
  • Yani bu cihazın kullanım şekline göre değişiyor artık. İlk çıktığı yıl alınan 6s plus hala 14.3 kurulu çalışıyor. En son 1 yıl babam kullandı ve 1 kere kötü düşürdükten sonradan 14'ün ara sürümlerinden birisinde kasılmalar ve batarya boşalmaları başladı. Ama düşmeden önce ufak tefek kasılmalar vardı ki iphone'ların hepsinde 11 kullanıyorum ben de bile ios'tan kaynaklı oluyor. Özelikle bugün google drive'dan bir fotoğrafı dosyalara kaydettim, oradan dosyalara girip fotoğraflara kaydetmek istediğimde takılmalar oluyor ve elimde telefon bekliyorum. Bu kadar güncel cihaz bile böyleyken sorun tamamen cihaz odaklı değil ios sisteminin sorunları son sürüm cihazda bile etki ediyor.




  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Spada Alman malı bir marka sadece ülkemizde bilinmiyor. Ben aldım tanesi 12₺ ye 3 tane indirime girmişti. Takipte kalıp almanız iyi olur. Eminönünde resmi mağazası bana 50₺ den teklif verdi 3 tane için. Bende ürünü takibe alıp bekledim amazondan aldım.
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Bende 12₺ ye aldım. Evet eski fiyatına dönmüş.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    6s plus güncellemeyi iyi kaldırmış bence. Dahil olan son modellerde yazıyordu ismi. Maalesef yeni modelere gelmesi kullanıcıların çoğunu mağdur ediyor. Apple artık bu cihaz ve güncellemelerden kaynaklı sorunlara da bir çözüm getirilemezse telefonlar gittikçe kullanılamaz hale geliyor.
  • Arkadaşlar bir dostumda 11 Pro max var . Telefon kapanmış , pasaport kaydı gerekiyor. Bunu açtırma maliyeti nedir ? Böyle satın alsam kendim kaça kaydettirebilirim acaba bilginiz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 11 için düzgün kılıf bulamadım Piyasada spigen kılıf sıkıntısı var kimse satmıyor arkadaş satanda uçuk fiyatta.. aliexpressten almaya karar verdim spigen kılıfları düşünen varsa benim gibi forumda satılan 20$ lık hesaplardan 30 tlye alıp sipariş geçebilir, spigen düşünen varsa öyle yapmayı düşündüm..

  • 
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.