Şimdi Ara

AÖF İşletme ve Atatürk Üni. AÖF Bilgisayar Programcılığı Hk Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yaşım 26 ve üniversite lisans eğitimi konusunda yaş olarak çok geç kaldığımı düşünüyorum.Özel sektörde sürekli diploma istenmesi sebebiyle bu yıl Açıköğretim Fakültesine girmek amacıyla YGS sınavlarına girdim ve aşağıdaki puanları aldım.

    Açıköğretimde kaynak,kitap ve yardımcı ders konularının fazla olması sebebiyle 4 yıllık İşletme lisans bölümünü düşünüyorum fakat Atatürk Üniversitesi AÖF Bilgisayar programcılığı ön lisans programı da ilgimi çekiyor. Bilgisayar konusunda meraklı, istekli biriyim ve öğrenme-araştırma ile çoğu şeyi yapaileceğimi düşünüyorum ve bu bölüme girmek istiyorum. Anladığım kadarıyla Ön lisansı bilgisayar programcılığını bitirdikten sonra AÖF işletme, iktisat gibi bölümlere de sınavsız dikey geçiş yapabiliyoruz yada DGS sınavı ile 4 yıllık bölüm ile ilgili lisans bölümlerine geçiş yapılabiliyor. Hali hazırda da bölüm ile ilgili gideceğim bir arkadaşımdan devraldığım Bilge adam Yazılım uzmanlığı kursu da var ve bu da dersler ile ilgili yardımcı yada sektörde kendimi geliştirme ve iş bulmamda yardımcı olabilir.

    Ancak ÖSYS tercih bölümüne girdiğimde Atatürk Üniversitesi AÖF Bilgisayar programlama bölümünü göremedim ve Üniversite sitesinden baktığımda da sadece ikinci üniversite tercihi kapsamında programa kayıt yapılabildiğini öğrendim. Fakat internette bazı kişiler önce Anadolu AÖF de bir bölüme kayıt olunması gerektiğini ve bu bölümden öğrenci belgesi alınıp Atatürk Üniversitesi Bilgisayar programcılığı bölümüne kayıt olunabileceğini söylemişler. Acaba bu doğru mudur ?


    Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? AÖF işletme mi yoksa AÖF Bilgisayar programcılığı mı ? Tavsiye verebilecek birine ihtiyacım var


    Puanları ve Başarı Sıraları YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
    Puanı 157,64017 158,67997 221,53774 218,33704 201,49321 179,75574
    Başarı Sırası 1126266 1081191 943546 876782 1050708 1121801



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 9 Temmuz 2014; 21:43:52 >







  • Isletme okuyacak olsan bile oncelikle 2 yillik bir aof bolumu oneririm. Bilgisayar programlama olmasi onemli degil. 2 yillik bir bolum yazarsan 2 yilda mezun olursan eger 2 yil sonra elinde bir onlisans diploman olmus olur. Ve hic sene kaybetmeden isletmeyw devam edersin 4 yil sonunda 2 adet diploman olmus olur. Kendim 2. Univerisite kapsamında Kamu yonetimi okumak istiyordum oncesinde gidip 2 yillik yerel okudum. Bittikden sonra sinavsiz dgs ile kamu yonetimine 3. Siniftan başlıyorum. 4 yil icinde hem yerel yonetimler hemde kamu okumus oluyorum. Sende sevdigin 2 yillik bir aof bolumu yazip 2 sene sonra cebine bir diploma koyup isletmeye devam edebilirsin. Aof de isletme kamu iktisat maliye ceko okuyacak herkese tavsiyem bu.
    Once onlisans pesine lisans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİL PROG KLAVUZ DA YOK. MALESEF.
  • AÖF işletmeye kayıt olup daha sonra 2inci üniversite kapsamında Atatürk AÖF bilgisayar programcılığına katılacağım. Ancak bir sorum var ÖSYM tercih işlemini yaparken herhangi bir ücret vs yatırmamız gerekiyor mu ?
  • açılması için bimere ve ata aöfe başvurun
  • Bu bölümün açılması için BİMER,YÖK yazın.Ayrıca aof@atauni.edu.tr adresine de yazın.Ne kadar çok istek olursa o kadar iyidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.