Şimdi Ara

Anneye Kamerası İyi Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annem için kameraları iyi çekim yapan, ekranı çok büyük olmayan, Samsung bir telefon arıyorum.

    Şuan 3 bin bandında en ideal samsung A51 galiba ama ekranı çok büyük onun da

    Ne tavsiye edersiniz? Samsung önceliğimdir diğerlerini kullanamaz

    Çok istemesem de diğer telefonları da önerebilirsiniz. En azından kullanımı kolay olan modelleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 11 Ağustos 2020; 10:40:59 >



  • m31 alabilirsin pil yönünden de güzel tel
  • nokta55 N kullanıcısına yanıt
    O nu da düşündüm ama ekranlar aynı büyülkükte. Onun yerine biraz daha verip A51 daha mantıklı geliyor. Ama renk kısmında vişne olması m31e yönlendiriyor beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence M31 e yönel. M31 ile A51 aynı. M31 in üstünlüğü pilinin 6000 mAh olması. Sürekli şarja takmak zorunda kalmıyorsun. Kendimden biliyorum. M30s kullanıyorum. Bazen 3 günde 1 şarja taktığım oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Kameralar da mı aynıdır?
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    A51 i bilmiyorum ama M31 ve A71 in kameralarındaki lensler aynı. Zaten kıyaslandığında M31 ve A71 in kameraları benzerlik gösteriyor. A51 in M31 den bir üstünlüğü yok. Yerinde olsam M31 e yönelirdim. Yada direk A71 e. Çünkü A51 arada kalıyor ve M31 varken A51 almakta mantıklı gelmiyor bana.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    A50 ve M30s arasında parlaklık ve sensör farkları vardı (A50 lehine) ve A50 her ay güncelleme alırken M30s ne zaman denk gelirse şeklinde. Onun dışında tamamen aynı telefonlar ve bu farklar M31 için de sürüyor. Anneye alınacaksa ben A51i parlaklık avantajından ve inceliğinden bir adım öne çıkarırım, pil olarak tabiki M31in gerisinde ama A51 de kesinlikle az gitmiyor. Anne babaların o kadar büyük pile ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baydyn kullanıcısına yanıt
    Her ay güncelleme alması bir şeyi değiştirmez. Güncelleme fetişiniz yoksa eğer tabi. Bende M30s kullanıyorum 3 ayda bir geliyor. Önemli olan android sürüm update leri zaten. En sonunda zaten A50 ninde M30s inde son güncellemesi android 11 olacak. Erken veya geç gelmesi durumu değiştirmiyor. Bu arada her ay güncelleme almasının nedeni de A50 nin çok satması. Diğer A serileri 3 ayda bir güncelleme alıyor yine. Bende aksine büyük pile sahip telefonları daha çok sevdiklerini düşünüyorum. Zaten çok kullanmıyorlar, sürekli sarja takmak zorunda kalmıyorlar böylece. M30s i ben 3 günde bir şarja taktığım oluyor. A50 ile böyle bir şey mümkün değil tabiki. A51 ile böyle bir farkın olmasından dolayı M31 i daha mantıklı buluyorum. Ama tabiki A51 de alınabilir ikiside baştan aşağıya aynılar ufak tefek farklar dışında. Özellikle tasarım anlamında A51 daha iyi.
  • Oppo a5 2020

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.