Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bioware güya hikaye var merak etmeyin felan diyordu, ulan EA koskoca bioware'i ne hale getirdin :D

    Oyunda hikaye felan yok olan şey çok belli: şehire gidiyorsun "ya şurda iki böcek var git onları vurda keyfimiz yerine gelsin" "ya kanka şu mağradan bi maden lazım girde onu bi bana al" "ya kanka şurda birlerinin yardıma ihtiyacı var gitte onları kurtar" şeklinde alacağımız görevler olacak göreve giderken etraftada kağıt parçaları koyacaklar güya hikaye orada olacak felan. Adam gibi çıkıp "looter shooter" yaptık diyin elinde sonunda ortaya çıkacak bu.

    Grafiklerde hayvan gibi downgrade yemiş bu arada, oyun büyük patlar destiny gibi FTP olur :)


    Oyunun iyi yaptığı şeylerde yok değil, ateş etmesi ve uçması zevkli şu iki saat yetti bana o açıdan yani oyunu almaya gerek yok, demoyu oyunayın biraz uçun kaçın iki yaratık öldürün yeter :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 3 Şubat 2019; 6:37:46 >
  • Emek mi? Pardon emek derken hangisinden bahsettiniz.yoksa andromeda daki silah-combo larin ustune ucmali ironman kiyafeti giydirilmis bir emekten mi bahsediyorsunuz?

    Siz bioware i taniyor musunuz? Daha once ki oyunlarini oynadiniz mi. Eger fikriniz yoksa Bu bahsettigim firma her sene call of duty cikaran bir firma degil.
    Bahsettiginiz sey size zevk vermis olabilir de nereye kadar? Oyun da hikaye yok farkinda misiniz. Ya da pardon siz daha cok public yonunden oynuyorsunuz sanirim.

    Bioware Rpg oyunlari ile tanidigimiz bir firma ve bu oyun sozde Aksiyon rpg . Ama bu bir yalan. Herkes biliyor bunu. Yada gorebiliyor. Benim goremedigim tek sey emek. Emek olsaydi bu oyunu gidip dice a yaptirirlardi.mok atmayi anlamli yapmak onemli. Simdi naughty dog the last of us i biraksin yada tps oyun yapmayi kessin. Sonra sony desin ki bunlara “ bakin bizim bir dans oyunumuz yok hadi dans oyunu yapin birakin eften puften hikayeyi “

    Sonra Naughty dog da just dance yapsin. Ama adam akilli eslik olmayan ve hatalarla dolu bir sey yapsinlar. Sonra biz de onlara mok atmayalim? cunku bioware in de dans oyunu yapmasi kadar absurd bir olay anthem. Yada destiny-division cakmasi oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Standart ps 4 de Demo yu yaklaşık olarak 2 saat oynadım.öncelikle oyun net olarak downgrade yemiş ama buna rağmen hala güzel gözüküyor.fps sorunları çok fazla özellikle yaratık falan keserken çok bariz bir şekilde 20 nin altına bile düşüyor fps acilen düzeltilmesi lazım onun dışında oyun çok amaçsız gibi tamam uctuk kaçtık kestik de amaç ne hacı diyor insan.genel de senaryo git şurdan şu maddeyi al git şurdaki adamı koru git şunu kes şeklinde gidiyor ve bunun sonu nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum yani oyun çok boş hissettiriyor 2 saat oynadım ona rağmen sıkıldım tek başıma oynadığımı göz önüne alın lütfen eğer oynayacak arkadaşınız varsa oyunu keyifli hale de getirebilirsiniz tabi açıkçası benim bu sene almayacagim bir oyun olacak.maalesef hayal kırıkligina uğradım çok beklediğim bir oyun du ama olmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalbey12 -- 3 Şubat 2019; 9:25:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bf5 de ön sipariş vermekle kazık yedim daha sonra bu mal oyunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC de iyi bir sistemde oynamama rağmen çok sıkıntılıydı teknik açıdan buglar ve performans sorunları oyun desen tek düze görevler destiny kopyası gibi duruyor zaten demoda hikaye olarak hiç bir şey anlaşılmıyor bu oyun çıktıktan sonra çabuk düşer alacaklar bence beklesin
  • Bu oyun endgame de ne vadecek? Pvp de yok!

    Aynı görevlerin daha zorunu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    Baglanti sorunu yasayan varsa sistem dilini ingilizce yapip denesin ben bu sekilde girebildim.
    Sayen de oyunu rahat rahat oynuyorum. Tesekkurler.
  • ucmak cok zevkli

    normal TDM olmayacak mi Titanfall gibi
  • Slim de performans sorunu yasiyorum ozellikle fps goruslu kisimlarda yasayan var mi? Bunun yaninda oyun acayip keyifli geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yûnus

    Oyunun dinamikleri hoşuma gitti baya grafikler vs herşey çok güzel duruyor ama diğer arkadaşların belirttiği gibi oyun da çok fazla fps düşüyor ve belli bir süre sonra hem gözü yoruyor hem zevki baltalıyor.
    Slim mi kullaniyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart ps4 de asiri derece fps dusmesi var oyun zevkini baltaliyor malesef bu sekilde cikarsa oyun normal cihazlarda oynanmaz malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    Slim mi kullaniyorsun

    Alıntıları Göster
    Standart
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    3 tane Stronghold (bi tanesi demoda zaten) ve günlük (günde 1 kere yapılan) tekrarlanabilir görevler olacak. Raid ve PVP yok.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Ne olacak dostum sabah akşam aynı mobları kesmeye devam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anaoglu

    Önce bf5 de ön sipariş vermekle kazık yedim daha sonra bu mal oyunda
    Çıkış tarihinden en az 14 gün önce sipariş iptali yapabilirsin. Geç kalmadın iptal etmek için hoşuna gitmediyse gecikmeden iptal et ozaman. Sanırım bende iptal edicem. Fiyatı çabuk düşecek gibime geliyor. Düşerse fiyatı ozaman alırım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter sayfasında "Bu sadece bir gökyüzü değil, dünyada büyük şeyler oluyor. Bol şans süvariler." diye duyurdular. Epey de merak uyandırdılar.

    E3 2017 videosunda Shaper Storm diye bir doğa olayı göstermişlerdi. Bu fırtınanın belli zamanlarda gelerek Anthem dünyasını değiştirdiği söyleniyordu. Yapımcı ekipten biri Fortnite'ın sezonluk değişimleri gibi ilginç bir fikirleri olduğunu belirtmişti. Şimdi bu gösterilen olay da sanırım Shaper Storm, oyunun çıkışıyla bir şeyler olacak gibi gözüküyor.




    Ekleme: Mini bir aktivite yapmışlar ve devasa Ancient Ash Titan gelmiş dünyaya, ancak bu fırtına yapmak yapmak istedikleri şeylerin ufak bir başlangıcıymış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Şubat 2019; 0:22:54 >




  • Her EA oyunu gibi 2 hafta sonra 150 liraya düşerse alırım.
  • Oyun guzel ancak Bioware infinity ward haline gelmis maalesef. Bioware kalitesi yok ve asil onemli olan oyun cok sorunlu. Bunlar duzeltilir ama oyunda o ruh olacak mi bakalim. Combat mekanikleri cok guzel, oynanis elde akiyor. Efektler harika. Grafikler super. Ama oyunun tek amaci Destiny olmak oldugunu artik bagira bagira soyluyor. Destiny gibi oturmus, kitlesi cok buyuk olan bir oyuna kafa tutacaklar. Isleri cok zor. Demoda gorduklerimiz bunda cok basarisiz olacaklari yonunde. Tam surumde koklu bir gelisim gerekiyor.

    Destiny ilk ciktiginda mesela ilk sahneden daha atmosferi, o ruhu iliklerine kadar hissettirdi. Anthem bunu yapamadi demoda. Tabii ki demo diye net konusmuyorum. Bakalim tam surum ile demo arasindaki fark ne derece olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem ön-sipariş iptal edip Division 2 mi alsam diye kararsız kaldım.
    the Division'un da DLC'lerine para yetiştirmek lazım :/
    Anthem eğer tam sürümde de konsolda optimizasyon sorunu olacaksa eğer hayatta oynanmaz :/
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.