Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde artık tamamlanmış oyun çok nadir çıkıyor malum.Bir çok eksik ilk 6 ay içinde çözülecektir zaten.Ama ilk öncelik bu yükleme ekranları olmalı , bu devirde online üzerine kurulmuş bir oyunda akıl alır gibi değil.Bu durumu da ne kadar çözebilirler bilemiyorum.

    İlk 6 ayda ne kadar oyuncu bırakacak oyunu göreceğiz.İşin içinde sadece EA olsa umrumda olmayacak da , oyun patlarsa gitti bizim Dragon Age 4 hayalleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem için Destiny gibi ekip lazım mı yoksa solo oynamak da mümkün mü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dictattor

    Bu mesaj silindi.
    Ben yabancı kaynaklarda ne dönüyorsa onu paylaşıyorum.

    Altı üstü bir bilgisayar oyunu için özellikle de içerisinde zeka ile ilgili hoş olmayan sözler olacak bir cümle kuracaksanız lütfen alıntılayın ki kime seslendiğiniz belli olsun.
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    ben 10 saat 10 lvl oynadım Çok zorlanırsan easy ye al 30 lvl e kadar olan bolumu rahat bitirirsin diye düşünüyorum. Ama bir hikaye anlatımı yok doğru dürüst :))))))
  • Monster Hunter’da solo oynayabiliyorduk ama bu oyunda pek mümkün görünmüyor gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    MH'deki zorluk seçeneği tek veya grup girmene bağlı olarak değişiyordu hali ile tek başına oynama imkanı sunuyordu. Anthem ise bu konuda Diablo'nun yolunu izliyor, çok daha iyi gear için çok daha zor seviyelerde oyunu oynamak gerekiyor, hali ile tek başına ilerlemek de pek mümkün olmuyor. Ancak Destiny'deki gibi adam bulayım, grup oluşturayım zorunluluğu yok, oyun her görev için matchmaking sunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Monster Hunter’da solo oynayabiliyorduk ama bu oyunda pek mümkün görünmüyor gibi geldi.
    evet MHW'de istediğimiz gibi free takılabiliyordum.
    grind,farm,börtü,böcek toplayabiliyorduk.
    ancak görülen o ki Anthem'de böyle "free play" deselerde rahatça dolaşamayacağız galiba.

    çooook sorun var ama düzelecektir inş.
  • ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

    :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 19 Şubat 2019; 23:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun tüm eksiklerine ve ciddi teknik sorunlarına rağmen gerek tasarım gerekse grafik olarak gördüğüm en iyi semi-open world'e sahip olduğundan ve konseptin mükemmel olduğundan falan bahsedecektim ancak 10 sene önceki DH'de olmadığımız belli, şu sıralar oyunu gömmek çöp deyip popüler olmak oyunu oynamaktan da beğenmekten de daha önemli malumunuz.

    200+ saat Destiny 2 oynadım, 2012'de ilk çıktığı günden bu zamana kadar da ne kadar ara verirsem vereyim dönüp Diablo 3 oynadığım oluyor.Şu oyunu şuursuzca eleştiren kitleden bunun bir Bioware oyunu olduğunu anlayabilen, her gördüğü npc ile konuşan, bulduğu yazıları okuyan ve yaratılan dünyayı anlamaya çalışan o kadar az kişi olacak ki oyunun buralarda beğenilmesi zaten mucize. Adam looter-shooter ve grind oyununa "sürekli aynı şeyleri yapıyoruz" diye eleştiride bulunuyor. Tek bir gear için 50 kere stronghold farmlamayacaksan adamların sana 1.gün 200 farklı stronghold tasarlaması zaten teknik olarak mümkün değil. Devasa bütçesine ve Activision'dan ayrılmadan önce emrine amade yan stüdyolar olmasına rağmen Bungie hala sağlıklı ve devamlığı olan içerik sunmakta zorlanıyor zira onların konsepti tıkandı, hikaye anlatmakta Bioware'in yarısı kadarda becerikli değiller her iki Destiny oyunununda ana hikayeleri bitsinde end-game gelsin diye dua edilecek kıvamda hiç olmazsa Anthem end-game içeriğim ilk gün kısıtlı olabilir ama asla hikaye bütçesinden kısmayacağım demiş ve singleplayer oyun kalitesinde peşine düşülecek içerik koymuş.

    Oyunun önü açık, ilk 4-5 aylık zorlu süreci The Division atlattıysa, Destiny 2 Forsaken gelene kadar ayakta durabildiyse Anthem'e de hiçbirşey olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 20 Şubat 2019; 7:6:6 >




  • Ben 10 sene onceki Dh de de vardim. O zamanin insanlarinin begenecegini dusunmek de bir pesin hukum. Zalimce elestirme kulturunun dh den ziyade dünyaya, Reddit'ten bulasan; temelinde kahraman olmaktansa EA gibi firmalarin fiyat politikalari ile mücadele etme yontemi yatmakta. Daha derine gidersek korkarim ucu sari yeleklilere kadar gidecek.
    Siz oyunu ne kadar oynadinız bilemiyorum ama betasi ile beraber ben nerdeyse 18 saate yaklastim. Hatta dunku EA Access acigi ile bu oyunun kemik hikaye bolumunun 3te 1 ni bitirip 3 te 2 sini de oynamis olacagim. Dun bu oyunu forumdakilerden bile daha cok savunan arkadasim dahi "Gorev benzerlikleri konusunda galiba insanlar haklilar" dedikten sonra birakın da bu fikirlerimizi soyleyebilelim. Kusura bakmayin ama Bioware yoneticilerinden biri biz Anthem'i geliştirmeye Destiny'den bile once basladik dedikten sonra "Pardon" deyip cekilemezler kenara. Oyunun zamana ihtiyaci varsa da durust olup ileri bir tarihe ertelemek simdikinden cok daha hakkaniyetli ve durustce bir hareket olurdu ki insanlar belki de o cok zor kazandiklari paralari dogru kullanabilirlerdi hatta hatta oyuncular Pre order iptallerinde bulunmazlardı.

    Kisaca yeni dh eski dh den ziyade burda adam gibi oyun yapmis mi firma yapmamis mi ordan baslamak gerek. Sonucta Bioware de EA Games de ticari markalar ve kapitalizmin kalbinde yaşıyorlar. O halde sattıkları mal ve hizmetin karşılığını sunmaları gerekir hele bizim gibi kendi para biriminde 60 USD den bile fazla ödeyecek olan ülkelerde bu konu çok daha önemli. Serbest piyasa ekonomisinde kimse kimsenin hayrına iş yapmaz, kimse kimsenin gözünün yaşına da bakmaz. Ben bu parayı kazanmak için saatlerimi harcıyorsam bir zahmet firma da hakkını verecek, Öyle sürekli kervanı yolda düzerek olmuyor bu işler. Orada bu projeye emek harcayan mühendise,geliştiricin emeklerine de yazık ediyorlar sonra bir kalemde hop stüdyo kapandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 20 Şubat 2019; 8:58:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Anthem has adjusted its annoying Tomb challenge mission.
    https://www.eurogamer.net/articles/2019-02-19-anthems-big-day-one-patch-targets-loading-times-and-much-more

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tomb of the Legionnaires challenge görevi normalde ana hikayenin sonlarına doğru lvl 15 gibi alınıyor ve külfete dönüşüyordu görev. Şimdi Lvl 3'de alınacak, böylece ana hikayeyi tamamlarken paralel bir şekilde challenge görevleri de tamamlanmış olacak.

    Yapımcı ekibin sorunları çözme hızı inanılmaz bu arada, Bungie 5 yıl boyunca bir kere dinlemedi oyuncuları bu adamların yaptığı incelik takdire şayan.
  • İlk incelemeler gelmeye başladı 6 incelemede ortalama 65 şuanda.

    https://opencritic.com/game/7084/anthem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 20 Şubat 2019; 13:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeler de düşük yada yüksek olsun benim icin farketmez cunki demoyu bosuna oynamadik ve benim icin oyun mukemmeldi sadece yukleme süreleri uzun onu da patch ile zaten gidericekler. Demoyu oynayip fikir edinemeyen kisiler de boyle puanlara bakip belki hoslanacagi yada hoslanmayacagi oyunu alir yada almaz.
  • Tomb Challenge görevini bitirmeden nasil hikayede ilerleyebilecek su am adam? İlerleyemiyor iste...Pc de Origins uyesi arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizden ilk yazılı inceleme:

    https://tr.vg247.com/2019/02/20/anthem-inceleme/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle division 2 alıp anthem i daha sonraya bırakacaktım fakat division 2 nin 1 den hiç farkı olmadığını görünce neden division 2 alayım diye düşünmeye başladım. En azından anthemle farklı bir eğlence yaşamış olurum. Bu tip oyunlarda açıkçası hikaye pek umrumda olmuyor. Destiny de de umrumda olmamıştı bunda da olmaz. Sanırım fikrimi değiştirip bunu sipariş edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Tam olarak durumu özetlemiş
  • Inceleme notlarına gayet çok şaşırdım, Andromeda teknik sorunlara rağmen 70 almış iken, bu oyunu dragon age 2 seviyesinde 80'e kitlerler diye düşünüyordum.Ama durun bakalım daha büyük sitelerden inceleme gelmemiş. Bence EA nefreti notlarda çok etkili.

    Bioware, Andromeda'yı bıraktığı gibi bu oyunu bırakmaz ise toparlar oyun. Yoksa son pek iyi gözükmüyor.

    Şu FROSTBITE motoru DICE dışında kimse düzgün kullanamıyor kalas mıdır nedir arkadaş. Bırakın şu motoru Allah aşkına..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem'de kullanılan en iyi silahlar.
    BioWare's Anthem: Best Masterwork And Legendary Guns We've Found (So Far).
    https://www.gamespot.com/gallery/biowares-anthem-best-masterwork-and-legendary-guns/2900-2586/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.