Şimdi Ara

Apotemi 3'lü TYT Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.sınıfım.Bu sabah bu denemeyi çözerek ilk TYT denememi çözmüş oldum.Arka planımı şöyle açıklarsam ; 9'da fen lisesinde 93 ortalama ile geçmiştim.Sonra 10.sınıfta proje imam hatip lisesine geçtim.Orada dini sorgulama,kitap okuma falan derken işlem yapma pratiğim kayboldu,dersleri hiç dinlemedim, en arkalara oturdum,yazılılara hiç çalışmadım ve 77 ile geçtim. Tüm bu çalkantılı dönemden sonra kendi ilçemdeki sınavsız bir Anadolu Lisesi'ne geçtim ve şu anda 11.sınıfım Tyt'ye dair bir çalışmam olmadı ve
    Apotemi 3'lü TYT Denemesi'nden;

    Türkçe: 30 D 9 Y 1B
    Sosyal: Coğrafya 3 yanlış diğerleri Full
    Matematik: 7 D 7 Y(Geometriye bakmadım, matematikte soruların mantığını anlasam bile denklem kuramadım.Ve evde sesler vardı.)
    Fen: 6 D 2 Y
    Sanırım 55 net falan yapıyor.

    110 dakikada çözdüm sonra kahvaltı hazır olunca çıkıp yemeğimi yedim.

    Sizce bu netleri 12.sınıfta en az 100 nete çıkarabilmek için ne yapmam lazım,12 ve mezun abilerimden ablalarımdan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Dostum öncelikle sakin panik falan yaptıysan panik olacak birşey yok netlerin gayet iyi düzenli çalışmayla +100 rahat görürsün yapman gereken Türkçe düzenli parafrF çözmem ales leri ve diğer çıkmış soruları gerekirse 2 kere çöz hatta unuttukça çöz matematik kendine bir tane problem fasikülü al her gün düzenli sindirerek ilerle önce çapla başla kolaydan zora ısındırır seni sonra apoya geçersin sınava kadar denemeye götürürsün tabii çıkmışlarıda ihmal etme her gün 1 fen dersine bak akşamları dinlenmek için 2 şer konu rahat bitirirsin tyt fen easy Ayt konuşmak için zaten erken he bu arada 11 i sakın anlamadan geçme bu çok önemli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlangıç için Türkçe iyiymis. Kötü Türkçe düzelmiyor maalesef. Diğerleri çalışarak hallolur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upotemi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematik için en klasik 345 öneriyorum.

    Geometri aşırı önemli. Ben 10. sinifken tyt matematiği büyük oranda bitirmiştim. Ama geo kaldı. Şimdi denemelerde 23-25 net arası yapıyorum. 8 soru sadece geometriden kaçıyor öyle düşün. Kenan kara YouTube kanalına gir orada 2021 tayfa için rehberlik var oradan kendince başla. O sana ne yapman gerektiğini anlatır zaten.

    Sosyali son 2 3 ay bile halletsen olur dert etme.

    Fen için kimya ve biyoloji çalışmaya gerek yok. Zaten unutursun. Ama fizik çalışırsan çok rahat edersin. Zaten çok boş vaktin var bu sene. Dediklerimi adam akıllı yaparsan 11 den 12ye geçtiğin yaz tatilini çok rahat geçirirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.