Şimdi Ara

Apartmanda köpek besleyeceğim, tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben biraz iri cins köpekleri seviyorum K9 yani alman kurdu gibi. Tek isteğim apartmanda alman kurdu besleyebilmek ve tek sorunum ise havlaması. Evde havlar mı bu hayvan? Eğer havlar diyorsanız cins önerisinde bulunabilir misiniz lütfen?



  • Alman kurdunu evde besleyemezsin hayvana yazık hapis hayatı gibi bahçeli olması lazım. Tüy dökmesi sorun olmazsa Beagle cinsi var bakabilirsiniz.
  • Benim köpeğim var 4yaşını geçti apartmandayız öncelikle havlamaması için eğitmeniz gerekiyor misal domi (köpeğimin adı) dışardan bir köpek havlaması yada apartmanın arasında abartılı sesler duymadıkça havlamaz bir sıkıntısı varsa gelip ince ince inler bizde anlar derdine çözüm buluruz. Haa bana göre tek sorun tüy meselesiki bunun kesin bir çözümü yok ancak en iyi çözüm aşağıda hergün düzenli şekilde köpeği taramak+evde kıyafet giydirmek ki çok şeker oluyorlar t-shirtlerle :D gibi yöntemlerle tüy sorununu idare edebilirsiniz ayrıca köpeğinizi günde en az 2 kere aşağı indirip yürütmelisiniz ki köpek enerjisini atsın. Bizde yürümenin dışında havanın güzel olduğu zamanlar apartmanın çocukları alıp aşağıda topta oynatıyorlar çocukların sevgilisi buda enerjisini daha rahat atmasının yolu mesela :) neyse kısaca böyle işte havlayıp havlamaması daha çok epitimine bağlı kanımca :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.