Şimdi Ara

Apex oynayanlar; önemli güvenlik uyarısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar almanyada bir akrabamda asusun 144hz monitörü var oyunu oynamaya başladıktan 1 hafta sonra monitörden coil whine dedikleri sesten gelmeye başladı. Asusu aradığında yeni mönitörü bugün gönderdiler ve yine aynısı olmuş.
    Araştırdığına göre oyuna girerken fps 3600 lere çıkıyor bir ara bu da bobinlerin yanmasına sebep oluyormuş. Almanya asus 3.cü monitörüde kargoladı. Eski monitörleri de yenisi geldikten sonra göndermesini istemiş ki müşterisi monitörsüz kalmasın.

    Çözümü msi afterburner programına bağlı rivaturner da frametime limit diye bir ayar var onu ister 200 ister 300de tutun. Fps gereksiz yükselmesin.

    Bir an önce yazıp herkese duyurmak istedim. Bizim burda ki servisler bizleri uğraştıracağından kimsenin maddi manevi zarar görmesini istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • apexle ne alaksı var ki ? eskiden beri bilinen birşey. oyunun ana menülerinde 2000-3000fpsler görülebilir genelde 2 boyutlu poligonsuz çizgiler oldukları için sadece
  • Gelen monitörde bir sorun yokken apexten sonra yine olunca böyle bir konuyu açmak istedim yüzde yüz diyebilir miyim, hayır kötü bir tesadüfte olabilir, ancak birisinin başına böyle bir olay gelip mağdur olmaması için uyarmak istedim. İsteyen tabi ki dediğim ayarı yapmayabilir. Tercih sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 1 Mart 2019; 0:31:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.