Şimdi Ara

Antivirüs Program Markasıyla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar daha önce KIS , Norton 360, Avira internet security kullanıyordum sırasıyla sureleri dolunca uzun süreli lisansi olan bir program bulamadım ( bedavaya :) neyse bende free olan avira mı yukleyim avast mı yükleyim derken gözüm Comodo Internet Securitye takıldı bende onu yükledim program içinde anvirüs, firewall, anti malware, real time scan, sandbox, web protection nerdeyse tam takım herşey var ve bedava ( diğer bedavalarda sadece antivirus var) fakat daha önce kullanmadığımdan içimede bir kurt düştü .. Nasıldır arkadaşlar Comodo , yeterli korumayı sağlar mı yoksa fosmudur ?



  • Piyasadaki yer sahibi antivirüs, bazı ücretli antivirüslerden bile daha iyidir, özellikle firewall'ı oldukça iyi.
  • Avira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow6

    Selamlar daha önce KIS , Norton 360, Avira internet security kullanıyordum sırasıyla sureleri dolunca uzun süreli lisansi olan bir program bulamadım ( bedavaya :) neyse bende free olan avira mı yukleyim avast mı yükleyim derken gözüm Comodo Internet Securitye takıldı bende onu yükledim program içinde anvirüs, firewall, anti malware, real time scan, sandbox, web protection nerdeyse tam takım herşey var ve bedava ( diğer bedavalarda sadece antivirus var) fakat daha önce kullanmadığımdan içimede bir kurt düştü .. Nasıldır arkadaşlar Comodo , yeterli korumayı sağlar mı yoksa fosmudur ?

    Comodo'nun Firewall u çok iyidir zaten bağımsız testlerde hep üst seviyede.Fakat antivirüs kısmı için aynı şeyi söyleyemicem.Çok kötü olmamakla birlikte piyasada daha kaliteli programlar mevcut.Ücretsiz bir kombinasyon istiyorsanız Örn.Avast Free ve Comodo Firewall yada Avira Free ve Comodo Firewall seçeneklerini kullanabilirsiniz..




  • Bu test 2013 te yapıldı. Test sonuçları ortada. Eset MSE nin bile gerisinde. Rezil
     Antivirüs Program Markasıyla ilgili
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dendoniz

    Bu test 2013 te yapıldı. Test sonuçları ortada. Eset MSE nin bile gerisinde. Rezil
     Antivirüs Program Markasıyla ilgili

    iyide bu listede comodo yokki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow6

    quote:

    Orijinalden alıntı: dendoniz

    Bu test 2013 te yapıldı. Test sonuçları ortada. Eset MSE nin bile gerisinde. Rezil
     Antivirüs Program Markasıyla ilgili

    iyide bu listede comodo yokki

    zaten yok belli başlı kaliteli antivirüslerle yapılmış bi test. ama wİndows 8 üzer,nde zaten




  • Firewall olarak gayet iyi ama antivirusu yaygın değil avast free ve comodo firewall çok iyi olur diye düşünüyorum hatta yanlarına bir de SUPERAntispyware Free kur hocam ara ara onunla da kontrol et ücretsiz iyi bir koruma elde edersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerfrt

    Firewall olarak gayet iyi ama antivirusu yaygın değil avast free ve comodo firewall çok iyi olur diye düşünüyorum hatta yanlarına bir de SUPERAntispyware Free kur hocam ara ara onunla da kontrol et ücretsiz iyi bir koruma elde edersin.

    Bu iki programı çalıştırmak bilgisayarı kastırmaz mı ... masa üstünde sorun olmazda laptoplarda performans düşüklüğü olmaz mı
  • Hocam kasmaz endişen olmasın. Netbook kullanıyorsan tamam kasar da notebook bilgisayarların (2 ve üstü ram) sorun olacağını sanmıyorum ki kurduğum arkadaşlarım memnunlar. Sonuçta güvenlik önemli bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.