Şimdi Ara

Annesi veya babası sigarayı bırakan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anneme sigarayı bıraktırmayı denicem. Pek hevesli değil ama yardımcı olmam gerek.

    Aşama aşama ilerlemeyi düşünüyorum, birden bırakması iyi bi fikir değil gibi. Önce azaltma aşaması tabi ki. Günde 1 paketten biraz daha fazla içiyo. Sigarayı vazgeçilmez bir şey olarak görüyo. Annesi veya babası bu aşamalardan geçen var mı? Nasıl bir yol izlediler?



  • Ben de denemiştim anneme bıraktırmayı, bayağı şey denedim. Light sigaralar olsun yok bugün bu kadar içtiyse yarın şu kadar az içsin falan. Ama annenin niyeti yoksa olmuyor arkadaşım. Mesela benimki gizli gizli beni uyutup içiyormuş, çalışmalarımda başarılı olmadım yani Sonra kendisi bırakmaya karar verdi, birden bıraktı ve 8 ay falan olmuştur bırakalı, o civarlar yani. Demem o ki senin dışında annenin de istemesi lazım.
  • Benim ictigimi farkedince babam birakti ama ben birakamdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanın içinden gelmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampapapam

    Ben de denemiştim anneme bıraktırmayı, bayağı şey denedim. Light sigaralar olsun yok bugün bu kadar içtiyse yarın şu kadar az içsin falan. Ama annenin niyeti yoksa olmuyor arkadaşım. Mesela benimki gizli gizli beni uyutup içiyormuş, çalışmalarımda başarılı olmadım yani Sonra kendisi bırakmaya karar verdi, birden bıraktı ve 8 ay falan olmuştur bırakalı, o civarlar yani. Demem o ki senin dışında annenin de istemesi lazım.

    Teşekkürler dostum. Ben yine de denicem. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.