Şimdi Ara

Antalya Tahta Kurusu İlaçlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antalya Tahta Kurusu İlaçlama


    Yetişkin tahta kurusu kahverengi renktedir, ancak vücutları beslendikten sonra kızarık görünür. Tam yetişen tahta kuruları nispeten yavaş hareket eder ve 4-5 mm arasında ölçülür.

    Ev sahipleri bazen tahta kurularının çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük olduğu konusundaki yanlış anlamalarına sahiptir. 


    Yumurtadan yeni çıkmış olanları küçük olabilir ve görmek zor olabilir, ancak yetişkinler çıplak gözle saptanabilir ve gizlenmek için kullandıkları çatlaklarda ve aralıklarda bulunabilirler. Garanti İlaçlama profesyonel tahta kurusu ilaçlama servis hizmeti vermektedir.

     

    Tahta Kuruları Hızla Çoğalabilir


    Dişiler günde bir ila beş yumurta bırakabilirler ve bir tahta kurusu ömrü boyunca 200 ila 500 yumurta bırakabilirler . Normal oda sıcaklıklarında ve yeterli besin kaynağı ile, 300 günden fazla yaşayabilirler. Tahta Kuruları hızlı bir şekilde çoğalabilir, bu nedenle erken teşhis, daha büyük bir istila olayını önlemeye yardımcı olmak için önemlidir. Entegre haşere kontrol koruma prosedürümüz, evinizi değerlendirmek, çözümler üretmek ve karşılaşabileceğiniz tahta kurusu sorunlarını çözümlemek için çalışır.

     

    Tahtakurusu İstilası Neden Olur?


    Tahtakurusu istilasının yaşanma sebepleri arasında taşınma, otel konaklamalarında eşyalara yapışması, yeni bir mobilya ile eve girmeleri ve çoğalmaları gibi sebepler gösterilebilir. Bu bulgular tamamen dış ortamdan taşınması ile evinize girebileceğine işaret olduğundan, evcil hayvanınız ile de eve girebileceğini unutmamanız gerekir.

    Her şeyden önce tahtakurusu tahta ile beslenmez. Bu gerçeği bilmek ve buna göre hareket etmekte fayda var. Çünkü tahtakurusunun ev ve iş yeri gibi ortamlarda bulunması durumunda, tahta yedikleri düşünülerek bu durumu önemsemeyen birçok vatandaşımız var. Tahtakuruları taze kan ile beslenen böceklerdir.


    Bu sebeple evde olması durumunda sizin, eşinizin, anne, babanızın ya da çocuklarınızın cildinden kan emerek varsa evcil hayvanınızı da aynı şekilde rahatsız ederek besleneceklerdir. Özellikle insan gibi her gün yıkanma şansı olmayan ahır, bağ bahçe gibi yerlerde, yaylalarda beslenen hayvanlar ile beslenen tahtakurularından ilaçlama vasıtası ile kurtulabilirsiniz.


    Antalya Ev İlaçlama


    Antalya ev ilaçlama hizmetleri günümüzde en çok püskürtme metodu kullanılarak haşere ilaçlama yapılan yaygın bir hizmettir. Belirli bir alanı dezenfekte etmek veya zararlı canlıları ortadan kaldırmak için belirli maddelerin kullanılmasından oluşur. İlaçlamaya başvurmak için evinizde, işyerinizde veya arsanızda haşere olmasına gerek yoktur, tamamı ile önlem amaçlı Antalya ev ilaçlama hizmetlerinden faydalanarak ve alanında uzman kadrosu ile yılda en az iki kez yapmanızı tavsiye eder.


    Böcek İlaçlama Antalya


    İlaçlama için en uygun yılın kesin tarihi yoktur. Ancak evinizde aşağıdaki durumlardan herhangi birini gözlemlerseniz, kuşkusuz böcek ilaçlama Antalya ile dezenfekte etmeniz gerektiğinin bir işareti olacaktır; Evinizde veya iş yerinizde böcek sayısının arttığını görüyorsanız. Ardışık üç günden daha kısa bir sürede evinizde gün boyunca iki veya daha fazla böcek bulursanız, dezenfekte etmeniz gerektiğinin açık bir işaretidir. Bir işletmeniz varsa, kanunen sürekli ilaçlamanız gerekir.


    Bazı bitkilerin yapraklarında, gövdelerinde veya meyvelerinde ısırıklardan dolayı zarar gördüğünü veya iyice solduğunu fark ederseniz. Bu durumda acele etmeniz gerekecektir çünkü tarlalardaki haşereler zararlıdır ve çabuk çoğalırlar.


    Yağışlı mevsimde iseniz özellikle ev, oda ve işyerlerinde ilaçlama yapmalısınız çünkü ortamın nemi böceklerin üremesini kolaylaştırmaktadır. Eğer bir araziniz varsa ekimden önce, dövdükten sonra ve son olarak hasada başlamadan önce önleyici hizmetleri Antalya ev ilaçlama hizmetlerinden faydalanarak yapmalısınız.


    Antalya Hamam Böceği İlaçlama Firmaları


    Bir böcek kontrol şirketinden yardım almanın hamamböceği istilasını kontrol etmenin en iyi yolu olmasının birkaç nedeni vardır: Antalya hamam böceği ilaçlama firmaları ihtiyaçları karşılayan bir dizi farklı tedavileri içerir; size önleyici tavsiyeler sunulur, sektörde çok fazla deneyime sahiptirler ve kontrol ile takip işlemlerini garanti ederler.


    İşletmeler, profesyonel böcek kontrol işlemleri ile uyum, risk azaltma, denetim gereklilikleri, haşere kontrol izleme ve personel eğitim bilinci şeklinde yardımcı olabilirler.

    Hamamböceklerinden kurtulmak için bir dizi farklı seçenek vardır. Her seçeneğin, hamamböceklerini kontrol etme ve yayılmalarını engelleme konusunda Antalya hamam böceği ilaçlama firması olarak hizmet veririz. 

     

    Antalya Hamam Böceği İlaçlamada Isı tedavisi


    Isıl işlem, hamam böceklerinden kurtulmak için çevre dostu, kimyasal bulundurmayan bir metottur. Bu metot, yumurtadan erişkinliğe kadar yaşam döngülerinin her aşamasında hamam böceklerini ortadan kaldırarak istila durumunu kontrol etmeye yardımcı olur.


    Rentokil Entotherm Isıl İşlem çeşidi de vardır. Pestisit içermeyen bir çözümdür. 50 °C ile 60 °C arasında aktarılabilen kuru bir ısı sağlayan mobil bir sistemden oluşur, herhangi bir maddi hasara neden olmadan hamamböceği öldürmek için mükemmeldir. Birkaçını saymak gerekirse oteller, okullar, hastaneler ve restoranlar gibi şirketler için mükemmel bir seçenektir.


    Antalya Hamam Böceği İlaçlama


    Evinizde hamamböceği varlığını tespit ettiğinizde yapılacak en iyi şey, Antalya hamam böceği ilaçlama ile iletişime geçer. Hamam böceği sorunu ile başa çıkabilirsiniz. İlaçlama yönteminde öncelik olarak kaliteli ve doğru hizmet veren firmaları tercih etmeniz gerekir.


    İşletmeler ve ev sahipleri için, Antalya hamam böceği ilaçlama uzmanlarının yardımına başvurmak, hamamböceklerini tamamen ortadan kaldırmanın ve bu böceklerin mülkünüze tekrar zarar verme riskini azaltmanın en etkili yoludur.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.