Şimdi Ara

Apartmanda beslemeye uygun yavru köpek sahiplenmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde cins seçen bi insan asla değilimdir, her köpek benim için aynı güzelliktedir ama malesef ki alt katımızda ev sahibi oturuyor ve hayli yaşlı çift. Bu yüzden pug, shih tzu, beagle, cocker, terrier gibi (terrier ve beagle'dan şüpheliyim, aslen av köpekleri olduğu için sıkıntı olabilir gibime geliyor) cinslere yönelmiş durumdayım. Pet shoptan vs. almak istemiyorum karşı olduğum için.

    İzmir'deyim bu arada, çevrenizde sahiplendirmek isteyen varsa konuya yazarsanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

    Normalde cins seçen bi insan asla değilimdir, her köpek benim için aynı güzelliktedir ama malesef ki alt katımızda ev sahibi oturuyor ve hayli yaşlı çift. Bu yüzden pug, shih tzu, beagle, cocker, terrier gibi (terrier ve beagle'dan şüpheliyim, aslen av köpekleri olduğu için sıkıntı olabilir gibime geliyor) cinslere yönelmiş durumdayım. Pet shoptan vs. almak istemiyorum karşı olduğum için.

    İzmir'deyim bu arada, çevrenizde sahiplendirmek isteyen varsa konuya yazarsanız sevinirim.

    barınağa git vardır orada. hatta tarkan açmıştı orada bir barınak çok lüx ve güzel devlet barınağıdı. al eline 20-30 kg mama süt vs git ziyarete oradan seç al bir tane.


    pet shoptan almaman iyi olmuş.
  • İzmir'in her ilçesinde barınak var.Bende kendi köpeğimi barınaktan aldım 4 yıl önce.Safkan golden.Bir çok türü barınaktan sahiplenebilirsiniz.Jack russel da apartmanda bakılabilecek bir cinstir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glaskore -- 1 Nisan 2016; 20:16:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barınaktan alabilirsin ama sonra gelip bakıyolar iyi bakıyomusun diye. Yaşam koşulları iyi değilse geri bile alabilirler senden
  • Shih tzu ve terrier maltesea iyi bir tercihtir bana sorarsanız da shih tzu derim
  • illk k öpek deneyiminizse ve evinizdeki herkes çalışıyorsa sakın yavru almayın.

    1 sene boyunca tam ilgi ister o hayvan yoksa tuvalet eğitimi veremezsiniz ve hayatınız zindana döner.


    terrier cinsi köpekler de durmadan havlar diye düşünüyorum gözlemlediğim kadarıyla.


    yetişkin veya 1 yaşınad bi köpek sahiplenseniz çok güzel olur. yavru köpek benimle büyüyeceği için beni anası babası görecek falan diye düşünüyorsanız geçin onları hayvan 10 yaşında da olsa 2 yaşındada olsa 3 aylıkta olsa nasıl ilgi gösterirseniz öyle ısınıyorlar size.


    nerden mi biliyorum? çünkü ben yavru yetiştirdim bir arkadaşım yetişkin aldı. onun köpeği benimkinden daha sadık. burdan biliyorum.. ayrıca yaşınız kküçükse üniversiteye gitmeden, kendi evinize yerleşmeden sakın almayın. ailenizle yaşıyorsanız zorla alıp eve sokup nasıl olsa kabul ederler demeyin. büyük sorunlar yaşarsınız aile içi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.