Şimdi Ara

AnTuTu'da lider değişti! Yeni rekorun sahibi OnePlus 12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AnTuTu'da lider değişti! Yeni rekorun sahibi OnePlus 12
    Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OnePlus, amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12 için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu bağlamda Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacak cihazın özellikleri de neredeyse netleşti. Son olarak OnePlus ailesinin son üyesi, AnTuTu'da performans rekoru kırdı.



    OnePlus 12 AnTuTu'da rekor kırdı



    Kaçıranlar için yakın tarihte tanıtılan Snapdragon 8 Gen 3, önemli performans kazanımları ile sahneye çıktı. Lansman sırasında ana akım Samsung, Vivo ve Nubia cihazlara güç verecek işlemcinin, ortalama 2.1 milyon AnTuTu skoruna sahip olduğu belirtilmişti. Ancak OnePlus, bu skoru büyük oranda geride bırakmayı başardı.



    AnTuTu'da lider değişti! Yeni rekorun sahibi OnePlus 12
    Sızdırılan görüntülere göre OnePlus 12, AnTuTu'da 2.333,033 puanlık bir performansa imza attı. Bu rakam Snapdragon 8 Gen 3 için belirtilen referans değerlerden bile daha yüksek. Ayrıca amiral gemisi telefon, CPU kategorisinde 533.566 puan, GPU kategorisinde 604.961 puan, MEM kategorisinde ise 538.511 puan alıyor.



    Ayrıca Bkz.OnePlus Çin başkanı, OnePlus 12'nin kilit özelliklerini paylaştı



    Tabii ki bu sonuçların arkasında, OnePlus'ın mühendislik ve termal yönetim çalışmaları bulunmakta. Niketim günümüzde ana akım telefonların çoğu Snapdragon 8 Gen 3'e sahip. Ancak puanlamada önemli bir fark söz konusu.



    OnePlus 12 özellikleri ve çıkış tarihi



    OnePlus 12, 2K kavisli OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 24GB’a kadar LPDDR5x RAM, 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama ile gelecek. Ayrıca telefonun 50MP Sony LYT-808 ana kamera, 48MP ultra geniş açılı lens ve 3x telefoto zoom yapabilen 64MP periskop lensten oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı doğrulandı. Akıllı telefonun 5 Aralık'ta tanıtılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/30/oneplus-12-flexes-its-muscles-with-highest-antutu-score/







  • iphone 14 pro max gözü yaşlı :(

  • Allah aşkına ne oluyor bu kadar yüksek puan alınca. :)

  • Antutu mantutu bence artık hikaye şuan her şey paraya göre sıralanabiliyor önemli olan kullanıcı deneyimi..

  • Bu çirkin tasarımı ısrarla devam ettirmeleri ilginç

  • Oneplus gerçekten harika bir cihaz her konuda süper bende bir kullanıcısı olarak söylüyorum herkesin bunu test etmesi lazım

  • Apple ı geçtim, s24 ultra bile alacağıma bunu alıp keyfime bakarım. Arayüzü ve yazılım desteğini bilemem ama diger özellikleri ile samsungun amiral gemilerini de baya tokatlıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.