Şimdi Ara

Anti-Dokunmatiklik Ve Nokia E55 Hakkında Yorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anti-Dokunmatik bir kullanıcıyım. 14 yıldır cep telefonu kullanıyorum..nokia dan pek uzağa gidemiyorum da. özellikle bar tipi tuşlu telefonlara iyice aşiyane oduğumdan dokunmatik-klavyeli-kızaklı tellere ısınamadım, sevemedim..ama aradığım-kullandığım özellikler elbette herkes gibi güncel-standart-multimedya özellikleri olmalıydı. dokunmatik tellerde her özelliği bulabiliyoruz..ancak fazla tuşlu tel kalmadğı gibi özellik konusu da güncellenemedi.

    bir kaç tane dokunmatik kullandım baktım olmadı, n86 almıştım ağırlığı kabalığı ve kızaktan ötürü olmadı, tuttum eski tuşlu tellerin 2.elini aldım (n79 vb.) teller elimde kaldı..

    şimdi son olarak uzaktaki bir iki dostumun samimi tavsiyelerine de uyarak "E55 al kurtul bu arayıştan" diyerek kendime bugün darty den siparişimi verdim..4 taksit 599 tl..aylar önce daha da ucuzdu..ama şu an piyasa malum..ve e 55 stoğu türkiye genelinde tükenmekte zaten.

    kısaca 'yukarıdaki şartlara göre' nokia uzmanı arkadaşlarımızın E55 hakkındaki izlenimleri nelerdir?







  • Bar tipi telefon olarak iyidir. 600Mhz işlemciye sahip. Yarı yolda bırakmaz. E serisi olduğu için kamerası çok iyi değil, o kadar.
  • Geçen sene almıştım hiç sorun çıkarmadı tavsiye ederim.Kendine özgü havası var.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. telefonu kullanıyorum ve yorumlarınıza aynen katılıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.