Şimdi Ara

Apple Garanti hizmetinde yaşadığım sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün Apple Store, Akasya Avm şubesine gittim. Check in yaptırmaya geldiğimde, uyuz olduğum adamı gördüm ve yine değiştirtmez dedim kendi kendime. Randevum geldi, bana benzeyen bir arkadaş geldi ve sorunumu sordu. 3 ayrı randevum vardı hepsiyle o arkadaş ilgilendi. Sorunuma başladığım gibi elindeki tabletten bilgilerime erişti, bir sorun gözükmüyor dedi. Bende işimin sinema olduğunu ve kameranın tarama yaptığını ve isterseniz deneyelim dedim. Denemeye gerek duymadan, iki dakikaya geliyorum dedi ve elinde sıfır cihazı getirdi. Muhabbete başladık, ikinci randevumda hemen onun arkasındaydı, bu sefer yormamak için kablomu gösterdim , hemen yenisini verdi. Bu sefer 20 dakika son randevumu bekledim. Yine kendisi geldi, gülerek devamı varmı? demeye başladı. Bende yok kurtuluyorsun bu son aletim, sürekli ısınıyor dedim. İpade baktı ve çöken uygulamaları gördükten sonra shift restore attı, bir kaç gün dene, eğer sorun olursa randevu almadan gel dedi. Şimdi eve gidiyorum, elimin yüzümün düzgün olması, insanlarla anlaşma yeteneğim mi bilemedim ama hizmetimi aldım. Keşke bütün geniuslar böyle olsun demeyeceğim, benim hakkımı itiraz etmeden verdi sadece.
    Not: O arkadaşı randevum gelmeden önce gözlemlediğimde iki kişiyede değişim vermedi.
    Önerim eğer karşınızdaki samimi biriyse, muhabbetinizi kurun ve sadece gerekli sorunları söyleyin, değiştirmek için yalan söylemeye gerek yok. Zaten tablette bakarken herşey açıkça görülüyor.
    Dipnot: Bizim insanımız apple store mağazasını sağlam sömürmüş, artık iphone5 tuş değişimi için bile irili, ufaklı inceliyorlar. 1 yıl önce zorluda genius bakıp, hemen değiştirnişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bi dal versene kullanıcısına yanıt
    Ben fazla dürüst olduğum için problem yaşadım muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 25 Şubat 2015; 20:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.