Şimdi Ara

Aöfcüler Bakabilir mi acil....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben örgün öğretimde yüksek okul programına gidiyorum 2 yıllık, 2 sınıf öğrencisiyim daha doğrusu, son 3 dersim kaldı seneye 1 dönemden 1 tane 2 dönemden 2 tane olmak üzere toplam 3 tane. Üniversite bana baya uzak, şimdi yeni sezonda 3 ders için kayıt olursam git gel masrafları harç vss baya tuzluya gelicek bana,

    şimdi gelelim sorumuza, örgün eğitimden aöfe kayıt nasıl yaptırabilirim ve geçtiğim dersleri kredileri aktarma, muaf olma durumum nedir.

    http://www.anadolu.edu.tr/tr/aof-sikca-sorulan-sorular aöfün sitesinde şöyle bir şey gördüm ama tam olarak emin olamadım. böyle bir şey mümkün gibi gözüküyor.

    EĞİTİM-ÖĞRETİM HAKLARI > Yatay Geçiş
    Örgün öğretim yapan fakültede kayıtlı öğrenciler Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yatay geçiş yapabilmekteler mi?

    Örgün öğretimde öğrenci olanlar, “Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” kapsamında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yatay geçiş yapabilirler.

    vakit ayırıp cevap verirseniz sevinirim iyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muntari10 -- 14 Temmuz 2013; 16:52:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.