Şimdi Ara

Apartmanda küçük ırk köpek bakıcam tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apartmanda küçük ırk köpek bakıcam tavsiyeleriniz nelerdir çok fazla havlamıcak ve aşırı tüy dökmicek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok kişisel bir soru sordunuz bir köpek herkes için farklı birşey demektir. Köpek arkadaştır, dosttur, asalettir, güçtür, oyuncaktır, can'dır, hepsidir. Yani eve alınacak masa yada su bazlı boya değildir, sadece sessiz olsun akmasın kokmasın derseniz eksik olur gerçekten tüm evcil hayvanlar arasında en sosyalidir. Farkedeceksiniz ki insanlardan daha çok sizi bekler, özler, gelişinize herkesten çok sevinen bir candır köpek. Küçük ırkların hemen hepsi boyutunun eksikliğini hareketliliğiyle kapatırcasına hareketli, eğlenceli hayvanlardır. Bu onları eğlenceli yapar. İlle de sessiz olacak uslu olacak derseniz fransız bulldogu mantıklıdır ama ses kadar ev ortamında önemli faktör koku ve temizliktir ki bazı durumlarda rahatsız edici olabiliyor, bu durumda kısa ince tüylü türler avantajlıdır. Terbiye ve pozitif yetiştirme ile havlama dürtüsünün bir kısmı baskılanabiliyor. Bir minyatür pinscher bu özelliklerin hepsine sahiptir ama yabancılara karşı makineli tüfek gibidir buna rağmen ben bu soruna çözüm bulabildim yani elbetteki sessiz köpekler tercih edilebilir ama bu canlı sizin verdiklerinizi almaktan eğitimden ve yönlendirilmekten mutlu olan ve yaşamınıza uyum sağlayabilen bir varlıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    köpekleri bende çok seviyorum ve çok küçük yaşlarımdan beri bi köpek almak istiyorum fakat apartmanda olduğumuz için fırsat olmuyor inşallah gelecekte bahçeli müstakil bir eve çıkarızda hayalimi gerçekleştiririm.
  • Aklın varsa Yorkshire Terrier den başka bişey alma. Acaip oyuncu ve enerjiik..
  • İngiliz bulldog olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • French Bulldog, Pomeranian olabilir. Hayvanseverlerde ilginç duyarlar oluyor açıkcası, birisi hangi köpek cinsine bakabilirim diye soruyor, adam "hayvan bir canlıdır süs değildir" diyor. Yani sen evde bakabileceği cinsleri söyle o da süs almadığının farkına varır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için Teşekkür ederim arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltese Terrier bakımı kısmen diğer ırklara nazaran daha kolay benim nezdimde. Hem iyi bir mama ile tüy dökme sorunu yoktur hemde oyuncu kişiliği ile sizlerin yanında olduğunu hissettirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.