Şimdi Ara

Antalya'da Otele giden Türk'ten Milliyet farkı ücreti alındı (Limak Lara Hotel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olayın detayları ortaya çıktı bu arada..Kişi yanlış beyanda bulunmuş.Personele demiş oraya bunu belirtin ozaman kardeşim Personelin biride gitmiş salak öyle yazmış heralde faturaya.Olayın yansıması sosyel medyaya aktarıldığı gibi değil yani.Ama hangi aptal Faturaya o şekilde açıklama yapmışsa skandal orda tabiki o kişinin işine direk son verirler olay kapanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 29 Nisan 2024; 12:22:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Sorun yerli turiste daha fazla fiyat biçilmesinde. İngiliz de aynı hizmeti alıyor, ben de. Koşullar birebir aynı. Ben niye daha fazla para ödüyorum? Otel sitelerinin kişiye göre karşılaştırma yaptığını ilk defa sizden duydum. Uçak biletine kişiye göre fiyat uygulandığını da ilk defa sizden duydum. Bakın söylediğim şey zamana göre değişen fiyat değil, ülkenin vatandaşı olarak daha fazla ücret odemen.


    Ben sizden Türklerin az ücret ödemesine örnek istemedim. Ben sizden kendi vatandaşına daha yüksek ücret çeken otel örneği dünyada var mı diye sordum. Bu durumu savunanlar dediğiniz sitelerden bir örnek bulsun göstersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    CSB

  • Olay, yabancilara otel fiyatının Türklere göre daha ucuz olmasi... Acenta ile ilgili değil .. O ucuz fiyati almak için Türk vatandaşı olmaman lazım.. Afgan vatandaşı isen de o fiyatı o acenteden alabilirsin ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raskolnikov77 kullanıcısına yanıt

    Otellerin Türkleri istememesi normal. Adam 4 yıldızlı otele gidiyor 6 yıldızlı otel hizmeti bekliyor. Her akşam et yiyoruz diye şikayet ediyor adam komedi gibi :)) Sorsan evine 2-3 ayda 1 kere ancak et alıyordur. Siz düşünün artık gerisini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 29 Nisan 2024; 22:20:15 >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Olay o değil ..Ruslar Türklerden daha baskın o konuda .. Devlet yabancı konuklar için teşvik veriyor olabilir ihracat sayıp ..veya avantaj sağlıyordur.. oteller o yuzden yabancı istiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Faturada tarih var Nisan 2024

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    nasıl yani Türk'e aynı hizmeti daha fazlaya satmak normal mi? neden daha fazla para veriyoruz? bizim topraklarımızda diye mi?

  • Yerli ve milli diye hiper zekalıları iyi kandırıyorlar 🤣🤣🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben seni o kadar istemiyorum ki buraya girmek için ekstra para ödemen lazım" demek ile aynı şey.


    Bu çok büyük bir olay olmalı. Özellikle Milliyetçi partilerin ağır tepki göstermesi gereken bir konu. Ama nedense kimseden bir ses çıkmıyor. Müstahak demek ki bize ama biz bilmiyormuşuz herhalde.

  • uzun yıllardır türkiyede tatil paketleri yurt dışında ucuz satılıyordu. ingiltereden 500 paunda aldığınız tatili türkiyeden alsaydınız 1000 paunda alıyordunuz. neden bu gün önemli bir haber oluyor bu?

  • elcas kullanıcısına yanıt

    hocam türkte olsan arapta olsan japonda olsan kapı müşterisiysen en yüksek ücreti sen ödersin. En uygun fiyatı ise en büyük tur operatörleri öder. Herkeste olan algı turistin daha ucuza kaldığı yönde ama turistlerde yüksek ücret ödüyor. Burda %58923 karlı olan taraf tur operatörleri. (Cook, TUI, Coral, Exodus, Itaka) Biri sana gelse dese hocam senden günde 1000 ekmek alıcam ama tanesini 5 lira değilde 2 liradan ver, kabul edersin. Fırına gelen müşterin ise dini dili ırkı farketmeden 5 liradan satarsan. Burda otel kapı müşterisine türk diye x lira yabancı diye x-120 euro fiyat çekse evet haklısınız. Ama adamlar türkiyede oldukları halde yurtdışından geliyo gibi göstermişler kendilerini. Otelde beyan istemiş onlarda yalan dolana yatmışlar. Tekrar söylüyorum kaldıkları otel 120 euro fark ödenip kalınabilecek bir otel değil. Sizce tüm yaygara günlüğü 40 euro farktan olmuş olabilir mi ? Trivago aynı odayı 9300 den satarken otelin resmi sitesinde oda fiyatı 13000 liradan satıyolar.


    Son mesajım: Gündem olması gereken turizmde onca mesela varken böyle bi olayın gündem olması çok saçma. Kıyılar teker teker özelleştrilip özel beachlere dönerken kimse ses etmedi. Artık antalyada belli başlı yerler hariç denize girmek imkansız. Her sezon tacize uğrayan psikilojik yıkıma uğrayıp türkiyeye tatile gelmeye tövbe eden onlarca turist genç kız var ve bunların çoğu otel çalışanları bar çalışanları tarafından tacize uğruyor ve ülkelerine dönene kadar ses çıkaramıyolar. Her sezon maaşını emeğinin karşılığını alamayan binlerce turizm çalışanı var. 8 saat diye anlaşma yapıp 12-15 saat çalışıp hakkını aramak istediğinde ise avukatlar tarafından korkutulan onlarca insan var. Bu insanların sesini kimsenin duymayıp böyle basit ve yıllardır bilinen bişeyin gündem olmasını anlamıyorum. Sesinizi çıkarıcaksanız bunlara çıkarın arkadaşlar.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.