Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de aldım bir tane indirimdeyken, sipariş "hazırlanacak" henüz.
    Ben sporda kullanmayı düşünüyorum. Spordan sonra temizlerim kulaklığı problem değil.
  • Bugün fiyat 399 TL olmuş Hepsiburada.com'da.
  • Benim ürün kargoya verilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Ben de sporda kullanmayı düşünüyorum.Pek bi zarar vermeyiz heralde temizlicez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Ya Soundcore spirit ile bunun arasında kaldım. Spor yaparken kullanacağım ama öyle aşırı bir ter attığım söylenemez. Kulaklık yastıklarını sonrasında silsem bakımını yapmış olurum diye düşünüyorum, 1 dakikayı almayacak bir işlem. Sonuçta yazın normal koşullarda kullanan bir insan da terleyecektir
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam.Kulaklik iyi olsun da gerisi sıkıntı değil.Bass ini vs baya merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar illa bir şeyi ispat gayretinde değilim, fakat yıllardan bu tarafa sonbahar ve kış aylarında off season/bulk haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı, yaza doğru ise 3 günü ağırlık antrenmanı ile 2 veya 3 günü H.I.I.T. (7-8km) veya uzun mesafe (12-14km) şeklinde yoğun sportif faaliyetler içinde bulunuyorum. bunca yıldan bu tarafa kablolu olsun kablosuz olsun ter nedeniyle zayi olan kulaklıklarımın (ki buna sözümona ter koruması olan Jabra'nın Sport Coach ve Sport Pulse modelleri de dahil) haddi hesabı yok. çünkü ter içeriği itibariyle (özellikle de tuz) normal suyun aksine çok daha aşındırıcı ve zarar veren bir şey.

    tere karşı başarılı mücadele verebilen yegane kulaklıklarım ise kabloluda 3 yıla yakın süre evvel emekli ederek kenara kaldırdığım Philips'in model adını anımsayamadığım (ve o zamanın piyasa koşullarında 20TL gibi abuk raddede düşük bir fiyata satın aldığım) kablolu ve kısmen kulak içi (tam kulak içine girmiyor, kulak kanalına yanlamasına uzanan huniye benzer değişik bir tipte kauçuk başlıkları var) bir model ile yine o'nu bir kenara kaldırmama neden olan 3 yıla yakın süredir kullanmakta olduğum ve daha ne terden ne sudan (normal kulak yastıkları ile sağanak yağış altında, yüzücü kulak yastıkları ile havuzda kullandığım halde) gık bile dememiş sorun çıkarmamış olan Sony NWZ-WS613'tür. dediğim gibi, öncesinde geride kalan yıllar boyu sporda zayi olan kablolu ve kablosuz kulaklığın haddi hesabı yok, bu cihazı yoğun sportif faaliyetlerde kullanırsanız yazık etme ihtimaliniz var. tamam fiyatı pek uygun bir ürün belki, bir ihtimal bu yüzden deneyip görmek istiyorsunuz bu nedenle de. ancak yine de tavsiyem spor yaparken ürüne zarar verme ihtimalini göz önünde bulundurun. bir de ürünün içinde batarya mevcut, sıvı (özellikle de tuz yönünden zengin bir sıvı olan ter) teması nedeniyle temas halinde bir kısadevre vs yaratır mı, bir tehlikeye neden olur mu ona da elektrik elektronik alanında öğrenim gören ya da iş yapan arkadaşların söyleyecekleri bir şeyler elbet olacaktır diye düşünüyorum.

    hepinizin (hepimizin) ürünü şimdiden iyi günlerde, mutluluk ve sağlıkla kullanmasını dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 12 Kasım 2019; 17:38:50 >




  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Sağolasın güzel yorumun için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada üründe böyle bir tuş var.

    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kulaklık kulağımdayken yazıyorum bu mesajı. Kulaklık beklentilerimin üzerinde çıktı açıkçası. Sizinde pişman olamayacağınıza eminim. Yaklaşık iki saattir kulaklarımda ve hiçbir rahatsızlık vermedi. Ses kalitesi müthiş desem yeri. Özellikle tizler ve baslar birbirlerini gayet iyi dengeliyorlar. Biri diğerini bastırmıyor. Tuşların kullanımı ise gayet pratik, herşey elinizin altındaymışcasına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitfree -- 13 Kasım 2019; 2:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım benim de kulağımda kulaklık fakat hafif bir cızırtı geliyor sizde de var mıdır o cızırtı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasenfoni -- 13 Kasım 2019; 15:37:53 >
  • atasenfoni A kullanıcısına yanıt
    Evet o yeni olduğundan. Benim 1 şarkıdan sonra geçti.
  • Yorumlarımı aktarıyorum arkadaşlar

    Çılgınca ve Delice
    Benim stüdyo kulaklığım da var(Audio Technica m50x). O yüzden daha iyi bir fikir vericem size. Bu fiyata sakın kaçırmayın. Her özellik var. Ses kalitesi Boooommmmm! İnanılmaz! Bu fiyata nasıl olur. Arkadaşlar tam istediğiniz gibi kulaklık emin olun. Evet m50x gibi herşey aynı frekansta değil fakat bunu bu kulaklıktan bunu kim ister ki. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Normal moddayken bir tık önde ve bu çok hoş ve Bass up tuşuna bastığınızda bir kez daha Boooommmm! çılgınca bir bass gerçekten. Taktığım en rahat kulaklıktı bu güne kadar ki. Bu kadar bass verip aynı zamanda tizleri ve midleri bu kadar temiz vermesi fiıyatına da bakınca çok şaşırttı gerçekten. Herkese tavsiye ederim. Eee sonuçta ANKER :)

    Not: Çoğu arkadaş sporda da kullanırım diyor.Fakat evde denedim koşarken sorun yok fakat kafanızı sağa sola normal sallarken bile kulağınızdan oynuyor. Bunun sebebi de bu kulaklığın inanılmaz rahat olduğu için. Tavsiyem ankerin kulakiçi bluetooth modellerine bakın. Şahsen ben slim modeli var ve çok memnunum. Onu sporda bunu da normal dışarıda kullanacağım.




  • hele şükür nihayet getirebildi HepsiJET. (dün gelmesi gerekiyordu) antrenman sonuna denk geldiği için şu an kurcalayamıyorum fakat ilerleyen saatlerde epey vakit ayıracağım kendisine.

    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık
  • Bende görüşlerimi aktarayım.

    Piyasa da daha iyi kulaklık bulabilir misin? Bulursun.

    Ama bu fiyata bu kalite inanılmaz. Bu kalite bana sorarsanız 800-900 bandı civarında olmalı.

    Ses kalitesi oldukça iyi. Dediğim gibi daha iyileri mevcut fakat bu kulaklığı da beğenmeyip kenara atma ihtimaliniz yok.

    Bass up aktif değilken de tatmin edici dengesi. Bass up ile uçuruyor iyice.

    ANC yok evet ama kulağı kavrayışı ve ses kalitesinden ötürü ben yokluğunu hissetmedim.

    Pil ömrü konusunda zaten olağanüstü.

    Ergonomi olarak ben çok rahat ve yumuşak buldum. Kulaklığın kemik yapısı da oldukça sağlam bir hissiyat verdi. Ağırlık olarakts hafif bir kulaklık. Bende ağrı falan yapmadı.

    Yaptığım telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi oldukça berrak geliyordu. Benim sesim telefon kadar iyi iletilmese de, rahat bir görüşme yaptık. ( Görüşmeyi sokakta yaptım.)

    Genel olarak gözlemleri böyle kullandıkça güncellerim ekstra birşey çıkarsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • batuhan_ozkanli B kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam 1-2 saatlik kullanımdan sonra düzeldi.
  • İlk kulaküstü kulaklık deneyimim,daha onceden kulakiçi takıyordum.Kulaklık şekil,ses olarak cidden cok hoş,fakat dısarı sesi cok veriyor.Bu normalmi? Yani sarkının sesi yarıdan itibaren sesi vermeye baslıyor.En yüksek sesde 10 metre oteden duyulabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat0ztas

    İlk kulaküstü kulaklık deneyimim,daha onceden kulakiçi takıyordum.Kulaklık şekil,ses olarak cidden cok hoş,fakat dısarı sesi cok veriyor.Bu normalmi? Yani sarkının sesi yarıdan itibaren sesi vermeye baslıyor.En yüksek sesde 10 metre oteden duyulabiliyor.
    anc yok ondan dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANC ile alakası yok. Kulaklık dışarı ses vermesi kavraması ve pedleri ile alakalı. Rahat olması için çok sıkmıyor kulakları sebebi bu yüzden bence.
  • DevAdam. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size. Muadili 800-900
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.