Şimdi Ara

Antalya / Korkuteli'nden Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Antalya / Korkuteli'ne üniversite için gideceğim okumaya bu sene..
    bana orası hakkında bilgi verirmisiniz nasıl bir yerdir falan falan ???

    ortam nasıl pahalımı falan ;)



  • kimse yokmu beyler :(
  • 3 sene evvel orada 1 gün kaldık yanımda belçikadan arkadaşlar vardı.insanlar aynı sirkteki maymuna bakar gibi gözlerini sizden ayırmıyorlar
    yani şehir biraz yüksek bir yerde ama insanlarıda aynı öyle yontulmamış
  • saol arkadaşlım başka kalan varmı detaylı bilgi verecek varmı ??? çok lazım beyler .... gitmeden azda olsa bilg edinmek istiyorum...
  • dostum, kendine has yanık dondurması ve bölgeye has parmak şişiyle (kebap) bilinen, ılımlı insanların (asla yontulmamış falan değil) yaşadığı, antalyalıların yazlık olarak kullandıkları, ki bu yüzden çirkin yapılaşmanın mahkumu olmuş ve şirin bir anadolu kasabası vasfını yitirmiş, antalyaya yarım saat mesafede, ucuz bir ilçemiz. ayrıca türkiyede üretilen kültür mantarının üçte biri burada üretilir. evet yüksektir ama asla anadolunun kuş uçmaz kervan geçmez bir dağbaşı değildir. bir yardımım dokunursa antalya'ya geleceğin zaman haber ver.
  • ayrıca sen 2000watt ın dediklerine aldırma. yanında belçikadan arkadaşlarla türkiyeyi dolaşsan değil korkuteli 81 vilayetten en az 75'inde gözlerini sizden ayırmazlar, birde kıçında belçika donu ağzında özgürlük türküleri...
  • arkadaşım ben 50 yaşında bir adamım,yanımdaki belçikalılarda ben yaşlarda kişilerdi,hemen yabancıları baldırı çıplak yapıyorsunuzya helal olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2000watts

    arkadaşım ben 50 yaşında bir adamım,yanımdaki belçikalılarda ben yaşlarda kişilerdi,hemen yabancıları baldırı çıplak yapıyorsunuzya helal olsun.
    yaaaaaa hocam işte böyle. siz gelin koca bi ilçenin halkını "yontulmamış" ilan edin , sonra da biz üç beş belçikalıya baldırı çıplak dedik diye bu işe şaşın.
    sonuç: siz kendi milletinize hakaret ettiniz üç beş avrupalıyı savunuyorsunuz
    ben sizin milletinizi savunuyorum üç beş avrupalıya hakaret ettim(ki asla etmem zira master dahil yüksek öğrenimim avrupalının edebiyat ve kültürünü öğrenmekle geçti.)
  • kameraman arkadaş,sirk hayvanlarına bakar gibi bakanlar benim halkımdanda olsa söylemenin nesine gocunuyorsun?
    yoksa çokmu iyi yapıyorlar?
    yoksa türk diyemi iyi yapıyorlar?
    peki yılbaşı gecesi yüzlerce kişinin 2 turist kızını sıkıştırıp taciz etmesinimide normal buluyorsun?
    medeni olmanın türklük veya belçikalı olmakla ilgisi ne?
    güzel şeye herkes bakar ama bakmakla taciz etmenin farkını herhalde anlıyorsun?
    ben korkutelinden bahsederken,çok şaşırdığım bir olaydan bahsetmek istemiştim,bizi resmen taciz ettiler
    ne yani türküz diye doğruyudamı saklıycaz,
    insanlara bön bön bakmanın dahada ileri gidip arkadan ellemenin neyini müdafa ediyorsun?
  • Hocam yılbaşı gecesi bahsettiğiniz örnekİstanbulda yaşandı Korkutelinde değil.demekki taciz istanbulda da oluyormuş şimdi istanbulu da yontulmamış mı ilan edelim (ki o zaman arkadaş için problem kalmıyor. bu mantıkla rahatlıkla şunu söyliyebiliriz: git rahat ol. .istanbul ne kadar medeniyse Korkuteli de okadar medenidir.) artı Korkuteli Antalya ya yarım saat mesafede ve Antalya ile içli dışlı biryerdir.Korkutelililer çeşitli vesilelerle hergün Antalya ya giderler gelirler. sizin bahsettiğiniz o baldırı çıplakların binlercesiyle karşılaşırlar ve taciz maciz etmezler de ilçelerine gelen üç beş yaşlıyı mı rahatsız ettiler. "ya bizim köyde turistin ne işi var" diye merakla sizlere bakmış olamazlar mı?
    bu türklüğümüze halel mi getirir. yoksa diyorum hocam siz korkutelinin isminden (ki dedem korkuttan gelir) falan ürküp biraz önyargılı mı geçtiniz oradan. hani imzanızda özgürlük türküleri falan.
    ayrıca ben Bolu'luyum Antalyalı falan değil.




  • saolun arkadaşlar bende şuan zonuldak/ereğlideyim umarım uygun bir yerdir antalyaya gelirsem görüşürüz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.