Şimdi Ara

apple bluetooth klavye bağlantı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Başlıkta bahsettiğim klavyeyi birkaç gündür kullanıyorum. Beni rahatsız eden, belki sorun olan belki de olmayan bir durumla karşılaştım, kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim.
    Klavyeyi genelde kucağımda kullanıyorum. Kucağımdayken çok sık bir şekilde bağlantı kopuyor ve tekrar kuruluyor. Acaba sizde de böyle bir durum söz konusu mu?
    Yardımlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum, verilecek her cevap için şimdiden teşekkürler.



  • bendede var bu klavyeden ve hiçbir problemle karşılaşmadım... evinizdeki wireless modemin wireless kanalını değiştirmeyi denermisiniz birde pillerde problem olabilir, pil bölümünde temassızlık ta olabilir.

    birde bilgisayara başka bluetooth cihazlar bağladığınızda aynı problemlerle karşılaşmıyorsanız en son olarak klavyede problem olabilir
  • klavyeyi aldığım arkadaşım ipadi ile kullanıyordu ve bana böyle bir sorunun olmadığını söyledi.

    benim düşüncem de pillerde sorun olmadığı, klavyenin bozuk olmadığı yönünde. belki pillerde temassızlık olabilir ve ben kucağımda kullandığım için çok sık bu problemi yaşıyor olabilirim.

    wireless kanalıyla ne ilgisi olabilir acaba? bu konuda bilgilendirebilir misiniz? bu da düşük bir ihtimal çünkü aynı şartlar arkadaşımda da mevcuttu.

    tek farkımız, ben bir de magic mouse kullanıyorum ekstradan. ama onda bu sorunla karşılaşmadım. bağlantı kopma gibi bir durum söz konusu değil yani.

    sonuç olarak ben klavyeyi arkadaşıma teslim ettim. yenisini alacağım ama aynı sorunla karşılaşır mıyım ondan korkuyorum.
  • Bu sorunu kızarkadasım magic mouse da yaşıyor. Fare kopup duruyor. Bendeki fare ise çatır çatır çalışıyor. Pil felan değiştirmek işe yaramadı
  • Farklı bir Apple ürününde sorun tekrarlamıyorsa sorun sizin cihazdadır diye tahmin ediyorum. Apple bu tür ürünlerin kutusuna hep wireless yazıyor fakat bu reel anlamda wireless yani kablosuz demek istiyor sadece, wifi üzerinden bağlandığı falan yok o yüzden bağlantı çok daha zayıf olan bluetooth üzerinden sağlanıyor bu menzili çok düşüyor ve kucağa alıncada sinyal engelleniyor olabilir.

    Öncelikle klavyeyi hangi cihazda kullanıyorsunuz? Macbookpro, imac, mac pro ya da windows pc?

    Tavsiyem eğer bir apple cihazı ise bluetooth üzerinden cihazı silin ve tekrar senkronlayın masada cihaza yakın bir şekilde kullanın hatta mümkünse magic mouse, yada iphone ile bluetooth bağlantısı kurun(internet paylaşımı çok iyi yöntemdir kesildiği gibi anlarsın) sanmıyorumki bluetooth aygıtında bir sorun olsun ama bu dediklerim ile kesin sonuca varırsınız.
  • Ben kız arkadaşıma sordum da magic maus düzelmiş pilini değiştirince. Önceki piller %100 oldugunda bile kopma yapıyordu. Galiba pilin kalitesi de rol oynuyor bu işte. Bu arada bende dün aldım apple klavye. Böyle bir sorun olmadı. Macbook pro ile kullanıyorum. Boyun sağlığı için laptop'u yüsekltici standa koyduğumdan laptop klavyesi kullanışsiz bir hal aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.