Şimdi Ara

Anlamak Çok Zor.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, geçen yıl krizden önce baktığım bir araç vardı fiyatı 49,080 TL idi. ÖTV indiriminden önce 59,000 di, indirimden sonra 51,700 fiyatı. şu an vw tüm stokları erimiş durumda ve 3 ay içinde gün veriyorlar. ya bizim millet sapıttımı? 49,000 TL iken kapış kapış olmuyordu, 51,700 ken kapış kapış.
    insanlar nasıl böyle bir tüketici kimliği kazandı, yada kazandırdılar anlam vermek mümkün değil.



  • İndirim deyince bizim halkımızın gözü dönüyor,araştırma yapmıyor.Dikkat edin süpermarketlerde de aynı şey vardır.Büyük afişlerle indirim deyince herkes üşüşüyor,halbuki aynı mal diğer markette daha ucuz.Toplum olarak bilinçlenmemiz lazım.Araştırma yapmayı öğrenmeliyiz.


    49 bin liradan satılıyor dediğiniz Passat sanırım.Fiyatı ne olursa olsun en çok satan model Passat oluyor kendi segmentinde.Hem de açık ara farkla.49 bin TL iken de çok satılıyordu,59 bin TL iken de.Emin olun,yarın bir gün fiyatı daha da artarsa,yine satar.
  • krizi fırsata çevirmeyi öğütledi ya devlet büyükleri(!)miz..vw de bunu yapıyor işte..

    diğerleri de yapıyor bi tek doğuş değil tabi..
  • Yalnız şuna dikkat etmen lazım gecen sene EURO kaç Liraydı??? Şimdi kaç LirA?

    şu anda milletin saldirmasi normal çünkü gerçekten indirim var...
  • Sanırım baktığınız araç 1.4 TSI 122 HP VOLKSWAGEN PASSAT Comfortline, rakamlar "cuk" diye oturuyor çünkü. Aracımı belirttiğiniz fiyattan aldım Ocak 2008'de ama Euro da 1.72 TL'ydi, şimdi Euro 2.32 TL ve Doğuş Otomotiv kriz dinlemeyip diretti ve zam yaptı, herhalde köstebekleri falan var, ÖTV indirimi çıkınca ben de inanmadım ama insanlar "saldırmışlar"... Ben de alacak olsaydım sanırım aynı şekilde haber çıkar çıkmaz aynı akşam VW Bayinin önünde çadır kurardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.