Şimdi Ara

APOTEMI LYS MATEMATIK vs DENGE LYS MATEMATIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aranizda hala bu isin nankor oldugunu anlamayan insanlar var, bu ygs ozelinde konusuyorum. Kac kisi ben bir daha sinava girsem bunun aynisini yapabilirim diyebilir ki? Bir anlik ipin ucunu kacirma ozellikle bir tm ogrencisini alti haneli siralamalara bile savurabilir. Bu yuzden bu arkadasin netlerinin yuksek olmasi gayet normal karsilanabilecek bir durum, ayrica bu mukayeseyi yapmasi da gayet normal bir durum herkes deneme aliyor ya da almak icin buraya bakiyor denemeler hakkinda fikir edinebilmek icin. Bundan daha dogal ne var ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 30 Mayıs 2015; 20:14:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kral1515

    Aranizda hala bu isin nankor oldugunu anlamayan insanlar var, bu ygs ozelinde konusuyorum. Kac kisi ben bir daha sinava girsem bunun aynisini yapabilirim diyebilir ki? Bir anlik ipin ucunu kacirma ozellikle bir tm ogrencisini alti haneli siralamalara bile savurabilir. Bu yuzden bu arkadasin netlerinin yuksek olmasi gayet normal karsilanabilecek bir durum, ayrica bu mukayeseyi yapmasi da gayet normal bir durum herkes deneme aliyor ya da almak icin buraya bakiyor denemeler hakkinda fikir edinebilmek icin. Bundan daha dogal ne var ki?

    kardesim nickin gibi kralsin be.. eyvallah sagolasin, bi turlu anlatamadim sunlara ya. forum bosuna mi var dimi. adamsin vesselam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.