Şimdi Ara

AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
25.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asdf66

    Çocukları muhatabım görmüyorum.!.. Ve bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Anycool un yeni modelleri satışa sunuldu. Türk sitesinde de mevcut. http://www.anycooltr.com Ayrıca t808 telefonunun sar değeri de ayrıntılı ve belgeli açıklanmış. Bütün telefonlarında da aynı çipi kullanıldığı belirtiliyor. Hepsi çift sim ve çift standby. Bu arada f838 in çakma versiyonları da çinde üretildi, aynı özelliklere sahip bu telefonların tek farklı özelliği kalitesiz bir görünüme sahip olmaları. Onlar da çin malları. Ama bilgili ve deneyimli olanlar bilir çin malı var çin malı var. Ben bir rizeli olarak Türkiye yi övmek isterim o içtiğiniz çayı çok mu hijyenik sanıyorsunuz yazık içine işediğimizi bilirim ağır gelsin diye. Türkiye ye güvenin siz Çini kötüleyin hiiiç araştırmadan. ÖN YARGILI olmayın açın gözünüzü. Teşekkürler...

    Aman abi bir an agzım yüregime geldi büyük abdestimizi yaptık diyeceksin sandım(;

    ben giresunun özel mavi paket 42 nolu çayını temin etmek istiyorum ama trabzonda satışı yok rizeden ulaştırırım dersen adresimi vereyim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 17 Ekim 2008; 3:47:59 >




  •  AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838
    bu da herhangi bir çin telefonuyla çekilmiş bir Çin manzarası. Benim nokia 6630 böyle foto çekseydi tamamdı zaten neyse...
  • Bazıları herkesi kendileri gibi yalancı bilmeyi görev edinmişler galiba. Yavrum canım çocuğum Rizeliyim ben evladım Rizede de yaşıyorum Kuran getir el basayım yavrum inanır mısın çocuğum tatlım.
  • Bu arada trabzonda fındıklar nere bulunuyosa oraya yayılıyo kurusun diye sonra ayakla iyice yere bi yayılıyo. Oyle yerlerde gördüm ki afedersiniz umumi tuvalet önüne bile serilmişi kendim gördüm. Tabii güneş vuruyo ya e tamam mikropları kırılıyo. :D tohahahaha ... Şahsen ben fındığı ağzımla kesinlikle bu yüzden kırmam. Çayı da tiksinerek içerim hep. Ama çay kavrulur sonradan merak etmeyin mikrop kalmaz sidik de buharlaşıyo canım.
  • Şimdi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Beni de kovun çok da umrumdaydı. Dışlayın. Ama dünyanın yuvarlak olduğu gerçeğini değiştiremezsiniz. Ayrıca yeni aklıma geldi o içtiğiniz çayın yarısı çay yarısı da böcektir. Özellikle biz kohlidi deriz onlardan olur. Yani salyangoz ve sümüklü böceklerle dolu. Malum Rize bol yağış alıyo çok rutubetli yerlerde bol oluyo bu sümüklüler. :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asdf66

    Şimdi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Beni de kovun çok da umrumdaydı. Dışlayın. Ama dünyanın yuvarlak olduğu gerçeğini değiştiremezsiniz. Ayrıca yeni aklıma geldi o içtiğiniz çayın yarısı çay yarısı da böcektir. Özellikle biz kohlidi deriz onlardan olur. Yani salyangoz ve sümüklü böceklerle dolu. Malum Rize bol yağış alıyo çok rutubetli yerlerde bol oluyo bu sümüklüler. :D


    Nasıl adamların çin mallarını desteklediği belli :D Sen hiç helal yolla para kazanmayı denemezmisin kardeş ?
  • 197 kb dahil hafızası varken heap memory'si kimbilir ne kadardır. JAva olsa bile heap memory yetersizliğinden çoğu java uygulamasını çalıştıramaz ki.
  • türkiye'de satan yer yokmu? şöyle garantisi ve 12 taksidiyle almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pjanoo

    türkiye'de satan yer yokmu? şöyle garantisi ve 12 taksidiyle almayı düşünüyorum.


    bence aklınızdan geçirmeyin. Özellikleri cidden çok kısıtlı. arkadaşların da dediği gibi 127 KB hafıza olduktan sonra java pratikte bir işe yaramayacaktır.

    - Java uygulamaları uyumsuzluk gösterecektir, ayrıca 320*240 ekranda çalışabilecek java oyun ve uygulamaları 127 kb hafıza da problem çıkaracaktır.

    - Şu an bile piyasada 200 liraya bulabileceğimiz teller garantili olunca 400 lü fiyatlara çıkacaktır. Hal böyle olunca bu cihaz klavye vs gibi göstermelik zımbırtılar sayesinde yüksek fiyata çıkar.
    Onun yerine klavyeli Windows işletim sistemli adam gibi bir Pocket PC alırsın, ÖZELLİKLERİ İLE YANINDA TAKOZ TAŞIDIĞINA DEĞER.




  • bu anycool işi büyüttü valla xperia çıkamadı bir türlü sonunda anycool çıkardı
  • › Unlocked Worldwide
    › Colour: Silver
    › General Network Frequency Dual-band 900 / 1800MHz
    › Style: Sliding Design
    › Weight 140g
    › Dimensions 108*59*21mm
    › Dual CPU
    › Memory: Built-in 197K/256Mb T-flash attached
    › Processor MTK
    › Operating System RTOS
    › LCD Display 3.0 inch, Wide Screen TFT, 1.6 million color
    › Touch Panel: Yes
    › Phonebook 500 Groups of contacts
    › internet: GPRS, WAP2.0
    › Messaging 200 Pieces, Support SMS, MMS
    › TV: Analogue TV with good signal and larger screen
    › FM Radio: Yes
    › Camera: 1.3 Megapixel
    › Bluetooth: Yes (Dual)
    › USB: Yes ( Support Charging)
    › U-Disk: Yes
    › Ringtone: 64 Chord, MP3, Midi
    › Clock Yes
    › Alarm: Yes
    › support MP3 as incoming tone
    › support incoming photo display
    › Music: Play MP3 at background, support equalizer
    › Video: 3GP, MP4, support to play in full screen
    › Games: Yes
    › JAVA: Yes 3D games
    › Vibrate when call is incoming
    › Incoming Call Firewall Yes
    › Note Taker: Yes
    › Stopwatch: Yes
    › Calendar Calculator Yes
    › E-book, DV: Yes
    › Handsfree Yes
    › Vibration Alert
    › Messaging: SMS MMS
    › Email: Yes
    › IM (msn): Yes
    › Speaker phone
    › Dual speakers/3D stereophonic systeam
    › Talk Time 4-5 hours
    › Standby Time 300 Hours

    F838 ayrıntılı özellikleri




  • Ona bakarsak benim yarı akrabalarım trabzonlu orada da okuyorum ayrıca 5 seneyi geçti orda bulundum. Ben yalan konuşamam babam veya kardeşim olsa dahi kötü yönü varsa söylerim. Ne yani yalan mı söylemek doğru olur. Herkes ağır gelsin diye çaya bişeyler düşünür. Türkiye'nin hali belli napalım. Halla hallaaa. Ben bile ufakken bir kez yaptım yukarda dediğimi (çayla ilgili olanı). Şimdi yapılıyor mu bilmiyorum kesin. Ama o böcek işi kesin doğru, ben süzgeç kullanmazsam fena oluyorum.
  • Bu arada ben anycoolcu falan da değilim. Bu ürününü beğendim araştırdım. Bir çinliyle bile konuştum. Ona göre özelliklerini bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Bu arada üstte 1.6 million renk yazıyor o doğru değil ama ekran görüntüsü müthiş güzel dendi bana belki inceleyenler öyle sanmıştır. Aslında 262.000 renktir.
  • En çok şaştığım nokta anycool dün çıktı ve bugün felaket duyulmuş durumda, kdi firmasını kutluyorum. Bu arada su geçirmez modeli de çok güzel.
  • Konunun dışına biraz çıktığımız için yetkililere üzgün olduğumu belirtiyorum. Ve bir resim daha ekliyorum. Türkiyeye gelse de bir de gerçeğini görsek. Nasıl bişey. Artısıyla eksisiyle. Bi Allah'ın kulunda olsa da yazılsa buraya nedir telefon ne değildir ona göre tavır takınsak, mesela java destekliyor mu. Neyse işte resim:
     AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838
  • Ha bu arada bir arkadaş demiş htc midir nedir anycool f838 onun çakması diye hayır onun çakması budur:

     AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838


    Millet yanlış bilmesin diye belirtmek istedim yani.
  • Bu telefonun ayrıca modeli a9000 miş. Bi doğru marka adı yok olamaz da basit ve kopya bir tasarım. Ama türkiyeye kaçak gelse kesin markası Anycool a9000 olur :D ...
     AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838
  • Yeni okudum bir arkadaş da bütün anycool telefonlarda java var diye yazıyor demiş. Hayır sadece bu telefonda java var yazıyor. Ha ileride yeni model çıkarır yazar bilemem. Bunun da ilk çıktığı versiyonunda bile yazmıyodu java yok deniyordu. Yenilerinin kutularında yazıyor. Eskilerinde yazmıyor. Yeni kutu:
     AnycooL Java Mavcut! En İyi Modeli..! F838
  • Arakadaşlar şok durumundayım şuan. Bu ürünün üretimi durmuş :O inanmıyorum. Tek adam gibi telefon buldum dedim o da daha üretilmiyor artık. Yazık oldu Türkiye bu telefona kavuşamadı. Hepimize geçmiş olsun. Neden acaba çok merak ettim ama. Java firması dava mı açtı hahahaha :D
  • asdf66 sen bu telefona neden hasta oldun anlamıyorum. Nesidir bu telefonu farklı kılan Allah Aşkına???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 19 Ekim 2008; 19:15:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.