Şimdi Ara

*** AnKeT *** En İyİ Oto Gaz (LPG) Hangisi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
6
Favori
381.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** AnKeT *** En İyİ Oto Gaz (LPG) Hangisi


(En Son Oy Tarihi: 13.11.2022)
Giriş
Mesaj
  • Opet de shell de bozdu. Eskisi gibi değiller kesinlikle ve pahalılar. Şu an TP den Turnagaz alıyorum ve hem opete hem de shelle on basar. Fiyat: 2,59

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli Aygaz yani Opetten alıyorum ama Milangaz'ı denemeye karar verdim yani Shell, BP ve Totalden alacağım bakalım nasıl bir etkisi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 22 Ağustos 2018; 1:56:14 >
  • Reklama para vermeyin bildik markalardan alın hupo jetpet vs. Hariçççç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel :)
  • aytemiz,shell ve bp üçlüsünden fiyatı hangisi uygunsa onu tercih ediyorum.özellikle aytemizin gazı hem performans hemde menzil olarak övgüye değer.en berbatı ise po gaz araba resmen anırıyor.ve çekiş sıfır hayatta almam,benzinle giderim yine po gaz almam.
  • Güncel diyeyim. Özellikle Ankara için tavsiye olursa iyi olur. LPG'yi kullanmaya yeni başladım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracimi degistirdim 2001 focus aldim. Eski sahibi surekli aygaz alip sorun yasamamis. Depo doluydu 2 gun binip yakit azalinca ben ilk yakiti aytemizden aldim ariza lambasi yandi. Eski sahibini aradim sordum bendeyken hic yanmazdi dedi. Sonrakini total milangazdan aldim 10tl 38km yapti sehir ici ropantide motor titresimli calisiyor onu farkettim. Shellden aldim ayni miktar oda 36km civari gitti. Titresim kesiliyor fakat klima acinca ve bostayken anlik olarak devir dusup yukseliyor stop edicek gibi olup toparliyor. Bosta calisirken anlik olarak devir degisebiliyor. Geri total aliyorm rolantide titresim basliyor. Yakinda birde bp var onu denemedim. Nerden alsam bilemedim. Shell yakiti bozmus olabilir mi hala kullananlar memnun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktgknk

    Aracimi degistirdim 2001 focus aldim. Eski sahibi surekli aygaz alip sorun yasamamis. Depo doluydu 2 gun binip yakit azalinca ben ilk yakiti aytemizden aldim ariza lambasi yandi. Eski sahibini aradim sordum bendeyken hic yanmazdi dedi. Sonrakini total milangazdan aldim 10tl 38km yapti sehir ici ropantide motor titresimli calisiyor onu farkettim. Shellden aldim ayni miktar oda 36km civari gitti. Titresim kesiliyor fakat klima acinca ve bostayken anlik olarak devir dusup yukseliyor stop edicek gibi olup toparliyor. Bosta calisirken anlik olarak devir degisebiliyor. Geri total aliyorm rolantide titresim basliyor. Yakinda birde bp var onu denemedim. Nerden alsam bilemedim. Shell yakiti bozmus olabilir mi hala kullananlar memnun mu?
    shell neden bozsun yakıtı.en iyi otogaz shell de ve denetimleri gayet güzel diğer firmalara göre.bence problemin yakıtdan değil buji ateşleme bobini gibi elektirik ,steminden olabilir.




  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Yazmayi unutmusum arabayi aldigim ikinci gun aytemizden ilk yakit aldigimda ariza lambasi yaninca direk bobin,buji kablolari ve bujiler degistirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktgknk

    Yazmayi unutmusum arabayi aldigim ikinci gun aytemizden ilk yakit aldigimda ariza lambasi yaninca direk bobin,buji kablolari ve bujiler degistirdim.
    hımmm o zaman sorunu başka bir yerde aramalı.ama ben genede gaz kaynaklı olacağını sanmıyorum..belki aldığınız arkadaşta da bu tip problemler vardı muhtemelen.en iyisi lpg servisine gidin ayarlarına,enjektörlerine regülatöre falan bir baksın,o şekilde gazda kullanmayın derim.bulunduğunuz ilde afr ayarı veya yol ayarı yapan bir yer varsa o servise yaptırın kontrollerinizi.galiba antalyadasınız protek otogaz galip usta hakkında çok iyi yorumlar var.göstermenizde fayda var.
  • Puredistance P kullanıcısına yanıt
    İstanbul yolunda petrol ofisi javpet var, yakıtı çok iyi gerçekten, genellikle ordan doldururum depoyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara hastanesi yaninda plevne caddesi üzeri PO var: 3.20, bentderesi caddesinde de shell ve opet vat 3.19, plevne caddesinin cebeci asri mezarliginin karsisinda da 3.09 a eva ve 3.19a bp var. Bunlardan hangisi daha mantikli sizce? Bp çekişden düşürdü gibi hissettim. Po dan aliyodum uzun süredir ama sehir disinda ipragaz go istasyonunda aldigim gazin benzin gibi iyi perfomansi sonrasi bir soru işareti oluştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell ve aygaz arasında pek fark hissedemedim . Bu lpg konusunu değerlendirirken içinde olabilecek butan propan neyse artık oranlarına göre mi degerlendirilse mantık li olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese sağlıklı günler dilerim. Hayatımda ilk kez bir LPG'li araç sahibi oldum. Bu konuda gerçekten hiç bir bilgim yok. Çok farklı fiyatlar mevcut. Örneğin shelle bu kadar uçuk fiyat vermenin bir mantığı var mı? Ankara'da yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faollala

    Herkese sağlıklı günler dilerim. Hayatımda ilk kez bir LPG'li araç sahibi oldum. Bu konuda gerçekten hiç bir bilgim yok. Çok farklı fiyatlar mevcut. Örneğin shelle bu kadar uçuk fiyat vermenin bir mantığı var mı? Ankara'da yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
    en ucuzlarını al geç hocam öyle uçuk fark yok aralarında. ucuzlar için de tavsiyem 1 numara aytemiz gazdır sonra güvenal gaz dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 15 Haziran 2020; 16:57:19 >
  • En iyi performans ve menzili Milangaz Otogaz dan aldım bugüne kadar. Bulunduğum şehir merkezinde Milangaz Otogaz bayisi olmadığı için son depomu İpragaz dan fulledim ilk defa İpragaz deniyorum o Nasıl çıkacak bakalım.
    Milangaz Otogaz tam bir fiyat performans ürünü hem ucuz hem Menzil ve performansı iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar cümleten arkadaşlar, en iyi performans ve uzun km' yi hangi markanın yakıtından alıyorsunuz?
  • kucuk80 K kullanıcısına yanıt
    Milangaz otogaz tek geçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için. İpragazdan nasıl bir performans aldın hocam?
  • kucuk80 K kullanıcısına yanıt
    Kullandığım gazlar içersinde en kötü performansı ipragazdan aldım bu benim şanşımda olabilir ilk defa denedim ipragazı denemez olaydım milangazla arasında uçurum var ipragazda arabam çekişten düştü sesi arttı milangaza göre 1 depoda 80 km daha az km yaptım. Kendime dedim ki maceraya gerek yokmuş bildiğimden şaşmam milangaz otogaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.