Şimdi Ara

Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
73
Favori
99.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
993 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkeye 50 bin dolar girse dolar 4 e düşecek öyle bir ekonomideyiz o yüzden bu konu önemli. Ne kadar para kapabiliyorsan kâr, arkandayız.
  • unluleri ifsa et diyenler.bu acik sadece notlari kapsiyor analdigim kadariyla. kisinin hem unlunun telefon numarasini bilmesi gerekir ve bahsedilen unlunun hesap mail ve sifresini bir notta kayit etmis olmasi gerekir. yani celebleaks gibi bir durum yok ama bunu kolayca otomatize ederek milyonlarca kisinin cesitli hesap sifrelerini eline gecirmek mumkun.

    guzel bulmussunuz en onemli seyler goz onunde duruyormus demekki.
    cinli hackerler nasil onceden bulamamis acaba
  • Samsunga, xioami ye sataydınız açığı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşin geyik tarafını bir yana bırakırsak, donanım haberi donanım haber yapan üyelerin hakkını alabilmeleri için bu olayı gündümde tutmalıyız. Karşılarında Türkiye'nin en fazla hakkını savunan ve bunun için hiçbir şeyden çekinmeyen bir topluluk var, bunu lehimize kullanabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bari dh da haber yapılaydı Dailymail the sun a filan çıkmış boru değil.
  • Video başlığını ingilizce olarak düzenle bence.
  • tebrikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

    hata apple de degil hata sende melih kardes
    forumda benim gibi onlarca akil tecrube ustadi insan var, bir konu acip meseleyi citirdayarak birseyler yazsan biz anlayip sana yol yordam gosterirdik karsilik beklemeden.
    tabi yazilim basarini tebrik ediyorum daha baska aciklarda calisarak bulursun simdiden basarilar
    Aynen size katılıyorum.

    Melih kardeşim burada bir konu açıp bize söyleseydin sana yol gösterirdik. Sen para almadan neden applea söylüyorsun? Önce paranı al git yüz yüze görüş daha sonra açığın nasıl işlediğini söyle. Senin yaptığın iş iş değil. E-mail gönderip adamlara nasıl yaptığını söylüyorsun. Kimse kârından ona buna dağıtmak istemez. Ama sen iyi niyetli davranıp söylediğini sanıyorsun fakat onlar kazık telefonunu iyi niyeti ile ucuzlatıp vermiyor. Saniyede binlerce dolar kazanan firmaya acıman saçma olmuş.

    Benim başıma böyle birşey gelseydi. Açık kapayıldıktan sonra yine girebiliyorum. Bir sürü kişinin bilgileri elimde deyip en azından çorba parası koparırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bir yazılım meraklısı olarak önce sizi tebrik ve takdir ediyor ardından da apple da allah a havâle ediyorum efendim sizin gibi yazılımcı abilerimiz ablalarımız biz yazılım meraklılarına örnek oluyor ve yazılıma merakımız daha da artıyor edendim hayatınızda sağlıklı ve başarılı günler diliyorum efendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana hakkettiğini vermemelerine cidden üzüldüm.Ama bu haber piyasada ne kadar yayılırsa o kadar iyi sana vermeseler bile yarın öbür gün başkasıda bir açık bulursa Apple yerine başka yerlere satıp Apple'in milyarlarca dolar zararına sebep olabilir oh olsun şu saatten sonra.
  • Hocam ilk sayfaya Apple ile yaptığınız yazışmalardan da koyabilirmsiniz? Enerjiyi arttırır
  • Kuşanın beyler, 82 Apple. Madafakalar...

    Macera güzel olmuş ta sonu ne bileyim. Üzüldüm hocam. İnşallah ödül verirler kısa sürede.
  • İlk kez konu dışı başlığında forumun amacına yakışır popüler bir konu.
  • Öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı, öncelikle DH gibi Türk teknoloji sitelerinde bunu haber yaptırmak gerekiyor, ve bu haberlerden sonra tv lerin whatsapp ihbar hatlarına bu konuyu göndermemiz gerekiyor ve Türkiye de olay yayıldıktan sonra da tüm yabancı basına ulaşmak gerekiyor, çok büyük bir açık bu sadece telefon numarasını değiştirerek tüm bilgilere ulaşmak düşünsenize el altından milyonlarca dolara bile satılabilirdi bırakın 50 bin doları o yüzden öncelikle siz sonrasında da biz Türkleri tınlamayan Apple a gününü göstermek gerekiyor, Dünya da iyi niyet bu nedenlerden bitiyor işte kesinlikle arkasını bırakmayın, bırakmayalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atlayarak okudum ancak bu tarz açıkları bulanları taktir ve tebrik ederim.
  • Tebrikler

    Üzüldüm hakkınızı alamamanıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık 3 yıl önce pornhub'ta bir açık bulmuştum ücretsiz premium üyelik yapabiliyordum açığı onlara bildirdim bana bu sorun bizden kaynaklanmıyor demişlerdi ama açığı bildirdikten sonra hemen kapatmışlardı açığa onlara söylediğime pişman oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenmate

    Bende yaklaşık 3 yıl önce pornhub'ta bir açık bulmuştum ücretsiz premium üyelik yapabiliyordum açığı onlara bildirdim bana bu sorun bizden kaynaklanmıyor demişlerdi ama açığı bildirdikten sonra hemen kapatmışlardı açığa onlara söylediğime pişman oldum
    Güvenip premium üyelik alan var mudır ki? Para verecek olsam biriktirip yılda 1 kez karıya giderim. Ücretsizle idare ederim o zamana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Ya allah bismillah apple ı basak 83 microsoft 84 spaceX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 9 Şubat 2019; 20:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek verelim herifin isi gorulsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.