Şimdi Ara

ANTALYA BELEK - NASIL GİDİLİR, NERELER GEZİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Belek'le ilgili birkaç sorum olacaktı. Antalya Voyage Belek'te eşimle birkaç günlük bir balayı tatili yapacağız.
    Antalya Havalimanı'ndan Belek'teki otele transferle gideceğiz. Orada problem yok. Ancak otele girişimiz en erken öğleden sonra 14:00'te, biz sabah 10-11 gibi orada olacağız. Çünkü promosyonlu uçak biletleri erken saatlerde mevcut. Dolayısıyla eşyalarımızı otelde bırakıp Belek'te biraz gezintiye çıkmak istiyoruz. Voyage Belek ile Belek şehir merkezi arasındaki mesafenin 2 km olduğunu okumuştum. O taraflara daha önce giden birinden bu mesafenin doğruluğunu teyit etmek istedim. Eğer doğruysa keyifle geze geze ya da yorgunsak taksiyle az bir ücrete gidebiliriz. Bir de Belek Merkez ya da otele yürüyüş mesafesinde ya da bisiklet kiralayarak gezip görebileceğimiz turistik yerler nereleridir?

    Yardımlarınıza teşekkürler.



  • bu yaz oradaydım ama belek merkezinde pek gezilecek yer yok. ufak dükkanlar var genelde. tarihi yerler belekte var mı onu bilmiyorum. ben kendi aracımla gitmiştim, dim mağarası ve dim çayı (alanya), manavgat ve düden şelalelerini çok beğenmiştim.
  • Kendi aracınızla gitmeniz büyük avantaj olmuştur eminim. Dolmuş, otobüs vesaire ile gezmeyi düşünüyoruz. Peki Belek'teki oteller merkeze yakın mıdır?
  • genelde oteller merkezden uzak oluyor. kalacağınız otele google map üzerinden bakın isterseniz.
    ben ic santai de kalmıştım oradan araçla 5 dakikada varabiliyordunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.