Şimdi Ara

Antalya Dershane Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
37.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,130k dan mezuna kaldım hedefim bunu 20-30k yapmak 70 obp ile,çalışmaya başladım fakat tek başıma yapamıyorum sorularım çok birikti.
    Ailemle konuştum şu soru çözme programları+malum adam vs alıyim diye direk dershaneye git verim alamıyosun dediler biraz da haklılardı 5 saat çalışıp 19 saat yatıyorum.

    Dershaneleri gezindim fakat aklıma yatan sadece 3 dershane var,birey renk ve armada.Armadanın öğrenci potansiyeli ve etüt sıkıntısı yüzünden onu eledim.

    Renk her yıl çok güzel dereceler yapan dershane deü hukuk kazandı bi arkadaşım ve çok yoğun temposu olması hoşuma gidiyor,bireye de bu yıl gittim her saniye öğretmen ve etüt bulabiliyodum akşam 8 e kadar soru çözdürebiliyodum ve dersler 12de bitiyor renkte 4 de bitiyor+daha pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Renk egitim hakkinda konusursam kamp modeli ve kampsiz secenegi var bana kamp modelini almazsaniz kantinde calisirsin demislerdi kantinde calismak nerdeyse imkansiz cunku hem langırt vardı hem de son ses muzik caliyordu yani sizi kamp modeli almaya zorluyorlar birnevi.o derece yapanlarda benim fikrimce nereye giderse gitsin derece yaparlardi cogu yusuf ziyadan ya da temeli cok iyi olan ogrenciler derece nicelikleri ölçüt olmasin sizin için(telden yazdım hic dikkat etmedim kusura bakmayin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben renk e yazıldım ama kamp modelinden cok bahsetmemisler... bir de ben sadece soru sorabilecegim ve ders calisabilecegim bi yer olsun istiyodum. ...

    Ayrica renkte yer yoktu en son hocam yazilacaksan elini cabuk tut dershaneler sinif belirleme sınavı yapacak bu hafta (birey ve renk)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedektıpcı Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kamplı halide uçurum oluyor bireye göre.birey de akşam 8e kadar öğretmen bulabiliyodum ben zaten 11 12 diyince dersler bitiyordu gün benimdi tamamen.bireyin hocalarıda çok çok iyiydi son 2 ay sınıf yükselmiştim ve gerçekten çok iyi hocalar vardı yayınlar kaliteliydi stajyerler de idare ederdi.renkte olursam yine temel lisedeymişim gibi olcak sadece ders işleyip ödev yapıcakmışım gibi geliyor banada o yüzden birey mantıklı geldi şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaykırEzhel kullanıcısına yanıt
    kontenjan işini hallettim de o kadar para vermek istemiyorum ya kamplı falan,onun yerinde eksik olduğum yerden özel ders alırım yada direk behzatfalan alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk eğitimin sadece denemelerine girebiliyor muyuz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru cevapla Bumeranga gittin mi bi de kuantum vardı sanırım arkadaşlarım dediğim yerlere gidiyor genelde oralara bak içine sinerse birisine gidersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scienceandart kullanıcısına yanıt
    doğru cevaptan memnun değildi arkadaşlarım,bumerang da ders ders eğitim veriyor sanırım giden mezun arkadaşlarım yerinde saydı ama 3k olan arkadaşım da var bumerangta,kuantum da düşünüyodum da yakın arkadaşlarım çok var biraz tek kalıp çalışmak istiyorum arkadaş çok vakit yaptı bana bu sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk eğitimin adını duyurması genellikle iyi öğrencileri alıp onlarla isim yapmasından dolayı giden arkadaşlarım vardı ve memnunlardı sıkı bir eğitim programı uyguluyorlar fazla tempolu ama sıfırdan öğrenci alıp isim yaptıklarını duymadım çoğu fen lisesi ve iyi okul temelli öğrenciler.Birey ise kitle dershanesi yani kalabalık amacın sorularını eritmekse biraz sıkıntılı olabilir oraya giden arkadaşlarım da ygsden sonra dershaneye uğramadılar verim almadıkları için sadece soru sormak için gittiler.Benim önerim mutlaka az insan olan yere gitmeye çalış bumerang biraz daha butik dershane gibi 2 arkadaşımda 60k dan 20k ya çekip istedikleri yerlere gittiler memnun kaldıklarını söyleyebilirim.Geçen sene mezuna kalmış biri olarak işin en büyük kısmı sende dershaneler kendilerini ne kadar pazarlasalar bile %100 verim alamayacaksın hiçbir yerden,hele ygsden sonra gittiğin her kurumun etkisi biter hepsi isim yapmak için çalışıyor o yüzden hepsi aynı.Eğer imkanın varsa sıkıntılı olduğun dersten özel ders almak dershanelere para bayılmaktan daha mantıklı ama tabiki imkan meselesi.umarım hedefine ulaşırsın başarılar




  • literary-j kullanıcısına yanıt
    Doğruyu söylemek gerekirse konu için değil de soru çözdürmek için istiyorum dershaneyi bide sınav ortamında olduğumu anlamak için gidicem 2 aydır çalışıyorum ama hiç ciddiyetinde değilim daha işin öylesine çalışıyorum.

    renk istiyodum fakat dediğiniz mantıklı geldi benim gibi düz lise mezunu birini alıp 20k yaptığını görmedim,tabi %90 kişi de bitiyor iş ama durum böyle.bumerang da bilmiyorum renk gibi aynı iyiysen çok güzel sonuçları var ama benim gibi mezun öğrenciler yerinde saydı.

    iyi bi sınıfta olamadıktan sonra,istediğim dakika da hoca yakalayamadıktan sonra dershanenin benim için fazla bi önemi kalmıyor,bireyde sadece matematikte +15 hoca vardı vede çoğu kaliteli hocalardı,güzel saat yakaladıktan sonra hele hele kasım-ocak nisan-haziran arası hocalar öğrencilere geliyodu.teşekkürler yardımınız için birey+lazım olursa umut öncül behzat yapmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antalyadaki en iyi dershane BOYUT EĞİTİM bence. Bir kere hocaları çok iyi. Bir tane kötü hocaları yok. Kaynak bakımından da yeterli. (Hatta çok yayın veriyorlar :) ) Disiplinli, herkese ayrı çalışma programı ve dört dörtlük rehberlik birimiyle en iyisi. Kontenjan sınırlı olduğu için de tuvalette, çalışma salonunda bilmemnerde sıra beklemiyorsunuz. Birçok dershanede idareciler öğrencilerin isimlerini bile bilmiyor. Burda birebir ilgiyi gerçekten hissediyorum.
  • Bil Başar
  • Ben çok arada kaldım arkadaşlar kuantum iyi değil mi sizce de ? Önerdiğiniz dersaneler ne kadar iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.