Şimdi Ara

AÖF YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
36.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  AÖF YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİwww.onlinefotokopi.com
    aöf testleri | aöf çıkmış sorular | kredili sistem aöf soruları
    http://www.onlinefotokopi.com/aof-cikmis-sorular-test-merkez/index.php
  • DetectiveFusco kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı fikirdeyim. Pandemiden önce tamamen bir sosyal bilim olan Aöf Sosyolojiyi derece ile bitirdim, kitaplara çok iyi çalıştım neredeyse yaladım yuttum ama Aöf sistem olarak doldur boşalt sistemi şeklinde şu anda kafamda Sosyoloji ile ilgili açık uçlu sorularda çıkan Türk Sosyologlarından Ziya Gökalp ve İsmail Hakkı Baltacıoğlu'nun Milliyetçi olduğu ve bir iki yabancı sosyoloğun kuramı hariç neredeyse hiç bir şey kalmadı ki Yönetim Bilişim Sistemleri gibi sosyal değil sayısal olan ve yazılım yazılacak bir alan Aöf ten asla okunmaz bitirirsin ve yazılım ile ilgili kafan bir balon kadar hava dolu olur.

  • Merhaba hocam, Bugün dgs sonuçları açıklandı ön lisans adalet mezunuyum Ybs bölümü okumak istiyorum ama aklıma takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.


    1-) 3. Sınıftan başlayacağımızı belirtmişsiniz 3. sınıf 5.YARIYIL oluyor sanırım?


    2-) Aöf'ün sitesinde DİKEY GEÇİŞ FARK DERS LİSTESİ bulunuyor bu listeye göre İşletme ilkeleri , Proje yönetimi ve Veritabanı sistemleri derslerini hangi yarıyılda olduğuna bakılmaksızın zorunlu olarak alacağımız anlamına geliyor sanırım?


    3-) Ben Adalet okuduğum için YBS'deki derslerin nerdeyse hiç birini almadım buna rağmen Ybs 1 ve 2. sınıf ( 1-4 Yarıyıl ) derslerinin hiç birinden sorumlu olmayacakmıyım? 1. Yarıyılda MATEMATİK I var mesela ben bu dersi hiç almadım almak da istemem :)


    4-) Bölüm sizce zormu ?



    Biraz uzun oldu ama cevap verirseniz çok memnun olurum hocam. İyi günler.



    Bilgisi olan başka bir arkadaş varsa onunda yardımlarını talep ederim :)





  • DetectiveFusco kullanıcısına yanıt

    Örgün ile Aöf'yi karşılaştırmak özellikle teknolojiye dayalı bölümlerde mantıksız, onun yerine hangi konuda ne yapabileceğimizi keşfetmek lazım yoksa tıp okusan da fayda etmez ,hee diploma alayım da hem hava atarım hem de iş bulayım dersen bende örgün okumuş olan bilgisayar programcılığı mezunu birinin bilgisayarındaki sorunları gidermek için şahsen destek olduğum hatta bir çok sorunu giderdiğim örneğini veriririm, hatta belirli bir süre web sitesi yapıp satarak para kazandığım örneğini de eklersem o zaman ortaya atılan sadece örgünde okuyun tezi çürür, bir de o zamanlar ne bilişim nede programcılık okudum fakat burada anlatmak istediğim ilgi duyduğun alanda kendini geliştirmek çok önemli, hangi okula gidersen git sadece sana yolu gösterecektir ama yolda ilerlerken tek başına olacaksın ve ne yapabileceğini sen belirleyeceksin.


    Bazı sorunlardan dolayı bu işleri bırakmıştım fakat şuan güncellenme aşamasındayım :) Ayrıca aöf Web tasarım ve kodlama mezunuyum dgs ile yönetim bilişim sistemlerine yerleştim, dolayısı ile web tasarım ve kodlama diplomasını alıp abi ben iş arıyorum diye piyasaya çıkmadım, hele bir dur dedim kendi kendime html,css,javascript,php ve mysql ile neler yapabiliyorum ondan sonra serbest mi çalışırım bilemiyorum ama kesinlikle örgün de olsa aöf de olsa diplomaya bağlı kalıp kendimi garantiye aldım diyemem, zaten iş bulsan da şartlar malum; genel olarak sürekli asgari ücrete bütün uzuvlarınla % 100 aidiyet duygusu içinde 10 parmağında 10 marifet olup bütün zamanını vermen gerekiyor :)  AÖF YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex_Corvis -- 14 Eylül 2022; 16:53:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her ihtimali göz önünde bulundurmuş anladığım kadarıyla yani dahili GPU yoksa demek istemiş soru zorluğu açısından kafa karıştırmak amaçlı olabilir :)

  • Freed0mm kullanıcısına yanıt

    1-Evet 5.yarıyıl

    2-Yine evet

    3-Okuduğunuz bölüm önemli değil DGS ile geçiş yaptığınız için sadece 3 dersten muaf olacaksınız ve evet matematik dersini geçmiş oluyorsunuz bende hiç mat. dersi almadım şimdiye kadar :)

    4-Bölüm 2 ders dışında kolay.Bu derslerden birisi Örgütsel Davranış ve 2 sınavdır FF alıp hala geçemediğim, beni mezun etmeyen lanet olasıca Karar Modelleri dersi :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Eylül 2022; 2:54:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.