Şimdi Ara

Anket Doldurmak İstiyorum | Anket Doldur Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ipsos – Fikirlerinizle para kazanın
    Dünyanın lider araştırma şirketi Ipsos, tüm dünyada tüketici fikirleriyle ilgili online anketler yapan bir araştırma şirketidir. Ipsos, TV reklamları, yeni ürünler gibi konularda araştırmalar yapar. Kayıtlı üyeler, sitede doldurdukları her anket için puan kazanırlar. Üyeler bu puanlar karşılığında, çeşitli sitelerden alışveriş yapabilirler. Şuanki Ipsos kampanyasında anket dolduranları 5900 tl’lik bir tatil paketi bekliyor, hemde tatil yerini siz belirliyorsunuz.

    Kampanyada kayıtların geçerli sayılabilmesi için 18 yaşından büyük kişilerin anketi doldurduktan sonra mail adreslerine gelen kayıt doğrulama mailini onaylamaları ve sistemdeki kayıt anketini doldurmaları gerekmektedir. 18 Yaşından küçükseniz yaşı büyük bir yakınızı kullanabilirsiniz.

    •Kazanacağınız puanlar ile Alışverişler yapabilirsiniz.
    •5900 tl’lik, sizin belirleyeceğiniz bir tatil kazanabilirsiniz.
    •Anlaşmalı alışveriş sitelerinden süprizler sizi bekliyor
    •2000 tl Değerindeki 3 Ödülden biri sizin olsun.


    Anketi Doldurmak İçin Tıklayınız.

    Kaynak







  • Nettenkazananvarmi.com Kazandırmaya devam ediyor. 19.06.2013-19.09.2013 Tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya herkesi davet ediyoruz. İnternet üzerinden bir şeyler satın almadan önce Sitemizde bulunan Kampanyalarımız Sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. http://www.nettenkazananvarmi.com/ Teşekkürler.
  • Yazımız Anket Doldurarak Para Kazanılır mı? Kazanılırsa güvenli anket doldurma adreslerini nerden edinebileceğimiz hakkında olacaktır.


    Her Arkadaşımız az çok anket doldurma hakkında az çok şey duymuştur burada bizim için önemli olan yalan dolan olan bazı yöntemlerden sizi kurtarıp doğru anket adreslerine nasıl ulaşacağınız hakkında yardımcı olmaktır. Nitekim piyasa da bir sürü boş şeyler söylenmekte ve milletin para kazanma umutlarını tüketilmektedir. Gerçekten internetten anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız Doğru yöntemlerle uğraşmalısınız. Tecrübe edilmiş dört tane anket doldurma adresi vereceğim bunlardan hangisi ile çalışırsanız çalışın zararlı çıkmazsınız ama bizim tercihimizi soracak olursanız en çok tercih ettiğimiz ilk sırada olacak şekilde aşağı doğru sıralanmıştır.


    1-) Anket Doldur Para Kazan = Anket Doldurarak Para Kazanma
    2-) Anket Param = Anket Param
    3-) Anket Listesi = Anket Listesi
    4-) Anket Kazançları = Anket Kazançarı

    Daha fazla bilgi almak ve kafanızdaki sorulara geniş çaplı cevap bulabilmeniz için Anket doldurarak para kazanmak isteyenlere rehber amaçlı hazırlanmış olanhttp://www.anketsepetim.com/ adresini tavsiye ederim dikkat ederseniz burada da size tavsiye ettiğim anketler yer almaktadır. Bol kazançlı günler diliyorum.




  • Merhaba,

    Büyük iddiayla yayın hayatına başlayanhttps://surveyland.net adresinde de yüzlerce anket bulunmakta.

    Bence siteye bir göz atınız.
    Reklamları şöyle:

    ®Türkiye'nin En Çok Kazandıran Online Platformu
    ☄ Survey Land ☄ ►Görev Yap Para Kazan ◄

    📋 Anketlere Katılarak
    🔍 Denetleme ve Kontrol Görevlerini Yaparak
    🌎 Sosyal Sorumluluk Görevlerini Yaparak
    📺 Video İzleyerek

    💸💸💸Para Kazan💸💸💸

    https://surveyland.net




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.