Şimdi Ara

Antalya muratpasa cevresinde yatirim amacli daire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar yatirim amacli daire almayi planliyorum nakit ile. Saniyorum muratpasa yeni bir ilce ve havaalanina yakin. Antalya merkeze de yakin sayilir. Kiraya verilmeyecek ve senede 1-2 ay oturulacak. Ornek olarak bir link atiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-2-plus1-2.katta-daire-sali-gunune-kadar-opsiyonlu-587341793/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar hocam..Bahsedilen daire merkeze yakın ancak zeytinköy (Antalyadaki uyuşturucu merkezi) bölgesine çok yakın.O açıdan alınacak bir yer değil.Alanında elinde kalıyor maalesef..



    Daha farklı bölgeleri tavsiye ederim.Bu bölge havaalanına 12 km kadar. Havaalanına,yakın yerler daha uygun o yüzden o bölgeyi pek tavsiye etmem.





    Eğer düşünürseniz farklı alternatif bölgeler tavsiye edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam cevabiniz icin. Yaptigim arastirmalar sonucu antalyanin cok kozmopolit ve mahalleye gore bile degisiklik gosteren bir yapisi oldugunu anladim.



    Yeni gelismekteki bolgelerden tavsiye verebilir misiniz? Kara yolu cevreyolu yakini aracla merkeze 20 dk da ulasilabilecek bolgeler.



    Bir de konyaaltinda denize yakin eski yapi ilani gormustum 200 bin alti, mantikli olur mu benim icin?



    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfurullah rica ederim hocam.Konutta doğru yatırım yapmak gerçekten zor ve ciddi bir iş.Dilerseniz müsait bir zamanda telefon üzerinden iletişime geçerek tüm hatları ile hangi bölge ne getirir ne götürür detaylıca anlatmak isterim..



    Taktir edersiniz ki bütün bunları yazıya dökmek oldukça güç.



    Bu numaradan ulaşabilirseniz detayları görüşmek isterim



    0532 795 15 39 Murat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe ne?



    Link attığınız daireyi almak gibi bir hata yapmayın da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Max 200 bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba,

    Naçizane fikrim Antalya'yı bir miktar daha araştırmalı ve bilen birilerinden mutlaka yardım almalısın.
    Zaten arkadaşlar da belirtmiş verdiğin linkteki daire ile ilgili yorum yapmışlar ve sen de Antalya'nın karmaşık yapısını biraz farketmişsiniz..

    Lara/Şirinyalıda oturuyorum.Burası da Muratpaşa,attığınız ilandaki gebizli de..

    Bu aralar bende yatırımlık 1+1 bir daire bakıyorum.6 yıldır Antalya'dayım ve şehri tanıdığımı düşünüyorum.Daha önce de ev alıp sattım.(şirinyalı mahallesinde 2013 yılında 135 bine alındı -2016 yılında 277k sattım) şuan kiradayım aynı sokakta.(kira yıllık veriliyor-yıllık kira 25.200)

    Neyse,Antalya.gayrimenkul hocam ve diğer antalyalı arkadaşlar bilecektir, bu altınova orta mahallesinde,avm lerin arka tarafında havaalanına yakın meşhur bir site vardır,isim vermeyim.Havuzlu 1+1 otel konseptinde biraz..
    2016 yılında evimi sattığımda burdan ev almaya niyetlendim,eşim aldırmadı.O dönemde fiyatlar 110-120 bin arasında idi.
    Dün giriş kat için aradım.İlanda 129 k yazıyordu.İlgilenen kişi ilana çıkar çıkmaz satıldı dedi.Başka kat ve cephelerde 175 bine dairem var 165 bine alınır dedi.O kadar bütçem yok maalesef.(Bu arada daire eşyalı,kira geitirisi 1200 tl)
    Ekim-kasım gibi 140-145 binlere düşerse daire alabilirim dedim,ne düşmesi hocam daha da yükselir dedi.

    Bir diğer örnek, Geyikbayırı diye bir yer var,yukarıda,şehre 25-30 km uzaklıkta köy diyebiliriz.Eşimin abisi burdan arsa alıp ev yapmak istiyor.2 hafta boyunca gittik geldik,kahvecisi,muhtarı,bakkalı herkesle ahbap olduk.Bütün herkes arsa satıyor orda.Ancak sorun şu ki;kim kimin arsasını satıyor,arsaların gerçek ederi ne,imar durumları karman çorman vs..
    Bir tane dürüst adama rastlayamadık.Biriyle görüşüyorsun,diğer biri koluna giriyor,birşeyler söylüyor,teklif veriyorsun haber gelmiyor,adam arsasını anlatıyor sorunsuz vs..tapudan sorgulatıyorsun bağ-bahçe imarlı çıkıyor.

    Çok uzattım,anlatmak istediğim zahmetli yorucu bir iş emlak almak,dogru karar verip dogru yatırım yapmak..

    Allah herkesin gönlüne göre versin.

    Bu arada döviz kurları ve banka faizlerini gördükten sonra an itibariyle, ben şahsen beklemeye karar verdim.




  • holden12 H kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgilerdirmeler için çok teşekkür ederim.Bahsettiğiniz siteyi cok iyi biliyorum. O sitenin en son iskanı alınamamıştı.O sitede satış temsilcisi olarak teklif aldım ancak şartlar uymadığı için anlaşamadık .Benim naçizane görüşüm o siteden yada bölgeden yer almamanız yönünde olacaktır .



    O bölgede kira getirisi 1.200 olması bana pek mümkün gelmedi doğrusu.Taktir edersiniz ki aynı şartlarda Konyaaltında cok daha lüks ve elit sitelerde o kiralara ev bulmak mümkün.O bölge nüfus olarak cok karmaşık olduğu için fiyatlar belli düzeyden fazla artış gösteremiyor.



    O bölgede ilan verilir verilmez daire satılması bana yine pek samimi gelmedi.Genelde uygun fiyatlı hayali bir ilan koyarak, müşteri çekelim arayana satıldı deriz diyebiliyorlar.Sonrasında farklı yerleri gösterir mantığı ile çalışan yerler de var.



    Düzgün birileri bulmak gerçekten cok zahmetli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Söylediklerinize katılıyorum hocam.

    Siz hangi bölge ağırlıklı portfoye sahipsiniz?

    Elinizde yatırımlık daireler var mı krediye uygun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli mesajlariniz icin cok tesekkurler. Bolgeyi sizin gibi iyi bilen arkadaslarla dogru adimlari atabilecegimi dusunuyorum. Yurtdisinda yasayanlar icin dogru insanlarla karsilasabilmek ekstra zor. Turkiyeye geldigim de Murat arkadasimizla iletisime gececegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holden12 H kullanıcısına yanıt
    Ben Konyaaltı ağırlık çalısıyorum hocam.Uygun yerler oldugu zamanlar diğer yerler de çalışıyorum.Ben esasen artık sadece yatırımcı ve yabancı müşteriler ile ilgileniyorum.Uygun yerler oldugu zaman bana gelir bende elindeki yatırımcılara sunarım.Beğenir anlaşırsa satış gerçekleşir.Sonrasında o mülkün gerçek değeri üzerinden satışı ile yine ben ilgilenirim.



    İnsanlara danışmanlık yaparak işlerini takip ediyorum.Şu anlık uygun yatırımlık yer yok.Ancak düşünürseniz bilgileri buradan yada özelden paylaşabilirseniz uygun yerleri de size paylaşabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.